Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kötüymüş. İçten gelen birşey bu çünkü, zorla aranmaz gidilmez ki.. Doğuda mı askerlik yapıyor? Belki onun sıkıntısından böyledir.
Doğuda yapmıyor ama komutanlarından ve oradaki askerlerden şikayetçi birde 89 lu kendinden küçük herhalde onlarda artık neler yapıyorlarsa bende anlamıyorum

Doğuda yapmıyor ama komutanlarından ve oradaki askerlerden şikayetçi birde 89 lu kendinden küçük herhalde onlarda artık neler yapıyorlarsa bende anlamıyorum

Benim nişanlımda 88li kime söylesem askerde sıkıntı çeker diyor yaşı küçükler emir verir kaldıramaz falan diyo :/

Tam yaşında askere gitmeyenler bu sorunu çok yaşıyor. Laubali kendini bilmez insan dolu askeriyede. Allah hepsinin tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.

Eşim yanımda olmadan uyumak çok zor onun nefesini duymadan hissetmeden of of gerçekten evliyken daha farklıymış daha zormuş

Oy tatlış anne. Şafağınız kaç? Hiç sıkma canını sen. Bugünlerde bitince bebişinizle üçünüz sımsıcak yuvanızda olacaksiniz insaallah. Eşin de kim bilir nasıl özlemiştir seni daha tatlı böylesi. Güzel tarafından düşün.

Canım benim safagimiz daha 300lerde geçerde şimdi gecmicekmis gibi geliyor zaten o günlerin hayalini kurmasam düşünmesem daha kötü olucam ama sefasini sürücez insaAllah bu ayrılığın bir daha ayrilmicaz Allahin izniyle

Kızlar iki gün önce sevdicegimle buluştum. Şuan bayram izninde iki gün sonra yeniden bulusacagiz. Çok mutluyum inşallah bu günler çabuk geçer kavusuruz. Safak 219

Kızlar nişanlımın sevkı belli oldu. Ulaştırma olarak gidiyor görev unvanı şoför diye yazıyo iyi mi sizce moralim bozuldu biraz. Bide arkadaşı ulaştırmanın acemi birlik süresi 45 gün dedi doğruluk payı var mı ve son sorum nişanlım şoför olanlar doğuya da gidebiliyor usta birligine diyor

Canim, benim askerim ulastirma olarak gitti ve doguya gitti diyarbakirda suan. Ulastirmalari genelde kibrisa diyarbakira bide uc dort tane daha yer vardi oralara veriolar belirli yerler ve evet 45 gun dogru acemi birligi uzun suruyor

Bide neresi cikti acemiligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…