Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cignedm bilee bacıumm .. ay siz ne tatlısınz bölee özldnz mi bakalm askerlernzii:) bnm böle sevglm mevglm yok ugrsıım szle azckk

Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yagıyorr
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki inanki inankiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
cignedm bilee bacıumm .. ay siz ne tatlısınz bölee özldnz mi bakalm askerlernzii:) bnm böle sevglm mevglm yok ugrsıım szle azckk

özlenmezmi senn derdin yok işte her dakka aklının kalacağı merak edeceğin aramasını bekleyeceğin biri yok tadını çıkar bence :)

benim kel kedim yüzünden yaşlandım kuzum.kel kedi askım oluyo bu arada hergün beni sinir ede ede yaşlandırdı kel kedi.zaten 25 yaşına gelip askere şimdi gitmesine ayrıca bi kılım.bu zamana kadar gitmedi gitmedi sırf bana işkence işte[/QUOTE]

:d hee bnde diyodum kii kel kedi nasıl bseyy olyoo nden bunun kedisi kel dydm megersem insanmış o :d koptum yaaa..
boswer hayrlsı byleymş demek. gelince düğün o zmnn dimi dimi dimii

haha yıl bilee olmadı o yzden takmıorm ztn 5-6 aydr tansydk yanii::) kndsii bni okulda görmss de coook etklnms bnden ölee basladııı snrası foosss

Aman kız o zmn baglanmadan ayrıldgnz iyii olmaş salla gitsin ayollll ... çokta fifiiii.... olursa ekime olmzsa kasımaa ...
sallaa baskasını bull... görsün o da nee kaybetmşş maaaalll.. k.bakma snrlendm..hç üzme kız kendii boswerr..

iyiyim bitanem.seni gördüm daha bi iyi oldum dondum ay bugün ne soğuk konya.kuleye gittim geldim totom doldu grip geri gelioooo

Abuuu bende sizi görüverince içim mutlulukla doldu Evet ya bi kampüse gittim geldim dondum dondum

tubişimmmmmmmmm hoşgeldin yavrummmmmmmmmm

Busecanım hoşbulduk kuzuuuuuuuuuummm..

Ve plakalaaaaaaaaaarrr

Düzceye selam yola devammmm

aferin kuzum benim o senin tatlılığın şekerim özledim kel kedimi.bu aralar sinir ediyo ama genede özledim aman sevgili güzel bişi olsada başa bela valla.yaşlandırdı beni kel kedi

kuzummmmmmmm ya nası yerinde duruosunnnnnnnnnnn kızımmmmmmmmmmmmmmmmm 360 oldunnnnnnnn be kolaymııııııııııııııııı 300leri yarılamaya son 10

iyi geceler kızlar nasılsınız

hoşgeldin cnm..

aferin kuzum benim o senin tatlılığın şekerim özledim kel kedimi.bu aralar sinir ediyo ama genede özledim aman sevgili güzel bişi olsada başa bela valla.yaşlandırdı beni kel kedi

İnsan manitasına kel kedi dermii yaaa halaaa kopuşşlardayımm... hem kel hem kedii

bnde kedin var kel kafasına bşey olduda ondan ölee dysn snyodum. megersem o manitasymış

konyaa buzz gbii buzzz.... kule de pek bsey yok naptn allh içinn:)

sen nerden biliyon bakem kuleyi sende mi hemşocumsun yoksa

Abuuu bende sizi görüverince içim mutlulukla doldu Evet ya bi kampüse gittim geldim dondum dondum

seni yirim hemşommmmm ay kış bitmicek bu sene kuzum.yaz duasına çıkalım:14[/COLOR][/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…