İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kartta bişey mi kalıyor ki napıcak adam kartı alıp?

Zara ne zamandır market?

Markete giden herkesin 500 bin borcu mu var ya toprak atsınlar bu ülkeye bence üstüne o zaman. özellikle belirtmezsin ya zara diye burda haha ben korkarım borcumu bilen insanlara söyleyemem. yürek yimiş. Marka şovenizmi yapılacak yer değil valla.

Borcunu söylediğinde bakması gerekirdi, neyin içine düşeceğini görmesi lazım. Belki evlilikten vazgeçer bile. Battım diyip diyip Zara’dan alışveriş yapmak o batağın dipsiz olduğunun kanıtı. Bakalım nasıl hayatta kalacaksın.

Zorunlu bosver burdaki fakirleri yavrum. Balayi kombinlerini atsana zaradan aldigin.
Kocana da goster hesaplari zaten nikahi kiymissin bu saatten sonra hallederiz yavruma gecmis olsun.
Nikahı kıymış mı? Geçmiş olsun hallederiz reyiz. Yiyecek bir maaş yok tufaya düştün.
Dolar üzerinden o, kişi başı 150 dolardı diye hatırlıyorum.
250 Euro diye biliyorum Fethiye için.
hahah bazı paylaşımlarını okudum fake mi bu ya:)) hazır alaymış pizzayı daha ucuza gelirmiş:)
Yüksek ihtimal, personasını baya ilginç tutuyor ama içinizden biriyim detaylarını da eksik etmiyor.

çok zekice,lazere gitmiş en son resim atacaktı

Bu kredi çekmelerin sonu yok mu yani milyon olacaktır yakında çerez gibi nasıl veriyorlar borc üstüne borc olan birine sürekli kredi ??

Bu kredi çekmelerin sonu yok mu yani milyon olacaktır yakında çerez gibi nasıl veriyorlar borc üstüne borc olan birine sürekli kredi ??

Devlet memuru olması yani garanti maaşı olması, birinden alıp diğerine yatır şeklinde de olsa düzenli ödeme yapması gibi nedenlerle kredi notu düşmüyor olabilir.

Devlet memuru olması yani garanti maaşı olması, birinden alıp diğerine yatır şeklinde de olsa düzenli ödeme yapması gibi nedenlerle kredi notu düşmüyor olabilir.

Biz karı koca devlet memuruyuz, evimiz de var ama kredi çekmek istesek çekemeyiz. Onun sa bir limiti var. Maaşının belli miktarını geçemiyor ki. Ayrıca krediler de sınırlandırıldı. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu açıdan. Bir de kredi kartı limitleri çok yüksek. Bağrı bankalara gerçek maaşını söylemedi mi acaba?

Kredilerin bir kismi babasinin uzerine.

ne diyecek adama, sevişmek için tanga aldım onum borcumu?

Bu kızın en son 130k borcu yok muydu ya ne oldu yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…