Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Safak 145 hala.. yine kavga ettik, hem de bu sefer cok cok fena, bitiyor gibi. bir hakaret yemedigim kalmisti. bogazimda yuregimde kocaman dugum, nerelere sıgsam nereye gitsem.. hangi kosede aglasam dursam...

Hasretlikten insan sevdiğinin canını yakıyor bazen sabır canımın içi herşey geçecek, herşey çok çok güzel olacak toplamaya çalış kendini birkaç gün görüşmeyin biraz kafa dinleyin, biliyorsun onların orda psikolojileri denk olmuyor eminim ki seni çok seviyor şuan sağlıklı düşünemediğinden böyle oluyor :/

Allah sahidim aglamaktan canim cikti, hastalanicam o derece.. cok sagol kuzum benim.. ama oyle boyle degil, nasil acitti canimi anlatamam.. hungur hungur agladim yuzume kapatti bi de... ben ne zorluklarla bekliyorum bir de hakaret yiyorum o kadar kotuyum ki...

Kizlar Allah hepimize yardim etsin oncelikle. Ben hep diyorum zor bi askerlik geciriyor bizimki. Bayramda konuşuyorduk mesajlastik yani annenleri bayram icin aradinmi dedim aramadim aricam falan dedi ara falan dedim biraz israr ettim sonra biraz gecti aradim askim dedi bugun annesiyle konustum aramamis onlari. O kadar sinrlendimki kadin uzulmus bayram icin aranmazmi yani. Cok degisik bi psikolojide zaten o kadar uzuluyorumki kavga etmiyoruz cidden birbirimizi cok seviyoruz sevgisinden eminim ama iki gundur yine iki uc tane mesaj atmaya basladi kotuym diyor napcagmi sasirdim

Bayramda araması lazımdı yani tamam kendi için kolay değil ama geride kalanlar için de kolay değil yani. Annesi de beklemiştir. İşte sabır canım ya gelene kadar daha neler yaşayacağız bakalım. Benim ki de erkenden uyuyor neymiş uyuyunca şafak daha kolay geçiyormuş. Birde ailesiyle oraya gelmemi istiyor kendi evci çıkarım diyor benim annemde öyle diyordu zaten.Annemi tanıyor halbüki izin vermeyeceğini biliyor habire bunu söylüyor.

Safak 145 hala.. yine kavga ettik, hem de bu sefer cok cok fena, bitiyor gibi. bir hakaret yemedigim kalmisti. bogazimda yuregimde kocaman dugum, nerelere sıgsam nereye gitsem.. hangi kosede aglasam dursam...
Gün geçtikçe psikolojileri iyece anormalleşiyor bide işin içine özlem girince ne yapacaklarını şaşırıyorlar işte ama sen alttan al ama yinede üzgün olduğunu kırıldığını bilsin. Tamam onlar orda zorluklar yaşıyor da bize sanki kolay geçiyor ya

Hepimizde ayri bi sorun var cidden ya gelene kadar sabir kizlar geldikleri gun oklavayla karsilamaya gideriz

Kizlaarrr sevdigim teslim oldu ben gun saymicamm hafta sayicam 12 haftamiz basladii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…