İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sona yaklaştıkça baktı ki bu borçlar kendisine de girecek, eee zorunlu da hicbirseyden geri kalmıyor getir bakalım kara kaplı defteri demiş
Valla verme hesap falan sen bugün böyle olmadın. Hep böyleydin hep te böyle olacaksın. büyük ihtimalle burnunuz borçtan çıkmayacak bilsin de bol bol çalışsın.
Elde mal yok mülk yok 500 bin borç var
Kafalar pırıl pırıl

Zorunlu konu o değil ama sahi ne aldın Zara’dan ben geçen hafta girdim çıktım fiyatlar inanılmaz geldi yine bir şey almadan çıktım

Yani illa kötü bir şey değil. Evlenecek insanların birbirinin mali durumunu bilmek istemesinde bir beis yok. Güven verici hatta. Evlenirken çalışıyordum, birkaç ay sonra işten çıkarıldım. Hamileydim tekrar iş aramadım. Borçlarımı eşim ödedi. Borçlarımı bilmese haksızlık olmaz mıydı?

Bamyada ne marifetler varmış. Düğün öncesi stratejik davranıyor. Borcun fazla ise adaya veda edecek gibi.
Ya burhan zorunluyla yavrum reis resmi nikahı kıymamış mıydı? Geçen konuda eşim diye bahsetmeye başlamıştı iş işten geçmiş olabilir hallederiz reis için

Ya burhan zorunluyla yavrum reis resmi nikahı kıymamış mıydı? Geçen konuda eşim diye bahsetmeye başlamıştı iş işten geçmiş olabilir hallederiz reis için
Bence kıymadı. Reis bey ne anasının gözüymüş vay be. Düğün öncesi labirentten son kaçış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…