askerden gelen arkdslarıma bnde "sen ne ara gttn geldın yaa" dıodum.. demekkı yaşamadan anlayamıomus ınsan.. bazen gercekten dayanamıorum. boğuluyorum onsuz.. 8 yıldır hep o vardı yanımda. hc ayrı kalmamıstık. onu özlemek nasıl bı duygu blmıodm.. smdı kendımı cok yalnız hssedıorum.. sankı bazı arkdslarm alışmış gbıler. bn nıye alışamıyorum :/
askerden gelen arkdslarıma bnde "sen ne ara gttn geldın yaa" dıodum.. demekkı yaşamadan anlayamıomus ınsan.. bazen gercekten dayanamıorum. boğuluyorum onsuz.. 8 yıldır hep o vardı yanımda. hc ayrı kalmamıstık. onu özlemek nasıl bı duygu blmıodm.. smdı kendımı cok yalnız hssedıorum.. sankı bazı arkdslarm alışmış gbıler. bn nıye alışamıyorum :/
inşallah canım rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin, benimkine inşallah yanımda ağustosun 5 de ((
hem o gelecek dıye sevınıyorum hemde yıne o gderken kötu olacagımı bıldgm ıcın daralıyorm.. yıne öylee arkasından bakakalıcam( koca şehrin ortasında bi başıma yapayalnız kalmıs gbi.. ılk gttgı zmn gbı gunlerce aglayacagm yıne. en başa saracagm yani blıorm kendımı :/
Şafak İnşallah 406..
Allahım listenin popo kısmında ben varım yaaa bırılerı gelsın artık 460 dan başlasın bana da moral olsun azcık
Canım seninkinin sülüs tarihi kaç?
$ 199 ... 200den de düştük şükür....
1 3 4
Çok sıkıldımmmmmmmmm:95::95::95::95:
ne oldu şekerim sana şafak mı üzüyor
Evet kuzum ya
Gün geçmeden operasyona gidiyor,artık dayanamıyorum
Canım benım bızımkı 30 mayıs da aldı sulusunu almaya da nıyetı yoktu acıkcası benım zorumla aldığı ıcın gec kaldık bız ..
öyle mi o zaman normal terto
bizimkisi mayıs sonu kullandı son 15 kaldı
onu da kullanmayacak
ameliyat olma durumu var o zaman 35 gün gelir kavusuruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?