Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İlk dört yıl flört ve nişanlılık sürecinde çok ayrı kaldığımız zamanlar oldu, çok zordu bizim için, ama son dört yıldır evlendik evleneli hiç ayrılmadık, bu çok koydu bize... Hiç önceki ayrılıklara benzemiyormuş...

bn sana bişey sölimmi, bn üç yıldır nişanlıyım ve bn konyada nişanlım istanbulda yaşıyordu yani 3 yıldır 2 aya bi 3 aya bi görüşüyorduk yani hasrete alışmıştım ya da öyle sandım ve dedimki askerlik zor olmayacak aynı istanbuldaymış gibi olcak dedik ama alakası bile olmadı bu çok farklı bi duyguymuş ya bunu anladım ...

inşallah canım rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin, benimkine inşallah yanımda ağustosun 5 de ((

hem o gelecek dıye sevınıyorum hemde yıne o gderken kötu olacagımı bıldgm ıcın daralıyorm.. yıne öylee arkasından bakakalıcam ( koca şehrin ortasında bi başıma yapayalnız kalmıs gbi.. ılk gttgı zmn gbı gunlerce aglayacagm yıne. en başa saracagm yani blıorm kendımı :/

evet canım geleceğe güne sevinemeden gideceği günü düşünüyoruz ama yapcak birşey yok bn 3 yıldır hasret çekiyorum da daha alışamadım ama askerlik çok zormuş yaa)): sen gelince her saniyeleri bile değerlendir ama ramazanda gelcekler ya o pek iyi olmadı ya demi (

:119: Bugün Şafak 129 Oldu.. :119:

30'dan da kurtulduk sonundaaaa

1 2 3 olmak istiyorumm sonrada 111 olmaakk,

sonra gelsinnn 99

öyle mi o zaman normal terto
bizimkisi mayıs sonu kullandı son 15 kaldı
onu da kullanmayacak
ameliyat olma durumu var o zaman 35 gün gelir kavusuruzzzz

kuzum hayırdırr neden ameliyat olcakk

bizde 10 gün kullancaz dağıtımla beraber toplam 17 gün olcak sanırsamm gerisini bizdee kullanmıcazz inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…