Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son birkaç saatimiz bu akşam gidiyor.. Tadım tuzum yok sanki o gidince yüzüm gülmeyecekmiş gibi geliyor tek isteğim zamanın çabucak geçip kavuşacağımız günün bi an önce gelmesi.. Bu akşam kendimi tutabilirim umarım :/

Canim yaa Rabbim sag saglim biraktigin gibi almayi nasib etsin insallaaah. Bugun senin icin kolay degil tahmin edebiliyorum

Bu gün zor bir gün beklenen günler çabuk geliyor inşallah geldiği günde sağ salim olur canım.

Sanki her yanım uyuşmuş gibi... gitti ama sanırım farkında değilim.. İçimde hiç de düşündüğüm şeyler olmuyor şuan neden bilmiyorum.. Boşluğa düşerim nasıl dayanırım nasıl gönderirim diyordum.. O kadar dua ettim ki Allahım sen içime dirayet ver diye o giderken gözümden damla yaş akmadı herşey o otobüse binene kadardı.. Otobüs gelene kadar ağladım tutmaya çalışarak ağladım ama o otobüse bindi ve benim gözümden bi damla daha akmadı.. Ve artık da ağlamicam ağlamak ağlamayı getirir diyorlar doğru ki böyle birşey söylemişler.. Allah asker yarenlerine sabır versin, tüm askerlerimizi korusun onlara da sabır versin.

Öncelikle tekrardan Allah kavuştursun canım. Evet haklısın güçlü olup sevdiğini de moral vermen lazım.

Günaydın kızlar benim bu şafak hesaplama nasıl olcak şimdi? Dün teslim oldu ve hiç izin kullanmicam diyo 24 gün çıkarcam mı hesaplarken ve dün teslim olduğundan 1 gün düşmüş mü oluyor nasıl oluyor :/

Teslim(katilim)tarihinden degil, sulus tarihinden itibaren safak dusmeye basliyor. Misal atiyorum sulus tarihi 12 eylul teslim tarihi 14 eylul diyelim. 12 eylulde safak 365 oluyor, 14 eylulde ise 363 oluyor.Izinlerini hic kullanmayacaksa 24 cikaracaksin dedigin gibi. Insaallah anlatabilmisimdir.

Canım çok teşekkür ederim bende öyle tahmin etmiştim ama yine de sormak istedim çok sağol :*

Canım çok teşekkür ederim bende öyle tahmin etmiştim ama yine de sormak istedim çok sağol :*
Ay heyecanlandım benimde şafak sayma günlerim geldi gördüm bu günleri çok şükür :)

Şafak 338

Rica ederim canimm benim Cok guzel heyecanlar bunlar ve gurur vericii :) bu safaklari bitiricez tek tek bittigi gunu de goruceksin gorucez insallah Konusabildiniz mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…