- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Benim kompleksim felan yok ben sadece markete harcıyorum
Peki bu kadar para nereye gitti senin yatırımın ne?
Valla ben de nişanlanmadan önce sordum hatta banka hesaplarını bile göstermişti şeffaf olmasını istedim önümü görmek için. Sonra borçlar alıp başını gider yada ona göre beklenti olur hayattan. Erkek kadın farketmez gayet sorabilir bilmek hakkı. Bekarken yediği paraları ben evlenince ödemek zorunda değilim mesela yada ödenecek bir şeyse sonradan bilmek sinir bozar. Görümcem evlendi adamın borcu çıktı çalıştı ödedi, ödedi ne ev ne araba sahibi oldu kadın. Sonra da boşandılar. Haksızlık yaniDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Yanlız biraz okudumda 500 bin diye borç deniliyor ve sanırım ortada elle tutulur bir şey de yok. Bunca borçla ben olsam evlenmezdim yani.Oda öyle diyor , bende öyle düşünüyorum
Sosyete pazarlarında alası var :)) şu ekonomide zara mağazasının önünden geçip el sallayan ben :))Adam bilmek istemekte hakli
O kadar borc icindesin lcw neyine yetmiyor da zaralarda geziyorsun hayret birseysin
Orada fotoğrafçı da tutar balonlarla foto çektirir çift çekimi 10-15 k da oraya giderkapadokya. mağara otellerin bir gecesi korkunç paralar bu borca sahip bir insan için. yeme içme alış veriş de pahalı. oteller sabah kahvaltı zaten. ek yemek deli para. balona da binse ki biner. şaka gibi
Ya neden çektirmesiiiin bu kocaya milyorrlar döktü herkese bu benim kocam ve biz balona bindik demesi lazımOrada fotoğrafçı da tutar balonlarla foto çektirir çift çekimi 10-15 k da oraya gider
Ay lcw defacto gibi yerler bile nasil pahalandi yaniSosyete pazarlarında alası var :)) şu ekonomide zara mağazasının önünden geçip el sallayan ben :))
Yok zorunlu bu bilgileri hangi topikte paylaştı onu sormuştum :dAfter party, düğünden sonra arkadaş cevresine yapılan eğlence
Roman tadında nickine tıklayıp mesajlarına bakın vaktiniz varsa fena bilgiler varYok zorunlu bu bilgileri hangi topikte paylaştı onu sormuştum :d
Bu sefer sürpriz hamilelik yüzünden boşanamayan yavrum reyiz olacak.Kızlar üzücü bir haber daha nişanlısıyla korunmuyorlarküçük zorunlucuklar her an gelebilir teyze olabiliriz
Valla bu kadar borc varken böyle bir alışveriş maşallah.. ama birde şöyle bir şey var. Mesela bir blazer ceket alacaksın defactoya bakıyorsun 1300 adl ye bakiyosun indirim var 900 hal boyle olunca gider adl den alirim. Keza aynısı zara, h m de de oluyor çok. Eğer sıkı takip edersen güzel parcalari uyguna dusuruyorsun. İnşallah öyle yapmistir oda. Öbür türlü zara zaten çok pahalı.O zaman neden zara? Burnun borçtan çıkmazken daha uygun fiyatlı markalar egonu mu zedelerdi
Zorunlu bosver burdaki fakirleri yavrum. Balayi kombinlerini atsana zaradan aldigin.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?