- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ya ben kıyafet konusunda çok şey değilim, o yüzden çok anlayabildiğim konular değil. 1-2 ceketim var herhalde 4-5 sene önce aldım hala giyiyorum. Bi trençkotum vardı lisede almıştım üniversite boyunca giydim en son annem üstümden sökerek almıştı. Eğer evde varsa ve eski püskü de durmuyorsa yeni bi şey alma kısmını ben tam anlayamıyorum. Ki bu kadar borçtaysam evdeki şeylerden giymek beni üzmezdiValla bu kadar borc varken böyle bir alışveriş maşallah.. ama birde şöyle bir şey var. Mesela bir blazer ceket alacaksın defactoya bakıyorsun 1300 adl ye bakiyosun indirim var 900 hal boyle olunca gider adl den alirim. Keza aynısı zara, h m de de oluyor çok. Eğer sıkı takip edersen güzel parcalari uyguna dusuruyorsun. İnşallah öyle yapmistir oda. Öbür türlü zara zaten çok pahalı.
Bi tanidik vardi kirasini odeyemezdi mutfagina erzak zor alirdi ama rayban gozluklerinden ve iphone son modellerinden vazgecmezdiAy lcw defacto gibi yerler bile nasil pahalandi yani
Eskiden daha ekonomikti oralar
bedenine bakmadan fiyatina bakiyorum cogu zaman ona gore alasim geliyor
borc harc icindeyken luksunden taviz vermeyene de o kadar kredi borcu mustehak yani
Bi tanidik vardi kirasini odeyemezdi mutfagina erzak zor alirdi ama rayban gozluklerinden ve iphone son modellerinden vazgecmezdi
Bu da o kabileden :)
Ah zorunlu üzümlü kekim Zara'dan alisveris yapacağına evi temizleyip kapıyı boyasaydin yaDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Bi tanidik vardi kirasini odeyemezdi mutfagina erzak zor alirdi ama rayban gozluklerinden ve iphone son modellerinden vazgecmezdi
Bu da o kabileden :)
Totişleri sıkışında veryansın etmelerine bayılıyorum bu tiplerin. :) Kiracımız vardı aynı bu kabileden. İnstada kahvaltı fotoları kulüplerde dans ne fotolar ne fotolar. 5 yıldızlı otellerde tatiller vs.20 binlik daireye 3000 tl kira veriyodu. 5000tl kira istedik diye acıtasyonun dibine vurdu.. :)var böyle tipler işte
Borç konusu apayrı.. o kadar borc olsa AVM ye sadece bakmaya girerim herhalde. Ama kıyafet konusunda bende fi tarihinden kalma eşyalar vardı. Mesela marka takıntım hiç yok beğendim modelini alayım giyeyim derdim. Sonradan fark ettim ki benim aldığım şey ucuz olunca genelde çoğu dandik cikiuor. Aldığım ayakkabılar o kadar dandik çıkıyor ki ( pazardan fln değil mağazadan aldım yani avmden) iki üç kullanimda çöp.. böyle olacağına bir tane alırım pahalı alırım en azından defalarca giyinirim diye düşündüm. Keza kıyafette de öyle. Ya önünde delikler çıkıyor iki üç yıkamaya. Ya rengi kendinden geciyor. O yüzden indirim kovalayıp 50 lira fazlasını alayım daha mantıklı oluyor ..Ya ben kıyafet konusunda çok şey değilim, o yüzden çok anlayabildiğim konular değil. 1-2 ceketim var herhalde 4-5 sene önce aldım hala giyiyorum. Bi trençkotum vardı lisede almıştım üniversite boyunca giydim en son annem üstümden sökerek almıştı. Eğer evde varsa ve eski püskü de durmuyorsa yeni bi şey alma kısmını ben tam anlayamıyorum. Ki bu kadar borçtaysam evdeki şeylerden giymek beni üzmezdi
Ağzına sağlık annenin ne güzel demiş.bizimde öyle bir arkadaş vardı durumları iyi değildi ...bu saf gitmiş 15 sene önce 250tlye gözlük almış anneme gösterdi annemde dediki anan sarımsak baban soğan senin neyine gerek 250liralik gözlük diye hala söyler güler teyzem bana bunu dedi diye
Biz bi zorunlu değiliz , zorunlunun bakış açısı muhtemelen 500 kredi kart borcu olan 600 ü de öder aman canım ne olacakAy benim 4 bin kredi ödemem var diye geçen gün 100 TL'lik sweat bulup aldım. Bi kazağın 1000 TL olduğu yerden alışveriş yapınca ağlanmasın sonra
Yanmışsin senDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
LCW de bile 400 den aşağı birşey yok..Adam bilmek istemekte hakli
O kadar borc icindesin lcw neyine yetmiyor da zaralarda geziyorsun hayret birseysin
Bu arada bunca borç batağında zaraya alışverişe gitmen de takdire şayan be zorunlu.
Aynen ya kazagin arkasi gorunuyor yufka gibiLCW de bile 400 den aşağı birşey yok..
ben kocama bile hesap vermiyorum ne münasebet? evet borcun varmı? yada ne kadar maaş alıyorsun ?falan sormasında sıkıntı yok.hesaplarını aç demesi nedir ya?
orasını bilemem kimle yedi içti eee ozaman adam haklı:)))Zorunlunun cok ciddi borcu var, 500bin civarinda. Bunun 100bini ceyiz icin, geri kalani eski sevgilisiyle yedi icti. Ortada bir araba, bir ev icin cekilmis bir borcun kredisi yok. Bu borcuda beraber odeyeceklerine gore adam sebebini sorgulayabilir.
Buraya bi kadin konu acip nisanlimin 500k borci var yazsa hemen kumar mi oynuyor, ogrenin, evlenmeyin vs yazariz. Zorunlununkide o hesaporasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?