- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Bizimki halloldu canım cok şükür insaAllah seninkide hallolur nisanlinin ailesi araya girse onlar izin alsın belki etkili olur onlar gelmeseler bile seni gönderseler sonuçta nisanlin babalar biraz tutucu oluyor evli olmasak benim babam nasil tepki gosterirdi tahmin edebiliyorm nişanliyken falan yani tüm imkanlari dene elinden geleni yap gerisi Allahtan dua edicem senin için
nişanlısınız sonuçta ailelerle de olsa gidilir yani elalem ne diyecek onlara kalsa evde otururuz valla az biraz ortalık yumuşasın bakalım izin verirler yani. Benim annemde tutucudur kolay kolay hiçbir şeye izin vermez ama yemin töreni olunca nasıl izin verdi ben bile şaşırmıştım 12 saat yol vardı bir de bence sizinkilerde bir şekilde ikna edebilirsin inşallahKızlar iyi akşamlar.. Moralim çok bozuk. S selifor derdini paylaşıyorum bendeBen daha nişanlımı askere yollamamışken yemin töreni krizi var evde.. Bu akşam annemlerle konuşuyorum yemin töreni konusu çıktı. Babam " bizde mi gitcez " dedi..
" e yani gitmeyi düşünmüyo musunuz" dedim, bize yakışmazmış.
Allah aşkına ne yakışmaz ya.. El alem ne der diye diye herşeye kısıtlıyoruz kendimizi o el alem her türlü konuşuyor. Ve kötü olan sanırım beni de göndermicekler.. Ya ben hayatımda ilk kez sevdiceğimi asker kıyafetleri içinde yemin töreninde görcem bi daha olmicak bu an, bi daha yaşanmayacak zamnaı geri alamicaz... İnanın düşünmekten başıma ağrılar girdi sinirime ağlayasım var.. Ne yapcam ben annemleri nasıl ikna edicem ? Resmen inatlık yapıyorlar şuan
nişanlısınız sonuçta ailelerle de olsa gidilir yani elalem ne diyecek onlara kalsa evde otururuz valla az biraz ortalık yumuşasın bakalım izin verirler yani. Benim annemde tutucudur kolay kolay hiçbir şeye izin vermez ama yemin töreni olunca nasıl izin verdi ben bile şaşırmıştım 12 saat yol vardı bir de bence sizinkilerde bir şekilde ikna edebilirsin inşallah
bu ailelerin inatları da beni öldürüyor ya onlar senin mutluluğunu düşünmeleleri gerekir yani arayı yumuşatamaz mısın pekiİnşallah canım biraz tatsızlıkta olmuştu bizim nişan zamanı ondan inatlık da yapıyorlar zaten genel olarak inatlık yapıp ömrümü yiyorlar.. Nişanlım çok üzülür gitmezsem daha şimdiden soruyor gelceksin dimi törene diye annenler gelir mi diye soruyor gelmemizi istiyor. İnşallah gidebilirim inşallah onlarda gelir ama gelmeseler bile beni göndersinler ya
bu ailelerin inatları da beni öldürüyor ya onlar senin mutluluğunu düşünmeleleri gerekir yani arayı yumuşatamaz mısın peki
annemde benim yerime eşyalarımı seçmeye başladı kendi evini düzüyor sanki. İnşallah çözersin canım ya araya dinledikleri biri yok mu acabaÇok zor canım her iki tarafta kendi istekleri olsun istiyor olan bize oluyorbenşm merak ettiğim nişanlım askere gidince ev düzmeye Başlicaz ben o zaman napcam bunların inadı yüzünden ama şuan önceliğim tören bu mevzuyu çözmem lazım bi şekilde ;(
annemde benim yerime eşyalarımı seçmeye başladı kendi evini düzüyor sanki. İnşallah çözersin canım ya araya dinledikleri biri yok mu acaba
Güya bizleri düşünüyorlar ama işte evlenene kadar idare etmemiz lazım bakalımKimseyi dinlemeyi tercih etmiyorlar csnım en azından kendi ailem için konuşayım. Başkasını değil seni dinleriz diyorlar ama gel gör ki beni de dinlemiyorlar hayırlısı ile şu düğün bi olsa kendi işimize gücümüze baksak :/
Aynen canım malesefGüya bizleri düşünüyorlar ama işte evlenene kadar idare etmemiz lazım bakalım
üzme kendini şimdiden canım yoksa zaman hepten geçmez oluyorAynen canım malesef
