- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Öyle canım gitmeden bilemiyorsun işte. İnşallah sorun çıkmadan gidersin yanına da hakkınızda hayırlısı olsun.Çok haklısın canım az biraz anlayabiliyorum hislerini yaşadıklarını.. Tabiki tamamen anlayamam şuan, henüz daha gitmedi o gittikten sonra söylediklerini birebir yaşayacağımdan hissedeceğimden yüzde yüz eminimtek isteğim hayırlı bir yer olması usta birliği... Hem bilmiyorum benimki züğürt tesellisi mi arada yanına giderim görmeye diyorum.. Ama ailem daha törene gitmeme izin vermezken yanına nasıl giderim bilemiyorum Şuan işteyim ama kafam hiç rahat değil şu olayı bir an önce netleştirmem lazım.. Babam söylerken bıyık altından gülüyordu ciddi olmadığını düşünüyorum inşallah da ciddi değildir. Ama sağına soluna da belli olmaz
Öyle canım gitmeden bilemiyorsun işte. İnşallah sorun çıkmadan gidersin yanına da hakkınızda hayırlısı olsun.[/QUOTE]Çok haklısın canım az biraz anlayabiliyorum hislerini yaşadıklarını.. Tabiki tamamen anlayamam şuan, henüz daha gitmedi o gittikten sonra söylediklerini birebir yaşayacağımdan hissedeceğimden yüzde yüz eminimtek isteğim hayırlı bir yer olması usta birliği... Hem bilmiyorum benimki züğürt tesellisi mi arada yanına giderim görmeye diyorum.. Ama ailem daha törene gitmeme izin vermezken yanına nasıl giderim bilemiyorum Şuan işteyim ama kafam hiç rahat değil şu olayı bir an önce netleştirmem lazım.. Babam söylerken bıyık altından gülüyordu ciddi olmadığını düşünüyorum inşallah da ciddi değildir. Ama sağına soluna da belli olmaz
arkadaşlar ya ben nişanlıma bunun gibi şeyler yapıp kutuya koyup göndersem saçma mı olur açaba ?
küçük küçük notlar yazdım canım kalpli notlar minik bir kutu yaptım büyük kutunun içine de traş köpüğü, kolanyası, el ayak kremi traş bıçağı gibi şeyler koydum.Sigara kullanıyor mu canım ? Çakmağa işlettirebilirsin resminizi mesela hoş olur. Ama onun dışında nasıl kullanacak askeriye de onu bilemedim
Gözün aydın canım ay ne kadar heyecanlı bir şey yaAskerimi almaya geldim sonunda
Hmm iyi olmuş bence canım güzel düşünmüşsün bana da fikir olsunküçük küçük notlar yazdım canım kalpli notlar minik bir kutu yaptım büyük kutunun içine de traş köpüğü, kolanyası, el ayak kremi traş bıçağı gibi şeyler koydum.
Askerimi almaya geldim sonunda
Şafak 154Bu askerlik beni çok yıprattı. Tüm asker yarenlerine sabır diliyorum.
Benide cookk yipratti hemde cookkk sabrim bile kalmadiŞafak 154Bu askerlik beni çok yıprattı. Tüm asker yarenlerine sabır diliyorum.
yaklaşık son 2 haftamız
Benide cookk yipratti hemde cookkk sabrim bile kalmadi
Yok kuzum ayniyz gel sarilalim pek tartisma yokda cunku bizimkide pek konusamiyoruz diyelim ondan sıkıntılı bayagi ve izne gelmiyor hic gormycem..Gerçekten benimde sabrım sıfır. Bir de tartışmalar eklenince iyice gerildim. Bir biz mi böyleyiz diye düşünüyorum sürekli.
Amin inşallah size de bizim de gideli dört ay oldu daha ama çok özledim ya beklemek çok zormuşŞafak 154Bu askerlik beni çok yıprattı. Tüm asker yarenlerine sabır diliyorum.
hayırlı olsun canım tekrardan Allah kavuştursun.Sanirim ben burayi birakamicamm kizlarrsevdigimm uzman onbasi olduu 7eylulde teslim olucakk Allahin iziniylee safak 90dan baslicaazzz artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?