Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok kuzum ayniyz gel sarilalim pek tartisma yokda cunku bizimkide pek konusamiyoruz diyelim ondan sıkıntılı bayagi ve izne gelmiyor hic gormycem..

Telefon sıkıntısı mı var canım? Bazı yerlerde telefonları toplayıp 7 gibi veriyorlarmış sanırım. İzne mutlaka gelir benim sevgilimde asla asla kullanmam diyordu dayanamayıp geldi. Sen hiç sıkma canını.

Rahat bir yerde değil mi? Benim sevgilimin morali bozuk olduğunda tatlı tatlı mesajlar atıyorum. Mesela geldiğinde nerelere gideriz ne de güzel olur gibi gibi şeyler konuşuyoruz. Sende güzel tatlı mesajlar hazırlayıp arada atabilirsin illa ki yüzünü güldürürsün. Yada ufak tefek bir şeyler alıp kargoyla yollayabilirsin.

rahat yerde ama ordaki komutan biraz sıkıntı çıkartıyormuş ordaki askerlerde biraz sıkıntılıymış atıyorum iyi oluyor sonra tekrar başa sarıyor bayramdan sonra paket göndereceğim bakalım

rahat yerde ama ordaki komutan biraz sıkıntı çıkartıyormuş ordaki askerlerde biraz sıkıntılıymış atıyorum iyi oluyor sonra tekrar başa sarıyor bayramdan sonra paket göndereceğim bakalım

Oranın psikolojisi askerleri darmaduman ediyor. En rahat yer dahi olsa kapan gibi bir yerde her türlü insanla beraber yaşamak ve emir almak gerçekten çok sinir bozucu. Senin yapman gereken alttan alıp güzel güzel konuşman.Başka yapabilecek hiçbir şey yok. Birde kargo geldiğinde gerçekten çok mutlu oluyorlar. Kargo yollayacak olman çok iyi:')Eminim morali yerine gelir.Bize düşen bol bol çok çok sabretmek. Tabi 212 gündür bende tükendim açıkçası.

Valla zormuş asker beklemek hep merak ederdim acaba nasıl diye bir gün ben de bekler miyim diye Allah nasip etti ama çok özledim onun bir gülüşünü duymak için yapmadığım şey kalmıyor o mutsuzsa o gün ben de mutsuz oluyorum inşallah işe yarar bu kargo işi.

Kızlar sizin askerlerinizde de bırakma korkusu var mı bana bu aralar nişanlı olmasaydık beni bırakır mıydın, benimle olduğuna pişman mısın gibisinden sorular sorup duruyor ya

Kizlar valla gun ne 100lerde ne 200lerde azaliyo gibi hissetmiyorm ben gun gectikce sabir tükeniyor sadece sabirsizlaniosn daha cok gecmemeye başlıyor gibi geliyor bana Allah hepimizn yardimcisi olsn

biliyorum şimdi hiç geçmiyor gibi geliyor ama İnan 200 lere geldiniz mi çabuk geçiyor sanki

Kizlar valla gun ne 100lerde ne 200lerde azaliyo gibi hissetmiyorm ben gun gectikce sabir tükeniyor sadece sabirsizlaniosn daha cok gecmemeye başlıyor gibi geliyor bana Allah hepimizn yardimcisi olsn
Ben doğuma kadar zorlanicam baya sonra bebegimle ilgilenmekten günler nasıl geçti anlamam diye düşünüyorum ama bebegim gelince esimin yoklugunu daha cok hissedicem bunun da farkındayım sabır bol sabır güzel günler için sabır

evet bebek olunca öyle olur artık bolca sabır inşallah

Şafak 151 Kuzular 200ler çok çabuk bitiyor içiniz ferah olsun. Askeriniz izne gelse daha iyi olur bana kalırsa. Benim sevgilim izne geldi gitti. Sanki kısa dönem gidiyormuş gibi, sanki önceden hiç gitmemiş gibi oldu. Epey bir rahatladık. Tabi izne gelmeseler de olsun; özleminiz daha da büyüyeceği için bol bol sevgi dolu olursunuz daha tatlı olur. Canınızı sıkmayın. Özellikle @Bysa sen. Hiçbir şeyi takma kafana. Geleceği günü düşün.

Kızlar sizin askerlerinizde de bırakma korkusu var mı bana bu aralar nişanlı olmasaydık beni bırakır mıydın, benimle olduğuna pişman mısın gibisinden sorular sorup duruyor ya

Askerlerin düşünecek o kadar çok vakti oluyor ki geneli de böyle şeyler düşünüyor kuzum. Kaybetme korkusundan dolayı sana bu soruları sormuş. Bence güzel bir şey bu, ilgi ve güzel söz bekliyor.

Canimm benim cok sagol insallah ya dedigin gibi gelmeyecek olsun yinede ne yapalim.. Allah hepimize sabir versinn

Bazen sanki hiç geçmiyor gibi geliyor çok özlüyorum benimki de bir geleceğim diyor sonra gelmeyebilirim diyor bakalım kısmet ama gelmesini çok istiyorum

Askerlerin düşünecek o kadar çok vakti oluyor ki geneli de böyle şeyler düşünüyor kuzum. Kaybetme korkusundan dolayı sana bu soruları sormuş. Bence güzel bir şey bu, ilgi ve güzel söz bekliyor.
evet hergün başka bir şey söylüyor sürekli ilgi istiyor birde sadece kendine de değil annesi babasına da her gün aradın mı konuştunuz mu en son ne zaman gittin beynimi yiyor resmen

O kötüymüş. İçten gelen birşey bu çünkü, zorla aranmaz gidilmez ki.. Doğuda mı askerlik yapıyor? Belki onun sıkıntısından böyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…