İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kompleksim felan yok ben sadece markete harcıyorum

Saplantılı kimse kendini öyle görmez asla. Çünkü rutini öyle ve ona göre normal herkes borç harç içindedir öyle kendini avutur. Ama o borç harç yapan insanlara bir bakalım ya eve yada arabaya yatırım yapmıştır.
Peki bu kadar para nereye gitti senin yatırımın ne? Cevaplar bulamıyorsan kompleksin var demektir.

Son düzenleme:
Valla ben de nişanlanmadan önce sordum hatta banka hesaplarını bile göstermişti şeffaf olmasını istedim önümü görmek için. Sonra borçlar alıp başını gider yada ona göre beklenti olur hayattan. Erkek kadın farketmez gayet sorabilir bilmek hakkı. Bekarken yediği paraları ben evlenince ödemek zorunda değilim mesela yada ödenecek bir şeyse sonradan bilmek sinir bozar. Görümcem evlendi adamın borcu çıktı çalıştı ödedi, ödedi ne ev ne araba sahibi oldu kadın. Sonra da boşandılar. Haksızlık yani

kapadokya. mağara otellerin bir gecesi korkunç paralar bu borca sahip bir insan için. yeme içme alış veriş de pahalı. oteller sabah kahvaltı zaten. ek yemek deli para. balona da binse ki biner. şaka gibi
Orada fotoğrafçı da tutar balonlarla foto çektirir çift çekimi 10-15 k da oraya gider

Orada fotoğrafçı da tutar balonlarla foto çektirir çift çekimi 10-15 k da oraya gider
Ya neden çektirmesiiiin bu kocaya milyorrlar döktü herkese bu benim kocam ve biz balona bindik demesi lazım

Sosyete pazarlarında alası var :)) şu ekonomide zara mağazasının önünden geçip el sallayan ben :))
Ay lcw defacto gibi yerler bile nasil pahalandi yani
Eskiden daha ekonomikti oralar
bedenine bakmadan fiyatina bakiyorum cogu zaman ona gore alasim geliyor
borc harc icindeyken luksunden taviz vermeyene de o kadar kredi borcu mustehak yani
Bi tanidik vardi kirasini odeyemezdi mutfagina erzak zor alirdi ama rayban gozluklerinden ve iphone son modellerinden vazgecmezdi
Bu da o kabileden :)

O zaman neden zara? Burnun borçtan çıkmazken daha uygun fiyatlı markalar egonu mu zedelerdi
Valla bu kadar borc varken böyle bir alışveriş maşallah.. ama birde şöyle bir şey var. Mesela bir blazer ceket alacaksın defactoya bakıyorsun 1300 adl ye bakiyosun indirim var 900 hal boyle olunca gider adl den alirim. Keza aynısı zara, h m de de oluyor çok. Eğer sıkı takip edersen güzel parcalari uyguna dusuruyorsun. İnşallah öyle yapmistir oda. Öbür türlü zara zaten çok pahalı.

Zorunlu bosver burdaki fakirleri yavrum. Balayi kombinlerini atsana zaradan aldigin.
Kocana da goster hesaplari zaten nikahi kiymissin bu saatten sonra hallederiz yavruma gecmis olsun.

Bunca borç içinde Zara'dan illaki alınması gereken şey neydi konu sahibi?
13 senedir evliyim eşimin kredi kartlarından biri bende,limiti de sağlam ama duruma göre harcıyorum ki bizim borcumuz yok bizim öyle kredi,kart borcu vs ona rağmen gereksiz bir parça bile almıyorum,aldığımın da hiç hesabını vermedim eşimde bir kez sormamıştır nereden ne aldın,ne harcadın diye.
Nişanlınız borcunuz olduğunu biliyor,gereksiz yere hala borca girdiğinizi farkettiyse ondan soruyordur bence.
Ha kendiniz ödeyecek olsanız onu ilgilendirmez diyeceğim ama evlenince bile bitmeyecek bir borc sizin ki. Bilmek hakkı bence.
Nişanlınızın uzun süre ödenecek bir borcu varsa onu bilmekte sizin hakkınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…