Biz kullanamıyoruz canım yani burası hariç kullanmıyorum böylesi daha iyi oluyo bizceYa bir şey soracağım siz sosyal ağlarınıza resim atıyor musunuz ben attım sildirdi
Evet çünkü aileler de destek olsa bebişlerin bi sürü ihtiyacı oluyo hem senin kendi özel ihtiyaçlarında olcak iyi olur senin içinDaha sormadım kaymakamliga gidip ama alınıyormus belli sartlarda canım maddi durum iyi degilse vs bakalım deniyicem olursa artık olmasada şükür babalar var yanımda ama verseler iyi olur cocugumun masraflarini çıkarırım eksiklerini alırım onla esime gonderirm ihtiyaci olduğunda
Aynen canım yük olmamak icin birikimlerden idare ediyorum gideli ama oda nereye kadar gerçekten masraf cok oluyor hastane falan derken sağlık olsun halledilir buna şükürEvet çünkü aileler de destek olsa bebişlerin bi sürü ihtiyacı oluyo hem senin kendi özel ihtiyaçlarında olcak iyi olur senin için
Öyle hem gelen bebek kismetiyle gelirmiş ablacım Allah her zaman yardımcımız olsun. Hem kul sıkışmayinca hızır yetişmezmişAynen canım yük olmamak icin birikimlerden idare ediyorum gideli ama oda nereye kadar gerçekten masraf cok oluyor hastane falan derken sağlık olsun halledilir buna şükür
Evet canım benim Allah yardım ediyor çok şükür her gunumuze hayirla şu ayrılığı bir atlatalim daha da güzel günler bizi bekliyorÖyle hem gelen bebek kismetiyle gelirmiş ablacım Allah her zaman yardımcımız olsun. Hem kul sıkışmayinca hızır yetişmezmiş
Inşallah bi an önce yavrunu da esini de yanında guzel bi aile olursunuz ablacım Allah cumlemize göstersin o günleriEvet canım benim Allah yardım ediyor çok şükür her gunumuze hayirla şu ayrılığı bir atlatalim daha da güzel günler bizi bekliyor
Biz de nikah işlemlerimizi yapcaktik ama 28 ağustos sen itibaren tatilmis siz nasıl yapcaksiniz canım
Amin canım hepinize nasip olsun nisanli sevgili olup bekleyenlereInşallah bi an önce yavrunu da esini de yanında guzel bi aile olursunuz ablacım Allah cumlemize göstersin o günleri
Amin Allah sizede yavrunuz ve eşinizle musmutlu olursunuz inşallahAmin canım hepinize nasip olsun nisanli sevgili olup bekleyenlere
Amin canım insaAllahAmin Allah sizede yavrunuz ve eşinizle musmutlu olursunuz inşallah
Anladım tatlım hayırlısı olsun inşallahCanım ben daha göndermedim Eylülde gidecek nasipsenikah işlemlerini de seneye yaza doğru yaparız heralde o zaman gelcek mecbur :)
Belli değil sanırım daha canım en son dün konuştuk birsey demedi ne zaman belli oluyor ki ama esime jandarma tankcilari %90 doğuya gonderiyorlar demisler bakalım hakkımızda hayırlısı
Inşallah ablacım hayırlısı olsun bugün nisanlimin belli oldu diyarbakır ergani çıkmış ona nasip ışte tek tesellim terörle uğraşan timde olmamasıBelli değil sanırım daha canım en son dün konuştuk birsey demedi ne zaman belli oluyor ki ama esime jandarma tankcilari %90 doğuya gonderiyorlar demisler bakalım hakkımızda hayırlısı
Esiminki 2 ay sürüyor acemilik diye belli olmamış galiba yemin toreninden sonra belli olur falan demişti hakkınızda hayırlısı canım sagsalim gitsin gelsin Allah korusun askerlerimizi(kötü olanlar varya iclerinde onlar haric demek istediğimi anlamissindir) zor günler bitsin ve huzurlu yuvanizi kurun coluk cocuga karışın insaAllah canımInşallah ablacım hayırlısı olsun bugün nisanlimin belli oldu diyarbakır ergani çıkmış ona nasip ışte tek tesellim terörle uğraşan timde olmaması
Insallah ablacım Allah cumlemize nasip etsin sağ salim gelsinler inşallahEsiminki 2 ay sürüyor acemilik diye belli olmamış galiba yemin toreninden sonra belli olur falan demişti hakkınızda hayırlısı canım sagsalim gitsin gelsin Allah korusun askerlerimizi(kötü olanlar varya iclerinde onlar haric demek istediğimi anlamissindir) zor günler bitsin ve huzurlu yuvanizi kurun coluk cocuga karışın insaAllah canım
Inşallah ablacım hayırlısı olsun bugün nisanlimin belli oldu diyarbakır ergani çıkmış ona nasip ışte tek tesellim terörle uğraşan timde olmaması
Bizimki halloldu canım cok şükür insaAllah seninkide hallolur nisanlinin ailesi araya girse onlar izin alsın belki etkili olur onlar gelmeseler bile seni gönderseler sonuçta nisanlin babalar biraz tutucu oluyor evli olmasak benim babam nasil tepki gosterirdi tahmin edebiliyorm nişanliyken falan yani tüm imkanlari dene elinden geleni yap gerisi Allahtan dua edicem senin içinKızlar iyi akşamlar.. Moralim çok bozuk. S selifor derdini paylaşıyorum bendeBen daha nişanlımı askere yollamamışken yemin töreni krizi var evde.. Bu akşam annemlerle konuşuyorum yemin töreni konusu çıktı. Babam " bizde mi gitcez " dedi..
" e yani gitmeyi düşünmüyo musunuz" dedim, bize yakışmazmış.
Allah aşkına ne yakışmaz ya.. El alem ne der diye diye herşeye kısıtlıyoruz kendimizi o el alem her türlü konuşuyor. Ve kötü olan sanırım beni de göndermicekler.. Ya ben hayatımda ilk kez sevdiceğimi asker kıyafetleri içinde yemin töreninde görcem bi daha olmicak bu an, bi daha yaşanmayacak zamnaı geri alamicaz... İnanın düşünmekten başıma ağrılar girdi sinirime ağlayasım var.. Ne yapcam ben annemleri nasıl ikna edicem ? Resmen inatlık yapıyorlar şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?