- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
Doğuda yapmıyor ama komutanlarından ve oradaki askerlerden şikayetçi birde 89 lu kendinden küçük herhalde onlarda artık neler yapıyorlarsa bende anlamıyorumO kötüymüş. İçten gelen birşey bu çünkü, zorla aranmaz gidilmez ki.. Doğuda mı askerlik yapıyor? Belki onun sıkıntısından böyledir.
Doğuda yapmıyor ama komutanlarından ve oradaki askerlerden şikayetçi birde 89 lu kendinden küçük herhalde onlarda artık neler yapıyorlarsa bende anlamıyorum
evet bu doğru canım onun sıkıntısını çekiyoruz bizde hem onların yaptıkları çocuklukların cezasını ben çekiyorum diyorBenim nişanlımda 88li kime söylesem askerde sıkıntı çeker diyor yaşı küçükler emir verir kaldıramaz falan diyo :/
Doğuda yapmıyor ama komutanlarından ve oradaki askerlerden şikayetçi birde 89 lu kendinden küçük herhalde onlarda artık neler yapıyorlarsa bende anlamıyorum
Evet aynen öyle amin inşallahTam yaşında askere gitmeyenler bu sorunu çok yaşıyor. Laubali kendini bilmez insan dolu askeriyede. Allah hepsinin tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.
Eşim yanımda olmadan uyumak çok zor onun nefesini duymadan hissetmeden of of gerçekten evliyken daha farklıymış daha zormuş
Canım benim safagimiz daha 300lerde geçerde şimdi gecmicekmis gibi geliyor zaten o günlerin hayalini kurmasam düşünmesem daha kötü olucam ama sefasini sürücez insaAllah bu ayrılığın bir daha ayrilmicaz Allahin izniyleOy tatlış anne.Şafağınız kaç? Hiç sıkma canını sen. Bugünlerde bitince bebişinizle üçünüz sımsıcak yuvanızda olacaksiniz insaallah. Eşin de kim bilir nasıl özlemiştir seni daha tatlı böylesi. Güzel tarafından düşün.
Bende zaman kavramı karıştı resmen ya ama geçiyor gibi sankiOoff zaman geçmiyo kızlaaaaaaaarr
Şafak kaçBende zaman kavramı karıştı resmen ya ama geçiyor gibi sanki
Canim bayram izni ne normal izinden farkli mi ?Kızlar iki gün önce sevdicegimle buluştum. Şuan bayram izninde iki gün sonra yeniden bulusacagiz. Çok mutluyum inşallah bu günler çabuk geçer kavusuruz. Safak 219
Canim, benim askerim ulastirma olarak gitti ve doguya gitti diyarbakirda suan. Ulastirmalari genelde kibrisa diyarbakira bide uc dort tane daha yer vardi oralara veriolar belirli yerler ve evet 45 gun dogru acemi birligi uzun suruyorKızlar nişanlımın sevkı belli oldu. Ulaştırma olarak gidiyor görev unvanı şoför diye yazıyo iyi mi sizce moralim bozuldu biraz. Bide arkadaşı ulaştırmanın acemi birlik süresi 45 gün dedi doğruluk payı var mı ve son sorum nişanlım şoför olanlar doğuya da gidebiliyor usta birligine diyor
Bide neresi cikti acemiligiKızlar nişanlımın sevkı belli oldu. Ulaştırma olarak gidiyor görev unvanı şoför diye yazıyo iyi mi sizce moralim bozuldu biraz. Bide arkadaşı ulaştırmanın acemi birlik süresi 45 gün dedi doğruluk payı var mı ve son sorum nişanlım şoför olanlar doğuya da gidebiliyor usta birligine diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?