aayyyyyyyyyyy tubişim aşkımcım bitanem hemşom gelmiş hoşgelmiş
o 15 ay dgl . 5 ay mı ne yapıo ztn:) amnnn degmzzms ztn .. kndi bilir o kaybetti
Hoşbuldum ki canım hemşom. Nasılsın bakalım?
Heyoooo Heyooo ben gedimmmmmmmmmm
cignedm bilee bacıumm .. ay siz ne tatlısınz bölee özldnz mi bakalm askerlernzii:) bnm böle sevglm mevglm yok ugrsıım szle azckk
konyaa buzz gbii buzzz.... kule de pek bsey yok naptn allh içinn:)iyiyim bitanem.seni gördüm daha bi iyi oldumdondum ay bugün ne soğuk konya.kuleye gittim geldim totom doldu grip geri gelioooo
haha yıl bilee olmadı o yzden takmıorm ztn 5-6 aydr tansydk yanii::) kndsii bni okulda görmss de coook etklnms bndenölee basladııı snrası foosss
iyiyim bitanem.seni gördüm daha bi iyi oldumdondum ay bugün ne soğuk konya.kuleye gittim geldim totom doldu grip geri gelioooo
tubişimmmmmmmmm hoşgeldin yavrummmmmmmmmm
cignedm bilee bacıumm .. ay siz ne tatlısınz bölee özldnz mi bakalm askerlernzii:) bnm böle sevglm mevglm yok ugrsıım szle azckk
sen hergün bi yerdesin bende sap gibi durduğum yerde duruyommonotonluk diz boyu be ustam
benim kel kedim yüzünden yaşlandım kuzum.kel kedi askım oluyo bu aradahergün beni sinir ede ede yaşlandırdı kel kedi.zaten 25 yaşına gelip askere şimdi gitmesine ayrıca bi kılım.bu zamana kadar gitmedi gitmedi sırf bana işkence işte
iyi geceler kızlar nasılsınız
heheyytt tabiii.:) bulcm bakalm kısmt işi birzz..
aferin kuzum benimo senin tatlılığın şekerim özledim kel kedimi.bu aralar sinir ediyo ama genede özledim aman sevgili güzel bişi olsada başa bela valla.yaşlandırdı beni kel kedi
Abuuu bende sizi görüverince içim mutlulukla dolduEvet ya bi kampüse gittim geldim dondum dondum
Busecanım hoşbulduk kuzuuuuuuuuuummm..
Ve plakalaaaaaaaaaarrr
Düzceye selam yola devammmm
konyaa buzz gbii buzzz.... kule de pek bsey yok naptn allh içinn:)
:d hee bnde diyodum kii kel kedi nasıl bseyy olyoo nden bunun kedisi kel dydmmegersem insanmış o :d koptum yaaa..
boswer hayrlsı byleymş demek. gelince düğün o zmnn dimi dimi dimii
insan canım insanbildiğin 2 ayaklı kel kedi canımcım bizim nişan eylülde.izne gelecek nişan yapcaz.düğünde 2013 haziran gibi.planlar hazır tabi ben o zamana kadar kedi katili olup satanist falan olmazsam [/B]
Abuuu bende sizi görüverince içim mutlulukla dolduEvet ya bi kampüse gittim geldim dondum dondum
seni yirim hemşommmmmay kış bitmicek bu sene kuzum.yaz duasına çıkalım:14[/COLOR][/B]
kuzummmmmmmm ya nası yerinde duruosunnnnnnnnnnn kızımmmmmmmmmmmmmmmmm 360 oldunnnnnnnn be kolaymııııııııııııııııı 300leri yarılamaya son 10
200ler gelsin o zaman çok pis hava atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?