Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Son düzenleme:

allah rahmet eylesin
sabırlar versin

Son düzenleme:
kızlar ne yapıyorsunuz ya bugün askerim aramadı kafaya takmamaya çalışıyorum genede olmuyor askerim daha acemi sizler hergün konuşabiliyormuydunuz acemiyken??

biz her gün mutlaka konusuyorduk 1dkyı bile bulmuyordu bazen ama konusuyorduk yani
tabi her acemi aynı olmaz demek ki çok yoğun oluyorlar eğitimlerden canım
saglığı yerindedir umarım yorgunluktan yogunluktan korkma
iyi olsun saglıklı olsun arar inşallah yarın

oyyy tertibim kübramın babanesimi ölmüş özgem iyiki msj atmıssın yazık kıyamam ya
allah rahmet eylesin geçen sene bizde apar topar dedemin vedafına gitmiştik ya o sahneler canlandı gözüme
ölüm çok acı

Şu son 32 gün bitsede kurtulsak artık ya iyice darlandım bunaldım kafayı yicem diyorlardı inanmıyordum geçmiyor işte bu son zamanlar

Öyle olmuş canım ya,Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm bende.
Çok acı çok bütün sevdiklerimize geçinden versin allah.

Çok üzüldüm bende.

Amin canım inşallah ama malesef bundan kaçış yok,, inşallah güzel şeyler yaşamadan güzellikleri tatmadan bu dünyadan göçüp gitmeyiz

Çok üzüldüm bende.

Amin canım inşallah ama malesef bundan kaçış yok,, inşallah güzel şeyler yaşamadan güzellikleri tatmadan bu dünyadan göçüp gitmeyiz

Tertibim bu arada geri sayım başlamış süper ya ,, 10 gün sonra şenlik var

Bizede 32 gün sonra var

Ay 32.gün programı geldi aklıma

inşllh cnm ya dört gözle yarını bekliyorum

inş cnm.. öyle böyle derken aglaya aglaya 2 ayımız gecti :/ herkes aa baksana 2 ay olmus ne cbk gecmıs dıo.. bana nıe öle gelmıooo (((( çok özledm... snn askerın nereye gdıo cnm usta blıgıne?

inş cnm.. öyle böyle derken aglaya aglaya 2 ayımız gecti :/ herkes aa baksana 2 ay olmus ne cbk gecmıs dıo.. bana nıe öle gelmıooo (((( çok özledm... snn askerın nereye gdıo cnm usta blıgıne?

Ben de 2 ayı geçti dediğim de insanlar aaa o kadar oldu mu kız bak ne çabuk geçiyor diyorlar ama bir ben bilirim bi Allah ahhh hele o ilk ay yok mu tam bir işkenceydi, 15 ay gibi gelmişti bana

hayatımda ilk defa bana 2 ay bu kadar uzun geldi o bir hafta anam ağladı resmen ya hatırlamak bile istemiyorum

usta birliği belli değil cnm şu an bilecikte acemi usta birlik büyük ihtimal doğu olcak gibi )):

Ben de 2 ayı geçti dediğim de insanlar aaa o kadar oldu mu kız bak ne çabuk geçiyor diyorlar ama bir ben bilirim bi Allah ahhh hele o ilk ay yok mu tam bir işkenceydi, 15 ay gibi gelmişti bana

askerden gelen arkdslarıma bnde "sen ne ara gttn geldın yaa" dıodum.. demekkı yaşamadan anlayamıomus ınsan.. bazen gercekten dayanamıorum. boğuluyorum onsuz.. 8 yıldır hep o vardı yanımda. hc ayrı kalmamıstık. onu özlemek nasıl bı duygu blmıodm.. smdı kendımı cok yalnız hssedıorum.. sankı bazı arkdslarm alışmış gbıler. bn nıye alışamıyorum :/

usta birliği belli değil cnm şu an bilecikte acemi usta birlik büyük ihtimal doğu olcak gibi )):

bnm askerımde ankaraya gdıo usta brlıgıne. agustosun 4unde dagtm ıznıne gelecek nasip olursa.. bılecık okuyunca bnmde aklıma hemen dogu geldı.. genelı oyle oluyor dıye duymustum.. inş gtmez öle uzaklara askerın.. hayrlısı nyse o olsun cnm

inşallah canım rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin, benimkine inşallah yanımda ağustosun 5 de ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…