Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle canım gitmeden bilemiyorsun işte. İnşallah sorun çıkmadan gidersin yanına da hakkınızda hayırlısı olsun.

Öyle canım gitmeden bilemiyorsun işte. İnşallah sorun çıkmadan gidersin yanına da hakkınızda hayırlısı olsun.[/QUOTE]

İnşallah canım çok sağol

arkadaşlar ya ben nişanlıma bunun gibi şeyler yapıp kutuya koyup göndersem saçma mı olur açaba ?

arkadaşlar ya ben nişanlıma bunun gibi şeyler yapıp kutuya koyup göndersem saçma mı olur açaba ?

Sigara kullanıyor mu canım ? Çakmağa işlettirebilirsin resminizi mesela hoş olur. Ama onun dışında nasıl kullanacak askeriye de onu bilemedim

Sigara kullanıyor mu canım ? Çakmağa işlettirebilirsin resminizi mesela hoş olur. Ama onun dışında nasıl kullanacak askeriye de onu bilemedim
küçük küçük notlar yazdım canım kalpli notlar minik bir kutu yaptım büyük kutunun içine de traş köpüğü, kolanyası, el ayak kremi traş bıçağı gibi şeyler koydum.

Gerçekten benimde sabrım sıfır. Bir de tartışmalar eklenince iyice gerildim. Bir biz mi böyleyiz diye düşünüyorum sürekli.
Yok kuzum ayniyz gel sarilalim pek tartisma yokda cunku bizimkide pek konusamiyoruz diyelim ondan sıkıntılı bayagi ve izne gelmiyor hic gormycem..

Kızlar askerlerinize nasıl Moral veriyorsunuz ya valla artık çatlayacağım resmen ben iyi şeyler söyledikçe benimkinin moral hep yerlerde ne yapacağımı şaşırdım artık onu böyle üzgün görmek beni çok kötü ediyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…