- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
Safak 145 hala.. yine kavga ettik, hem de bu sefer cok cok fena, bitiyor gibi. bir hakaret yemedigim kalmisti. bogazimda yuregimde kocaman dugum, nerelere sıgsam nereye gitsem.. hangi kosede aglasam dursam...
Hasretlikten insan sevdiğinin canını yakıyor bazen sabır canımın içi herşey geçecek, herşey çok çok güzel olacak toplamaya çalış kendinibirkaç gün görüşmeyin biraz kafa dinleyin, biliyorsun onların orda psikolojileri denk olmuyor eminim ki seni çok seviyor şuan sağlıklı düşünemediğinden böyle oluyor :/
Bayramda araması lazımdı yani tamam kendi için kolay değil ama geride kalanlar için de kolay değil yani. Annesi de beklemiştir. İşte sabır canım ya gelene kadar daha neler yaşayacağız bakalım. Benim ki de erkenden uyuyor neymiş uyuyunca şafak daha kolay geçiyormuş. Birde ailesiyle oraya gelmemi istiyor kendi evci çıkarım diyor benim annemde öyle diyordu zaten.Annemi tanıyor halbüki izin vermeyeceğini biliyor habire bunu söylüyor.Kizlar Allah hepimize yardim etsin oncelikle. Ben hep diyorum zor bi askerlik geciriyor bizimki. Bayramda konuşuyorduk mesajlastik yani annenleri bayram icin aradinmi dedim aramadim aricam falan dedi ara falan dedim biraz israr ettim sonra biraz gecti aradim askim dedi bugun annesiyle konustum aramamis onlari. O kadar sinrlendimki kadin uzulmus bayram icin aranmazmi yani. Cok degisik bi psikolojide zaten o kadar uzuluyorumki kavga etmiyoruz cidden birbirimizi cok seviyoruz sevgisinden eminim ama iki gundur yine iki uc tane mesaj atmaya basladi kotuym diyor napcagmi sasirdim
Gün geçtikçe psikolojileri iyece anormalleşiyor bide işin içine özlem girince ne yapacaklarını şaşırıyorlar işte ama sen alttan al ama yinede üzgün olduğunu kırıldığını bilsin. Tamam onlar orda zorluklar yaşıyor da bize sanki kolay geçiyor yaSafak 145 hala.. yine kavga ettik, hem de bu sefer cok cok fena, bitiyor gibi. bir hakaret yemedigim kalmisti. bogazimda yuregimde kocaman dugum, nerelere sıgsam nereye gitsem.. hangi kosede aglasam dursam...
Hepimizde ayri bi sorun var cidden ya gelene kadar sabir kizlar geldikleri gun oklavayla karsilamaya giderizBayramda araması lazımdı yani tamam kendi için kolay değil ama geride kalanlar için de kolay değil yani. Annesi de beklemiştir. İşte sabır canım ya gelene kadar daha neler yaşayacağız bakalım. Benim ki de erkenden uyuyor neymiş uyuyunca şafak daha kolay geçiyormuş. Birde ailesiyle oraya gelmemi istiyor kendi evci çıkarım diyor benim annemde öyle diyordu zaten.Annemi tanıyor halbüki izin vermeyeceğini biliyor habire bunu söylüyor.
Evet aynen öyle hakediyorlar :)Hepimizde ayri bi sorun var cidden ya gelene kadar sabir kizlar geldikleri gun oklavayla karsilamaya gideriz
Tekrardan Allah kavuştursun canım.Kizlaarrr sevdigim teslim oldu ben gun saymicamm hafta sayicam 12 haftamiz basladii
Beraber sayacağız kuzummm şafak 12 haftaKizlaarrr sevdigim teslim oldu ben gun saymicamm hafta sayicam 12 haftamiz basladii
Amiin caniimm cok sagoll hepimizi insallaahTekrardan Allah kavuştursun canım.
Yaaaaaa seni varyaaa operim operiimm minik kusuummBeraber sayacağız kuzummm şafak 12 hafta
Canimm Allah kavustursun cabuk gecer zaman insallah olsun biraz olsun kavuştun oyle dusun son adiminz evlilik kaldi insallahKizlaarrr sevdigim teslim oldu ben gun saymicamm hafta sayicam 12 haftamiz basladii
Yaaaaaa seni varyaaa operim operiimm minik kusuumm
Kizlaarrr sevdigim teslim oldu ben gun saymicamm hafta sayicam 12 haftamiz basladii
Sagoll canim aynen oyleee tekrar ayrilmak zor geldi amaa yapacak bise yokkCanimm Allah kavustursun cabuk gecer zaman insallah olsun biraz olsun kavuştun oyle dusun son adiminz evlilik kaldi insallah
sagol guzelimm hepimizi kkavustursun insallaahAllah kavuştursun canımın içi :*
Hafta saymak daha iyiymiş :) daha kısa geliyor güne göre :)Kizlaarrr sevdigim teslim oldu ben gun saymicamm hafta sayicam 12 haftamiz basladii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?