- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Ooff nasıl bitecek bu şafaklaaaaarrKızlar iki gün önce sevdicegimle buluştum. Şuan bayram izninde iki gün sonra yeniden bulusacagiz. Çok mutluyum inşallah bu günler çabuk geçer kavusuruz. Safak 219
Canım benim nişanlım burdur acemi birliği senin askerinin acemi birliği neredeydiBide neresi cikti acemiligi
Acemiligi ankaradaydi canim hakkinzda hayirlisi olsunCanım benim nişanlım burdur acemi birliği senin askerinin acemi birliği neredeydi
İnşaAllah canım hepimizin hakkında hayırlısıAcemiligi ankaradaydi canim hakkinzda hayirlisi olsun
Bitiyor bitiyor ama sende bitiosun maalesefOoff nasıl bitecek bu şafaklaaaaarr
Ayy hayirli olsun canim burdur guzel yer sevdigim acemiligini orda yapmisti bizde yemin torenine gitmistik gordum birligi harika bi yer sevdigim cok memnundu tabi usta birligimiz dogu cikti ama herkes doguya gitmedi ordaa cok sukur atlattik darisi size olsunCanım benim nişanlım burdur acemi birliği senin askerinin acemi birliği neredeydi
Hemen hemen aynı zamanlarda bitireceğiz şafakları :) ben 131 den gidiyorumBitiyor bitiyor ama sende bitiosun maalesef
Sağol canım inşallahAyy hayirli olsun canim burdur guzel yer sevdigim acemiligini orda yapmisti bizde yemin torenine gitmistik gordum birligi harika bi yer sevdigim cok memnundu tabi usta birligimiz dogu cikti ama herkes doguya gitmedi ordaa cok sukur atlattik darisi size olsun
Hic sikinti yapma guzel yere gidiyoo. Hayirlisiyla bitirsin gelsin bende gonderiyorum yarin uzman onbasi oldu egitime gidiyoo 15 ay asker yolu beklemis olucam :)Sağol canım inşallahhayırlısıyla sağ salim gidip gelsin tüm askerlerimiz şimdiden sıkıntı bastı resmen haftaya gidiyor şaka gibi :/
Aynen canim benim bitecek bi sekilde Allah yardimcin olsun uzulmeeHemen hemen aynı zamanlarda bitireceğiz şafakları :) ben 131 den gidiyorum
Hic sikinti yapma guzel yere gidiyoo. Hayirlisiyla bitirsin gelsin bende gonderiyorum yarin uzman onbasi oldu egitime gidiyoo 15 ay asker yolu beklemis olucam :)
Hic sikinti yapma guzel yere gidiyoo. Hayirlisiyla bitirsin gelsin bende gonderiyorum yarin uzman onbasi oldu egitime gidiyoo 15 ay asker yolu beklemis olucam :)
Kızlar nişanlımın sevkı belli oldu. Ulaştırma olarak gidiyor görev unvanı şoför diye yazıyo iyi mi sizce moralim bozuldu biraz. Bide arkadaşı ulaştırmanın acemi birlik süresi 45 gün dedi doğruluk payı var mı ve son sorum nişanlım şoför olanlar doğuya da gidebiliyor usta birligine diyor
Allah kavuştursun kuzum. Evet 45 gün acemilikleri oluyor. Ayrıca nereye düşeceği de şans işi. Doğu olsa bile hiç canını sıkma doğunun da avantajları var emin ol. Eskisi gibi değil ortalık zaten.
Amiin canim amiinn tabi aglaman normall hepimiz agladikk bende cok aglamistim gonderirken kolay degill..Rabbim onları korusun canımotobüs biletini almış iş yerindeyim öğrendiğimde tutamadım kendimi ağladım onu gönderirken napcam bilmiyorum gerçi kimse gelmicek ben kendim gidicem diyo benim de içime sinmiyo tek gitmesi ne bilyim kimsesiz gibi boynu bükük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?