İnanır mısın daha şimdiden düşünür oldum her hafta sonu görüşürdük şimdi nasıl geçicek zaman ona bu kadar alışmışken diyorum :/ bi sıkıntım olduğunda ona anlatırdım şiödi 5 dk konuşma fırsatımız bile olmicak belkiüzme kendini şimdiden canım yoksa zaman hepten geçmez oluyor
Canim benim askerimde diyarbakirda yapiyor erganiye cok yakin devegecidinde merak etme ergani merkezde zaten eger askeriyedeyse sıkıntı yok tankci mi?Inşallah ablacım hayırlısı olsun bugün nisanlimin belli oldu diyarbakır ergani çıkmış ona nasip ışte tek tesellim terörle uğraşan timde olmaması
O görme istegini öyle iyi anlıyorum ki canım insaAllah gidersin dua et bol bol stres yapma kendine elinden geleni dene ikna etmeye çalış dagitima gelmicek mi peki nişanlnAllah razı olsun canımbenim ailem fazlasıyla tutucu kardeşinin düğünü oldu arada söz yok nişan yok dediler göndermediler şimdi nişanlıyız yemin törenine de göndermezlerse çok ayıp olcak.. Herşeyi kenara koydum ben nişanlımı görmek istiyorum zaten dayanılmaz bi hasret olcak aramızda üff bilmiyorum gerçekten moralim çok bozuk
Evet bende aynıydım aylar öncesinden başlamıştım nasıl geçecek bu kadar zaman nasıl kalacağız ayrı diye. Kendi kendini strese sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramıyor ama. Gittiğinde bir boşluk oluyor kimsenin dolduramadığı bir boşluk hele haftasonu olupta buluşamayınca bir tuhaf oluyorsun. Sonra yavaş yavaş alışıyorsun onun o hafta sonu gelmeyeceğine. Mesala ilk üç ay çok zor geçiyor alışmaya çalışmak zor geliyor bekliyorsun ama geçmiyor gibi. Sonra bir bakmışsın geçmiş gitmiş. O beş dk lık görüşme sana dünyaları vermişler gibi oluyor. Hasret çekiyorsun ama birbirinize daha sıkı bağlanıyorsunuz. Ordaki hiç bilmediğin anlamadığın sıkıntılarında bile onunla birlikte üzülüp onunla birlikte kızıyorsun bu çok acayip oluyor.İnanır mısın daha şimdiden düşünür oldum her hafta sonu görüşürdük şimdi nasıl geçicek zaman ona bu kadar alışmışken diyorum :/ bi sıkıntım olduğunda ona anlatırdım şiödi 5 dk konuşma fırsatımız bile olmicak belkibaya zor zamanlar beni bekliyor hasretlik bi yandan sıkıntı stres bi yandan :/
O görme istegini öyle iyi anlıyorum ki canım insaAllah gidersin dua et bol bol stres yapma kendine elinden geleni dene ikna etmeye çalış dagitima gelmicek mi peki nişanln
Evet bende aynıydım aylar öncesinden başlamıştım nasıl geçecek bu kadar zaman nasıl kalacağız ayrı diye. Kendi kendini strese sıkıntıya sokmaktan başka bir işe yaramıyor ama. Gittiğinde bir boşluk oluyor kimsenin dolduramadığı bir boşluk hele haftasonu olupta buluşamayınca bir tuhaf oluyorsun. Sonra yavaş yavaş alışıyorsun onun o hafta sonu gelmeyeceğine. Mesala ilk üç ay çok zor geçiyor alışmaya çalışmak zor geliyor bekliyorsun ama geçmiyor gibi. Sonra bir bakmışsın geçmiş gitmiş. O beş dk lık görüşme sana dünyaları vermişler gibi oluyor. Hasret çekiyorsun ama birbirinize daha sıkı bağlanıyorsunuz. Ordaki hiç bilmediğin anlamadığın sıkıntılarında bile onunla birlikte üzülüp onunla birlikte kızıyorsun bu çok acayip oluyor.Birlikte şafak saymakta güzel oluyor mesala nişanlım sayıyor her gün soruyor bugün kaç oldu diye bir gün daha eksilince dünyalar ikimizin oluyor. Sabrı, sevgiyi, sadakati öğretiyor o birazcık mutlu olsun diye birşeyler planlamak da güzel. Bizim önümüzde daha 8,5 ay var elbet dayanamayacağımız günlerimiz olacak özlemin ağırlaştığı, deli gibi görmek isteyip göremediğinde ağlayacağız ama dayanmak lazım işte mutlu günlerin hatırına dayanmak lazım.Evet zor olacak ama buna maalesef mecburuz. Bu ikiniz içinde ayrı bir tecrübe olacak emin ol.
