İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da aynı listeyi sana verecekse sorun yok

ay anlamadım ben eski konularımı var arkadasın:)

Olmaz mi
Eski sevgilisi haftasonu kalmaya geldiginde market alisverisi yapmama konusu
Eski sevgilisine yedirdigi paralarin borcu konusu
Borcu borcla kapatip ayda 1750tl ile gecinme konusu
Hallederiz yavrum reisin hayatina girisi, issiz olmasi, is bulmasi, evinde klozet olmamasi, konulari olarak devam etti

vallamı? adam ne yapmış sonra bunu bırakmışmı:) annesinin evinin resmini atan biride çok normal sayılmaz sanırım.

benimde kredilerim var ama o kadar çalışıyoruz alalım birazcık dimi.bu ay ödül verdim kendime her ay yaptıgım bir şey değil tatlım:)
tabii ki kendinizi ödüllendirin. hepimiz bi sürü şeye para harcıyoruz ben de harcıyorum.

ama herşeyin bir haddi hududu var. öncelik sıralaması var.

maaştan geriye bir şey kalmayacak kadar borçluysam, üstelik bu 1 ay 3 ay 5 ay değil (öyle olsa düğünümden önemli değil ya diyebilir, eyvallah denir) seneler sürecek kadar ciddi bir meblağsa, balayında da yeni cici kıyafetlerim olmayıversin.

Aha nihayet bekledigim an gelmis. Serinin bundan sonrasi cok heyecanli olacak. Neden o hesaplar simdiye kadar degil simdi istendi acaba? Cevap maas karti. Sen bu adami saf sandin galiba ama hic saf degil zorunlucum. Sana diyorum o maas kartini simdiye kadar verecektin o artik senin kocan sayilir.

Balona da biner benim zorunlum.
Aksi düşünülemez
zorunluyu güldür güldür de Şevket hocanın anlattığı Ayten karakterine benzetiyorum ben
After party, düğünden sonra arkadaş cevresine yapılan eğlence
Ayy ondan da mı geri kalmamış
Ya buyuk konusmak gibi olmasin ama benim bi sevgilim olsa onun eski sevgilisiyle yaptigi herhangi bir sey icin kurus odemek istemezdim.
Benim bu yüzden boşanan tanıdığım var
Adam evlenmeden saklamış, evlenince dünya kadar borcu olduğu çıktı ortaya. Bir de kıza düğün borcu diye iteleye çalışmış
Kız muhasebeci yer mi bu numaraları
elalemle yediği paraları bana ödetecek dedi boşadı adamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…