- 19 Şubat 2020
- 5.644
- 2.998
- 173
- 40
- Konu Sahibi zorunlualann
-
O da aynı listeyi sana verecekse sorun yokDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Paylaştığını görmedim, ihtimaller arasında diye düşünülüyor, beklenir yaniYok zorunlu bu bilgileri hangi topikte paylaştı onu sormuştum :d
orasını bilemem kimle yedi içti eee ozaman adam haklı:)))
hahah bazı paylaşımlarını okudum fake mi bu ya:)) hazır alaymış pizzayı daha ucuza gelirmiş:)Sevgilisine evde pizza yapip kalan son parasıyla pentiden fantezi ic camasir almisti onu hatırlıyorum ben
Yoo kendi paylaştı, after partyde de giyecekmiş elbise arıyodu burdaPaylaştığını görmedim, ihtimaller arasında diye düşünülüyor, beklenir yani
ay anlamadım ben eski konularımı var arkadasın:)
vallamı? adam ne yapmış sonra bunu bırakmışmı:) annesinin evinin resmini atan biride çok normal sayılmaz sanırım.Olmaz mi
Eski sevgilisi haftasonu kalmaya geldiginde market alisverisi yapmama konusu
Eski sevgilisine yedirdigi paralarin borcu konusu
Borcu borcla kapatip ayda 1750tl ile gecinme konusu
Hallederiz yavrum reisin hayatina girisi, issiz olmasi, is bulmasi, evinde klozet olmamasi, konulari olarak devam etti
vallamı? adam ne yapmış sonra bunu bırakmışmı:) annesinin evinin resmini atan biride çok normal sayılmaz sanırım.
hahahah açtıgı konulara baktım ,düğün olacakmısta ,annesin evini temizleyecekmiş ama içinden gelmiyormuş:)Ben arada konu kacirdim. Kim kimi birakti bilmiyorum. Annesinin evinin fotografinida gormedim mesela
Ya buyuk konusmak gibi olmasin ama benim bi sevgilim olsa onun eski sevgilisiyle yaptigi herhangi bir sey icin kurus odemek istemezdim.Sevgilisine evde pizza yapip kalan son parasıyla pentiden fantezi ic camasir almisti onu hatırlıyorum ben
Ya buyuk konusmak gibi olmasin ama benim bi sevgilim olsa onun eski sevgilisiyle yaptigi herhangi bir sey icin kurus odemek istemezdim.
Yoo kendi paylaştı, after partyde de giyecekmiş elbise arıyodu burda
tabii ki kendinizi ödüllendirin. hepimiz bi sürü şeye para harcıyoruz ben de harcıyorum.benimde kredilerim var ama o kadar çalışıyoruz alalım birazcık dimi.bu ay ödül verdim kendime her ay yaptıgım bir şey değil tatlım:)
Ay ben de baktım. Şok üstüne şok oldum vallahahahah açtıgı konulara baktım ,düğün olacakmısta ,annesin evini temizleyecekmiş ama içinden gelmiyormuş:)
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Aksi düşünülemezBalona da biner benim zorunlum.
Ayy ondan da mı geri kalmamışAfter party, düğünden sonra arkadaş cevresine yapılan eğlence
Benim bu yüzden boşanan tanıdığım varYa buyuk konusmak gibi olmasin ama benim bi sevgilim olsa onun eski sevgilisiyle yaptigi herhangi bir sey icin kurus odemek istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?