- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
https://www.sevgilikitabi.com/kitap...-buyuk-asker-benim-askerdeki-sevgiliye-hediye böyle bir şey olabilir galiba :)Asker adama 3.yildonumu hediyesi ne yollanir fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Yaaa seni severimm desteginide severimmGeçiyor kuzum bak bir hafta bitti bile hepsi geride kalacak
Minnoşumun şafağı 11 hafta
Yaaa seni severimm desteginide severimm
Seni cok operim kuşum biliyorum her zaman yanibasimdasinHer zaman desteğim minik kuşum
Canim yaa Rabbim sag saglim biraktigin gibi almayi nasib etsin insallaaah. Bugun senin icin kolay degil tahmin edebiliyorumSon birkaç saatimiz bu akşam gidiyor.. Tadım tuzum yok sanki o gidince yüzüm gülmeyecekmiş gibi geliyor tek isteğim zamanın çabucak geçip kavuşacağımız günün bi an önce gelmesi.. Bu akşam kendimi tutabilirim umarım :/
Bu gün zor bir gün beklenen günler çabuk geliyor inşallah geldiği günde sağ salim olur canım.Son birkaç saatimiz bu akşam gidiyor.. Tadım tuzum yok sanki o gidince yüzüm gülmeyecekmiş gibi geliyor tek isteğim zamanın çabucak geçip kavuşacağımız günün bi an önce gelmesi.. Bu akşam kendimi tutabilirim umarım :/
Öncelikle tekrardan Allah kavuştursun canım. Evet haklısın güçlü olup sevdiğini de moral vermen lazım.Sanki her yanım uyuşmuş gibi... gitti ama sanırım farkında değilim.. İçimde hiç de düşündüğüm şeyler olmuyor şuan neden bilmiyorum.. Boşluğa düşerim nasıl dayanırım nasıl gönderirim diyordum.. O kadar dua ettim ki Allahım sen içime dirayet ver diye o giderken gözümden damla yaş akmadı herşey o otobüse binene kadardı.. Otobüs gelene kadar ağladım tutmaya çalışarak ağladım ama o otobüse bindi ve benim gözümden bi damla daha akmadı.. Ve artık da ağlamicam ağlamak ağlamayı getirir diyorlar doğru ki böyle birşey söylemişler.. Allah asker yarenlerine sabır versin, tüm askerlerimizi korusun onlara da sabır versin.
Öncelikle tekrardan Allah kavuştursun canım. Evet haklısın güçlü olup sevdiğini de moral vermen lazım.
Amin inşallah canım. Evet ben her ne kadar başaramasam da öyle birşeyler bulmak iyi gelecektir eminimİnşallah hepimizi kavuştursun Rabbimsağol canım,kendime zaman geçirmemi sağlayacak bişiler bulmam lazım
Günaydın kızlar benim bu şafak hesaplama nasıl olcak şimdi? Dün teslim oldu ve hiç izin kullanmicam diyo 24 gün çıkarcam mı hesaplarken ve dün teslim olduğundan 1 gün düşmüş mü oluyor nasıl oluyor :/
Teslim(katilim)tarihinden degil, sulus tarihinden itibaren safak dusmeye basliyor. Misal atiyorum sulus tarihi 12 eylul teslim tarihi 14 eylul diyelim. 12 eylulde safak 365 oluyor, 14 eylulde ise 363 oluyor.Izinlerini hic kullanmayacaksa 24 cikaracaksin dedigin gibi. Insaallah anlatabilmisimdir.
Bysa Browni_intense C Chharlotte Huzurkokulu
Kizlar safaklarinizi yazin da safak panosu hazirlayalim her hafta safaklari guncelleyip yazarim. Hem burasi biraz senlenmis aktiflesmis olur. Eskiden asiri aktifmis biraz once inceledim deCok az kisiyiz ama olsunnn
Canım çok teşekkür ederim bende öyle tahmin etmiştim ama yine de sormak istedim çok sağol :*
Ay heyecanlandım benimde şafak sayma günlerim geldi gördüm bu günleri çok şükür :)
Şafak 338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?