Çok sardı telaş çok sardııııı
Heyecanlıyım ya hayatımıza virgül koyduğumuz yerden devam edeceğiz bundan büyük heyecan mı var?Ertelediğimiz şeylerden uzak..
Yeni bir başlangıç gibi.İnşallah bu yola başladığımız günden çok daha güzel devam ederiz yolumuza temennim bu.
Canım benim Erdek sana sağ salim teslim edecek inşallah askerini.
allahım bir daha asla ayrılık göstermesin canım
mutlu mutlu olun inşallah
evlilik hazırlıklarına başlayın
biz de arkanızdan geliyoruz ölmez sağ kalırsak
:123::123::123::123::123::123::123::123:
Oynatalım arkadaşım..
Ay kötü bir haber aldım şuan çok üzüldüm ya..
Kübra(mylovem) iki gündür şafak attırmadı şimdi mesaj attım kendisine iyi misin diye babanneciği vefat etmiş Sinop'a gitmişler apar topar.
Çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin.
kızlar ne yapıyorsunuz ya bugün askerim aramadı kafaya takmamaya çalışıyorum genede olmuyor askerim daha acemi sizler hergün konuşabiliyormuydunuz acemiyken??
oyyy tertibim kübramın babanesimi ölmüş özgem iyiki msj atmıssın yazık kıyamam ya
allah rahmet eylesin geçen sene bizde apar topar dedemin vedafına gitmiştik ya o sahneler canlandı gözüme
ölüm çok acı
Öyle olmuş canım ya,Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm bende.
Çok acı çok bütün sevdiklerimize geçinden versin allah.
Öyle olmuş canım ya,Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm bende.
Çok acı çok bütün sevdiklerimize geçinden versin allah.
biz her gün mutlaka konusuyorduk 1dkyı bile bulmuyordu bazen ama konusuyorduk yani
tabi her acemi aynı olmaz demek ki çok yoğun oluyorlar eğitimlerden canım
saglığı yerindedir umarım yorgunluktan yogunluktan korkma
iyi olsun saglıklı olsun arar inşallah yarın
inş cnm.. öyle böyle derken aglaya aglaya 2 ayımız gecti :/ herkes aa baksana 2 ay olmus ne cbk gecmıs dıo.. bana nıe öle gelmıooo(((( çok özledm... snn askerın nereye gdıo cnm usta blıgıne?
Ben de 2 ayı geçti dediğim de insanlar aaa o kadar oldu mu kız bak ne çabuk geçiyor diyorlar ama bir ben bilirim bi Allah ahhh hele o ilk ay yok mu tam bir işkenceydi, 15 ay gibi gelmişti bana
usta birliği belli değil cnm şu an bilecikte acemi usta birlik büyük ihtimal doğu olcak gibi )):
bnm askerımde ankaraya gdıo usta brlıgıne. agustosun 4unde dagtm ıznıne gelecek nasip olursa.. bılecık okuyunca bnmde aklıma hemen dogu geldı.. genelı oyle oluyor dıye duymustum.. inş gtmez öle uzaklara askerın.. hayrlısı nyse o olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?