- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Şuan kocam bile benle bu şekilde hesap soramaz yani ne haklaDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Türkçem yetmedi şurayı anlamayaBenim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki .
Ben de öyle düşündüm konu sahibi borç konusunda çok umarsız nişanlısı da bunu farkettiyse geleceğini görme maksadıyla su borclarini bir ogreneyim demek istemiştirbence senin çok borcun olduğu için sormakta haklı.
çünkü sonra ceremesini beraber çekeceksiniz.
ekonomik davranmak zorundasınız bence bu borçlarla.
aynen kızın 2025 yılına kadar mı borcu var:)Ben de öyle düşündüm konu sahibi borç konusunda çok umarsız nişanlısı da bunu farkettiyse geleceğini görme maksadıyla su borclarini bir ogreneyim demek istemiştir
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Benim 40 binlik bi kredim var benim borcum 2025'e kadar. Zorunlunun 2030'a uzar o borçaynen kızın 2025 yılına kadar mı borcu var:)
beraber zorluk çekecek haklı çocuk.
aylık 18000 falan borçları vardı.EE düğün ,balayı.
bence çocuğun dediği gibi kalem kalem harcamaları yazın.
artık bir ailesiniz.
mutluluklar bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?