- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kartta bişey mi kalıyor ki napıcak adam kartı alıp?Aha nihayet bekledigim an gelmis. Serinin bundan sonrasi cok heyecanli olacak. Neden o hesaplar simdiye kadar degil simdi istendi acaba? Cevap maas karti. Sen bu adami saf sandin galiba ama hic saf degil zorunlucum. Sana diyorum o maas kartini simdiye kadar verecektin o artik senin kocan sayilir.
Dolar üzerinden o, kişi başı 150 dolardı diye hatırlıyorum.Aaa Ürgüp gidip binmeyeni taşlarlarşuan ne kadar oldu Acaba 1 bin TL üstü birşeydir belki de.
Daha kaçtı inek içti yandı bitti kül oldu.Bu zorunluya para harcatan sevgiliye ne oldu peki? Ghosting mi cekti zorunluya?
Dolar üzerinden o, kişi başı 150 dolardı diye hatırlıyorum.
Zara ne zamandır market?Benim kompleksim felan yok ben sadece markete harcıyorum
Kartta bişey mi kalıyor ki napıcak adam kartı alıp?
Zara ne zamandır market?
Zara ne zamandır market?
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Nikahı kıymış mı? Geçmiş olsun hallederiz reyiz. Yiyecek bir maaş yok tufaya düştün.Zorunlu bosver burdaki fakirleri yavrum. Balayi kombinlerini atsana zaradan aldigin.
Kocana da goster hesaplari zaten nikahi kiymissin bu saatten sonra hallederiz yavruma gecmis olsun.
250 Euro diye biliyorum Fethiye için.Dolar üzerinden o, kişi başı 150 dolardı diye hatırlıyorum.
Yüksek ihtimal, personasını baya ilginç tutuyor ama içinizden biriyim detaylarını da eksik etmiyor.hahah bazı paylaşımlarını okudum fake mi bu ya:)) hazır alaymış pizzayı daha ucuza gelirmiş:)
çok zekice,lazere gitmiş en son resim atacaktıNikahı kıymış mı? Geçmiş olsun hallederiz reyiz. Yiyecek bir maaş yok tufaya düştün.
250 Euro diye biliyorum Fethiye için.
Yüksek ihtimal, personasını baya ilginç tutuyor ama içinizden biriyim detaylarını da eksik etmiyor.
Bu kredi çekmelerin sonu yok mu yani milyon olacaktır yakında çerez gibi nasıl veriyorlar borc üstüne borc olan birine sürekli kredi ??
Devlet memuru olması yani garanti maaşı olması, birinden alıp diğerine yatır şeklinde de olsa düzenli ödeme yapması gibi nedenlerle kredi notu düşmüyor olabilir.
Kredilerin bir kismi babasinin uzerine.Biz karı koca devlet memuruyuz, evimiz de var ama kredi çekmek istesek çekemeyiz. Onun sa bir limiti var. Maaşının belli miktarını geçemiyor ki. Ayrıca krediler de sınırlandırıldı. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu açıdan. Bir de kredi kartı limitleri çok yüksek. Bağrı bankalara gerçek maaşını söylemedi mi acaba?
ne diyecek adama, sevişmek için tanga aldım onum borcumu?En son hesaplarinda eline o kadar az para kalıyordu ki hala nasıl zara alışverişi yapıyorsun zorunlu
Bu borcu nasıl yaptığını, -kumara mi harcadın, dolandırıldin mi, birine mi borç verdin- bilmek ister. Ama yargılamak, alışveriş yapma diye hesap sormak no no no ne haddine
Bu kızın en son 130k borcu yok muydu ya ne oldu yineMarkete giden herkesin 500 bin borcu mu var yatoprak atsınlar bu ülkeye bence üstüne o zaman. özellikle belirtmezsin ya zara diye burda haha ben korkarım borcumu bilen insanlara söyleyemem. yürek yimiş. Marka şovenizmi yapılacak yer değil valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?