- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Çok harcıyordur ondan demiştir.ben kocama bile hesap vermiyorum ne münasebet? evet borcun varmı? yada ne kadar maaş alıyorsun ?falan sormasında sıkıntı yok.hesaplarını aç demesi nedir ya?
Dananın kuyruğunun koptuğu yere geldin mi? 250'yi geçti mi? Kocadan da olacaksın vah.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Dananın kuyruğunun koptuğu yere geldin mi? 250'yi geçti mi? Kocadan da olacaksın vah.
En son şöyleydi, üstüne balayı ve balayında giyeceği kıyafetler de eklenince 300'ü geçti benceAylık ihtiyaç kredisi toplamı: 11.867
Kredi kartı limiti 124.000 bin BORCUM: 100.000
Diğer kredi kartı limiti 10.500 BORCUM :10.500
Çeyiz için ödenmesi gereken 100.000 tl den 6.250 sini ödedim kalan 93.750 ödemeler Kasım 6 sında başlayacak.
Aylık ödemem 6.250 tl olacak
Kasımdan sonra aylık ödemelerim : 18.117 olacak
Ac desek de acma desek de sen o hesaplari accan zorunlu. Yorma beDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Eski kız bu, en son 500 ü devirdiEn son şöyleydi, üstüne balayı ve balayında giyeceği kıyafetler de eklenince 300'ü geçti bence
Bilsin tabi, şahsen evleneceğim kişinin bin lira bile borcu varsa bilmem lazım. Belki kumar ne bilicem yaniEn son şöyleydi, üstüne balayı ve balayında giyeceği kıyafetler de eklenince 300'ü geçti bence
Ne geldi üstüne araba da aldı mıEski kız bu, en son 500 ü devirdi
evlenince büyük para kavgaları olacak gibi duruyor.hayır tabii ki. benim nişanlımın da borçları var sadece aylık ödediği borcu biliyorum yakın zamanda yine borca girdi hiç demedim aç hesabını göster diye. hesap mı verecek eşek kadar adam bana. aynı şekilde benim harcalamalarım da onu alakadar etmez.
yo niye olsun? ne ben para muhabbeti yaparım ne o yapar. bi erkek bana aç hesabını göster harcamalarını dese anında soğurum ondan.evlenince büyük para kavgaları olacak gibi duruyor.
yoo ama sorun şurda o diyen bir erkek,kız da buna kızan biri.yo niye olsun? ne ben para muhabbeti yaparım ne o yapar. bi erkek bana aç hesabını göster harcamalarını dese anında soğurum ondan.
evet kızın parasının hesabını yapmaya çalışıyor. hiç sevmem böyle erkekleriyoo ama sorun şurda o diyen bir erkek,kız da buna kızan biri.
adam hesap soracak kız da kızacak.
bu durumda ne olacak tartışma.
O paralar kime gitti bi bilsenizevet kızın parasının hesabını yapmaya çalışıyor. hiç sevmem böyle erkekleri
kime gittiO paralar kime gitti bi bilseniz
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Yetersiz cinselliğe mahkum eden eski sevgülüsünekime gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?