bıtmıs senın bişey kalmamıs subata ne varkı yaz bıtsın tamam :) Yeterınce motıve edebiliorumdur umarım :))
Evet zaten yazın geçmez diyorlar askerliğe izin alsa iyi olur, benim eşimin tertibinden bir asker gelir gelmez 23 gün izin hakkını kullanmış, normalde verirler ama komutan hayır derse bilemicem şimdi oradaki durum vaziyet nasıl? :44:
ayy acaba bana surprızmı yapmaya calışıyo dıye dusunuyorum ama bugun bu haberı duyunca telefonda ağladım öyle olsa dayanamaz soylerdı.Bı de bu fıkre kendımı alıştırmak da ıstemıyorum bı de ben surprız beklerken gelmesse hayallerım suda kalırım ölece :)
Şafak İnşallah 406..
Allahım listenin popo kısmında ben varım yaaa bırılerı gelsın artık 460 dan başlasın bana da moral olsun azcık
şimdi kavusma telası sarmıstır her yanı
ne kadan güzel
ahh erdek ahh
sevdiğimi çalıyorsun benden gözlerimin içine bakarak
91/4
balıkesir/erdek
10 gün sonra dansöz oynatacaz desene
Gelir canım yaa merak etme, ben de 200leri bekleyenlerin sonundaydım, bak bir sürü insan geldi yakında sizler geleceksiniz altıma, bir şekilde böyle geçecek
Oynatın bize dansöz oynatıııııınnn
İnşallah öyle olucak.. Dun gece ruyamda askerlık dusmustu bugun nısanlıma anlattım bunu zaten anca ruyamızda goruruz dedı :)
Oynatacaz canım, sizi bir depükleyelim, arkanızdan dansöz, çengi ne varsa hepsinden oynatırız
He heevet canım yaaa anca rüyamızda görürüz bu gidişle, keşke 12 aya düşeydi, 10 ay kalmış olurdu gelmesine... Mayısta kollarımda olurdu
Oynatalım arkadaşım..
Ay kötü bir haber aldım şuan çok üzüldüm ya..
Kübra(mylovem) iki gündür şafak attırmadı şimdi mesaj attım kendisine iyi misin diye babanneciği vefat etmiş Sinop'a gitmişler apar topar.
Çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin.
Oynatalım arkadaşım..
Kübra(mylovem) iki gündür şafak attırmadı şimdi mesaj attım kendisine iyi misin diye babanneciği vefat etmiş Sinop'a gitmişler apar topar.
Oynatalım arkadaşım..
Allah rahmet eylesin .. Geride kalanlara sabır versin
Yaaa çok üzüldüm ben de... :26:
Allah gani gani rahmet eylesin inşallah...
Ölümlerin hepsi zor ve kabullenilemez...
Allah mekanını cennet eylesin...
kızlar ne yapıyorsunuz ya bugün askerim aramadı kafaya takmamaya çalışıyorum genede olmuyor askerim daha acemi sizler hergün konuşabiliyormuydunuz acemiyken??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?