Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiin canim amiinn tabi aglaman normall hepimiz agladikk bende cok aglamistim gonderirken kolay degill..
Yaaa oda iste ailesini seni aglarken gormek istemiyodur belkii canimm
Canım ama öyle de olmaz ki tek başına ikna etmem lazım.. geçen ailesi ile sorun yaşadı biraz tartıştılar ondan dolayı da böyle konuşuyor kimse gelmicek falan diye ama olmaz öyle

Kastamonu Emnireye gidiyo guzelimm

Sizi de Allah kavuştursun canım beraber şafak sayacağız bir nevi :/ <3

Teşekkür ederim canıımm hepimizi kavuştursun inşallah evet biraz şans işi nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız

Aynen kuzum hic uzulme canini sikma sen. uzun donem mi peki?Su gibi geciyor hele 200lere bir dusunce safak hizli atiyo. Benim sevgilimde tek basina gitmek istemisti bu psikolojinin sebebide zaten gidecekleri icin icleri aciyo birde son kez gorunce daha da kotu olurlar diye. Biran once adapte olmak adına belki de, vedalar cunku gercekten cok zor oluyo. Yine de sen git ama tek birakma istemese bile saati biliyorsundur zaten gidersin. Aramiza da simdiden hossgeldinnn tatlis asker yareniiii

Tatlışım çok teşekkür ederim güzel yorumun için içimi ferahlattı o güzel cümlelerin evet uzun dönem gidicek en çok kafama taktığım onsuz zaman nasıl geçecek şuan şakır şakır ilerleyen nasıl geçtiğini anlayamadığım zaman o gidince kesin durur saat olduğu yerde çakılır kalır diyordum hala biraz daha diyorum umarım dediğin gibi çok çabuk geçer :/ Allah hepimizin tüm askerlerimizin yardımcısı olsun bu tek gitme konusuna gelince de ikna ettim biraz daha sanki eğer ikna edemezsem gecenin bi yarısı otogara tek başıma gitmem mümkün değil malesef o yüzden kesin ikna edip onu uğurlamam lazjm

İlk birkac ay evet zor geciyo, bana 300ler zor gecmisti. Ama sonra bi bakiyosun vay be ne ara gecti diyo insan... Hatta ilk fotografini sana attiginda bile o heyecanlar cok tatli olacak senin icin. Hem burada konusur dururuz burada da vakit geciririz kuzum. sonra kargo, mektup vs yollamak gibi seyler de cok guzel heyecanlar oluyo biraz da güzel tarafini dusun, sikma canini hic.. ben daha coook zaman buralardayim beraber yeriz bitiririz safaklari

Beraber kafa dağıtırız biraz buralarda canımm :* herkesin geçtiği yoldan geçeceğiz bizde mecburen :/

Canım ama öyle de olmaz ki tek başına ikna etmem lazım.. geçen ailesi ile sorun yaşadı biraz tartıştılar ondan dolayı da böyle konuşuyor kimse gelmicek falan diye ama olmaz öyle
Benim nişanlımda kimseyi istememişti son zamanlara doğru ikna etmiştik yolcu etme anı hala gözümün önüne gelir biraz zor oluyor otogarda bırakıp gitmek ilk bir hafta alışma süresi sonra yavaş yavaş alışmaya başlıyorsun. Tabi ara ara ağlama krizleri tutuyor ama öyle yada böyle mecbur geçiyor işte

ŞAFAK 237
Bulutlar dünyaya gelemez ama yağmur damlalarını gönderir. Güneş dünyaya gelemez ama ışınlarını gönderir. Ben sana gelemiyorum ama tüm aşkımı gönderiyorum Askerimmm

Başlangıç tarihi ne peki son katılması oymuş ikinci dediğini ilk defa duydum 365 den başlıyor 24 gün izni var izin kullanmazsa 24 gün erken gelir yani

Başlangıç tarihi ne peki son katılması oymuş ikinci dediğini ilk defa duydum 365 den başlıyor 24 gün izni var izin kullanmazsa 24 gün erken gelir yani

Bende dediğin gibi biyorum canjm başlangıç tarihi dediğin ne 14 ile 16 Eylül arasında yazıyor ama silüsünde dediğim gibi katılım tarihi 16 Eylül yazıyor hatta öğlen 1e kadarmış saati falan da yazıyo

Şimdi sizin askerlik 14 ünde başlamış olacak canim en son tarihte 16 sında yani bu aralar içinde gidecek sonra giderse cezası var galiba

Şimdi sizin askerlik 14 ünde başlamış olacak canim en son tarihte 16 sında yani bu aralar içinde gidecek sonra giderse cezası var galiba

15inde teslim olcak o da işte cano şu ayların 31 gün olma mevzusu hakkında doğruluk payı var mıdır acaba ya :/

Kızlar dün gece sevdicegimin izni bitti tekrar birliğe döndü şimdiden çok özledim sanki hiç bulusmamisiz gibi.. Nasil geçecek bazen bilmiyorum safak 215

Özlemek aşkı sevgiyi arttırıyormuş gerçekten eşime daha çok bağlandim bu kısacık ayrılıkta bile sizlerinde öyledir eminim güzel şeyler bunlar ya geçicek sonu süper olucak

Ben de çok özledim sevdiğimi nasıl geçecek ya dengem iyice şaştı. Bugün hareketli müzik dinlerken ağladım resmen ya kendime şaştım kaldım 237 gün geçer mi ki ya

Safak 145 hala.. yine kavga ettik, hem de bu sefer cok cok fena, bitiyor gibi. bir hakaret yemedigim kalmisti. bogazimda yuregimde kocaman dugum, nerelere sıgsam nereye gitsem.. hangi kosede aglasam dursam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…