Canım öyle dedigine bakma gelmek ister muhakkak birkac ayda bir esimde gelmem diyordu simdi gelmeye gün sayıyor ona takılma bile giderken kolay geliyor yaparm dayanirim hic izinsiz gibi geliyor o konuyu kafana takma bileGelmek istemiyor canım hatta hiç izin kullanmak istemiyor bir an önce bitsin geleyim diyor
Çok haklısın canım az biraz anlayabiliyorum hislerini yaşadıklarını.. Tabiki tamamen anlayamam şuan, henüz daha gitmedi o gittikten sonra söylediklerini birebir yaşayacağımdan hissedeceğimden yüzde yüz eminimtek isteğim hayırlı bir yer olması usta birliği... Hem bilmiyorum benimki züğürt tesellisi mi arada yanına giderim görmeye diyorum.. Ama ailem daha törene gitmeme izin vermezken yanına nasıl giderim bilemiyorum Şuan işteyim ama kafam hiç rahat değil şu olayı bir an önce netleştirmem lazım.. Babam söylerken bıyık altından gülüyordu ciddi olmadığını düşünüyorum inşallah da ciddi değildir. Ama sağına soluna da belli olmaz
Balıkesir merkez di zaten o yüzden hazirliyodum kendimi doğuya ama bi ihtimal diyodumHayırlısı olsun canım Allah sağ salim gidip gelmesini nasip etsin tüm askerlerimizinacemi birliği neresiydi sevdiceğinin
Benim ailem de araba tutulacak para vercez kız tarafı para mi verir diye tantana yapmışlardı bi de üstüne ben ailemle başka konular yüzünden kavga edince beni reddettiler evlatlıktan kendileri çok iyi anne baba gibi. beni sırf beni nisanlimla ayirmakla tehtid ediyolardi ben de sinirle bi sürü laf söyledim yarın da nisanlimin ailesinin evine gitcem artık orda kalcam benim ailemin yapamadığı anne babalığı 1.5 senedir onlar yaptı banaKızlar iyi akşamlar.. Moralim çok bozuk. S selifor derdini paylaşıyorum bendeBen daha nişanlımı askere yollamamışken yemin töreni krizi var evde.. Bu akşam annemlerle konuşuyorum yemin töreni konusu çıktı. Babam " bizde mi gitcez " dedi..
" e yani gitmeyi düşünmüyo musunuz" dedim, bize yakışmazmış.
Allah aşkına ne yakışmaz ya.. El alem ne der diye diye herşeye kısıtlıyoruz kendimizi o el alem her türlü konuşuyor. Ve kötü olan sanırım beni de göndermicekler.. Ya ben hayatımda ilk kez sevdiceğimi asker kıyafetleri içinde yemin töreninde görcem bi daha olmicak bu an, bi daha yaşanmayacak zamnaı geri alamicaz... İnanın düşünmekten başıma ağrılar girdi sinirime ağlayasım var.. Ne yapcam ben annemleri nasıl ikna edicem ? Resmen inatlık yapıyorlar şuan
Muhimmat bölüğü gittiği yer canım midyat sinirindaymis sanırım zaten tahmin ediyodum da küçük bi ihtimal de olsa yine kalır ya da ankara kıbrıs ıstanbul olur diyodum nasip böyleymiş Allah haklarında hayirlisini göstersinCanim benim askerimde diyarbakirda yapiyor erganiye cok yakin devegecidinde merak etme ergani merkezde zaten eger askeriyedeyse sıkıntı yok tankci mi?
Canım öyle dedigine bakma gelmek ister muhakkak birkac ayda bir esimde gelmem diyordu simdi gelmeye gün sayıyor ona takılma bile giderken kolay geliyor yaparm dayanirim hic izinsiz gibi geliyor o konuyu kafana takma bile
Benim ailem de araba tutulacak para vercez kız tarafı para mi verir diye tantana yapmışlardı bi de üstüne ben ailemle başka konular yüzünden kavga edince beni reddettiler evlatlıktan kendileri çok iyi anne baba gibi. beni sırf beni nisanlimla ayirmakla tehtid ediyolardi ben de sinirle bi sürü laf söyledim yarın da nisanlimin ailesinin evine gitcem artık orda kalcam benim ailemin yapamadığı anne babalığı 1.5 senedir onlar yaptı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?