Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet çünkü aileler de destek olsa bebişlerin bi sürü ihtiyacı oluyo hem senin kendi özel ihtiyaçlarında olcak iyi olur senin için

Evet çünkü aileler de destek olsa bebişlerin bi sürü ihtiyacı oluyo hem senin kendi özel ihtiyaçlarında olcak iyi olur senin için
Aynen canım yük olmamak icin birikimlerden idare ediyorum gideli ama oda nereye kadar gerçekten masraf cok oluyor hastane falan derken sağlık olsun halledilir buna şükür

Aynen canım yük olmamak icin birikimlerden idare ediyorum gideli ama oda nereye kadar gerçekten masraf cok oluyor hastane falan derken sağlık olsun halledilir buna şükür
Öyle hem gelen bebek kismetiyle gelirmiş ablacım Allah her zaman yardımcımız olsun. Hem kul sıkışmayinca hızır yetişmezmiş

Öyle hem gelen bebek kismetiyle gelirmiş ablacım Allah her zaman yardımcımız olsun. Hem kul sıkışmayinca hızır yetişmezmiş
Evet canım benim Allah yardım ediyor çok şükür her gunumuze hayirla şu ayrılığı bir atlatalim daha da güzel günler bizi bekliyor

Biz de nikah işlemlerimizi yapcaktik ama 28 ağustos sen itibaren tatilmis siz nasıl yapcaksiniz canım

Canım ben daha göndermedim Eylülde gidecek nasipse nikah işlemlerini de seneye yaza doğru yaparız heralde o zaman gelcek mecbur :)

Belli değil sanırım daha canım en son dün konuştuk birsey demedi ne zaman belli oluyor ki ama esime jandarma tankcilari %90 doğuya gonderiyorlar demisler bakalım hakkımızda hayırlısı
Inşallah ablacım hayırlısı olsun bugün nisanlimin belli oldu diyarbakır ergani çıkmış ona nasip ışte tek tesellim terörle uğraşan timde olmaması

Inşallah ablacım hayırlısı olsun bugün nisanlimin belli oldu diyarbakır ergani çıkmış ona nasip ışte tek tesellim terörle uğraşan timde olmaması
Esiminki 2 ay sürüyor acemilik diye belli olmamış galiba yemin toreninden sonra belli olur falan demişti hakkınızda hayırlısı canım sagsalim gitsin gelsin Allah korusun askerlerimizi(kötü olanlar varya iclerinde onlar haric demek istediğimi anlamissindir) zor günler bitsin ve huzurlu yuvanizi kurun coluk cocuga karışın insaAllah canım

Insallah ablacım Allah cumlemize nasip etsin sağ salim gelsinler inşallah

Çok sinirli ve üzgünüm herseyi ayarladik annem babam ben kuzenim gidicektik yemin törenine eşimle 2 gündür konuşamadık telefonlar bozulmuş bizimde bugün kesinleşti zaten demin aradı eşim söyledim ayarladik gelicez dedim o zaten başından beri gelmeyin diyordu deliricem ya kagitlari vermişler yok neymiş soylemezmis daha gelmeyinmis benim ona nasıl ihtiyacim var saatler olsa bile görmeye farkında değil son günlerde bebegimizle ilgili sıkıntılar atlattim oda biliyor ne diye istemiyor sonucunda onu bırakıp dönücez kalicak diye tamam haklı sanki ben bayila bayila dönücem ama görmeye ihtiyacim var ya orda birinden aramış uzatamadim bunları soyleyemedim sinirimden aglicam ya kafasına göre davranıyor annesi babasi bile gitmiyor benim annem babam ayarlamis onun icin gidicek oluyoruz beyfendi istemiyor cok ama cok sinirliyim

Kızlar iyi akşamlar.. Moralim çok bozuk. S selifor derdini paylaşıyorum bende Ben daha nişanlımı askere yollamamışken yemin töreni krizi var evde.. Bu akşam annemlerle konuşuyorum yemin töreni konusu çıktı. Babam " bizde mi gitcez " dedi..
" e yani gitmeyi düşünmüyo musunuz" dedim, bize yakışmazmış.

Allah aşkına ne yakışmaz ya.. El alem ne der diye diye herşeye kısıtlıyoruz kendimizi o el alem her türlü konuşuyor. Ve kötü olan sanırım beni de göndermicekler.. Ya ben hayatımda ilk kez sevdiceğimi asker kıyafetleri içinde yemin töreninde görcem bi daha olmicak bu an, bi daha yaşanmayacak zamnaı geri alamicaz... İnanın düşünmekten başıma ağrılar girdi sinirime ağlayasım var.. Ne yapcam ben annemleri nasıl ikna edicem ? Resmen inatlık yapıyorlar şuan

Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim gidip gelmesini nasip etsin tüm askerlerimizin acemi birliği neresiydi sevdiceğinin

Bizimki halloldu canım cok şükür insaAllah seninkide hallolur nisanlinin ailesi araya girse onlar izin alsın belki etkili olur onlar gelmeseler bile seni gönderseler sonuçta nisanlin babalar biraz tutucu oluyor evli olmasak benim babam nasil tepki gosterirdi tahmin edebiliyorm nişanliyken falan yani tüm imkanlari dene elinden geleni yap gerisi Allahtan dua edicem senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…