Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bugünlerde ben iyice ağlak bir şey olup çıktım ya. Hiç ağlanmayacak şeylere bile ağlar oldum ve etrafımdakilere acayip bir tavır almaya başladım ya çok çabuk sinirlenip hemen ağlayan bir tipe girdim resmen. Ben onu çok özledim ya ve daha yarılamadık bile

Eşimin usta birliği belli olmuş Bitlis merkeze düşmüş sağlık olsun sagsalim kavusalimda

Eşimin usta birliği belli olmuş Bitlis merkeze düşmüş sağlık olsun sagsalim kavusalimda
Hayirlisi olsun guzelim guzel yer kotu degil onemli olan yeri degil orda ki insanlar komutanlar ne kadar iyi olursa sevdicegin o kadar rahat eder Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin insallaah. Sana bebegine sag saglim kavustursun

Hayirlisi olsun guzelim guzel yer kotu degil onemli olan yeri degil orda ki insanlar komutanlar ne kadar iyi olursa sevdicegin o kadar rahat eder Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin insallaah. Sana bebegine sag saglim kavustursun
Haklısın canım insaAllah Allah iyilerle karsilastirsin hepimiz sagsalim kavusalim bitsin hemencik ayrılıklar bir daha olmasın

evet canım oradaki insanlar ve komutanları iyi olması önemli inşallah iyi insanlar çıksın karşınıza
Hakkımızda hayırlısı canım hepimiz iyilerle karsilasalim insaAllah onlar orda biz burda ayri sabır hasret gidiyor işte

Benim şafağım 19 dağıtıma gelicegi zamanı sayıyorum diğeri gözümde büyüyor en azından o birkaç güne bize ilaç gibi gelicek doya doya sarılicam hasret gidericem ama ayrılırken cok kötü olucak kimbilir bir daha ne zaman gelebilicek

Allah kavuştursun canım Allah iyilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…