Bende aynıyım bizde daha 233 lerdeyiz hiç geçmiyor moralim çok bozuk hasta da olmuş daha kötü oldum yaKizlar zaman hic gecmiyor sanki hele şu siralar hic hep 120lerde kalicam gibi geliyo sanki ya bi nasil gecicek bu kadar gun sizede oyle oluyo mu
Ay canim Allah yardimcin olsun valla ne diyim bilirim o hisleri öyle zor ki her sey hic bitmeyecekmis gibi sanki onlarada oyle gelior hep orda kalacaklarmis gibi. Sivil hayatlarini bile unutuyolar nerdeyse yaBende aynıyım bizde daha 233 lerdeyiz hiç geçmiyor moralim çok bozuk hasta da olmuş daha kötü oldum ya
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsunAy canim Allah yardimcin olsun valla ne diyim bilirim o hisleri öyle zor ki her sey hic bitmeyecekmis gibi sanki onlarada oyle gelior hep orda kalacaklarmis gibi. Sivil hayatlarini bile unutuyolar nerdeyse ya
Çok zor birşey ama dayanmaktan başka çaremizde yok canım ya6 aydir sevdiğimin yuzunu gormuyorum kizlar bi 4 ay daha nasıl dayanicam
çok zor bir şey ilk uğurlama ağır geliyor. Ağlamayacağım diye kendini sıkma tabi ağlamamaya çalış ama fazlada sıkma ağlıyorsun ister istemez ne kadar güçlü dursan da. Allah yardımcın olsun canım sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin2 gün sonra yolluyorum bende uzun bi süre göremeyeceğim onu içim parçalanıyor ya valla çok kötü oluyorumuğurlarken ağlamiyim ona güçlü görüneyim diyprum ama inşallah tutabilirim kendimi
çok zor bir şey ilk uğurlama ağır geliyor. Ağlamayacağım diye kendini sıkma tabi ağlamamaya çalış ama fazlada sıkma ağlıyorsun ister istemez ne kadar güçlü dursan da. Allah yardımcın olsun canım sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin
Ay anneler işte ya . Evet en iyisi öyle yapmak :)İnşaAllah canım sağol şuan zaten annesi evde.ağlıyor nişanlımın morali falan bozuk bide ben ağlak çıkmayayım karşısına diyorım tutabilirim kadar tutcam kendimi tutamadığım yerde açarım muslukları artık :)
Canım tutamiyorsun kendini ben son dakikaya kadar dayandim sarildik benim gözler direk birakti gozyaslarini anında yani cok zor tutmak bende istemedim beni öyle görmesini aglama dedi kötü oldu ama gelde tut işte2 gün sonra yolluyorum bende uzun bi süre göremeyeceğim onu içim parçalanıyor ya valla çok kötü oluyorumuğurlarken ağlamiyim ona güçlü görüneyim diyprum ama inşallah tutabilirim kendimi
Son 11 haftaaama bu gunler neden gecmiyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?