İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi baktım 7500 lira kış ücreti ama balonları izlemek 500 lira kendime uygun aktivite buldum
Balon izlemek 500 değil kız, nerede güzel manzara olduğunu sor insanlara , sabaha karşı arabayla git , çık bir peribacasina izle:)
Beleş:) yanında kendi kahveni, rüzgar var diye örtünü de getir, mis

Konuya gelince yazık, zorunluyu tanımayan arkadaşlar 'ne munasebet' falan demişler:)

Adam yandı o zaman.
valla evlenirkn bu borç durumuna bakmak lazım.
500.000 se15 yıl falan yandılar demektir.
alınan belli ödenen belli çünkü

Valla 500 bin liralık hatun borcu varken adamın mesleği, ne iş yaptığı 2. Plana atılır..

Kolay mı o parayı kuruş ödemek kaç sene ödeyecekler kim bilir.. Bu konuda Adam daha mağdur.

Az çok konu sahibini okuduysam hiç yaş tahtaya basacak bir tip değil.. Asıl adam garibim evlenince neyin ne olduğunu anlayacak.

aynen öyle. evlenmeden önce kızların gözünü boyayan dolandırıcı adamlara benziyor zorunlu. bu ülkede ultra zengin olmayan kimse kendinden önce nereye harcandığı belli olmayan 500 bine yakın borcu olan bir insanla evlenmez. yok öyle biri. yavrum arkadaş çok fena tufaya gelecek memur maaşı yemeyi beklerken

bilmiyor mu acaba?
bilmiyorsa bu dolandırıcılıga girer

Cıks Kapadokya'da

Aman zorunludan bir Paris patlatmasını beklerdim Kapadokya ne ya peh tahterevalli ile giderdi

Bu kiz en son gordugumde aylik 100 tl.si mi ne kaliyordu. 15 tl.ye ayakkabi almisti :))) ekmek almiyordu ki ekmek 10 tl. O parayla anca 10 ekmek alir. Simdi lazeri var, zarasi var, o var, bu var. Ben bu degirmenin suyu nereden geliyor onu merak ediyorum. Nisanlisi tek cop almadi balayi icin para biriktiriyordu herhalde yurt disi falan yapacaklar dedim o kadar para biriktirmeye. Butun esyalari kayinvalide aldi. Zorunluda para yok, adam desen binbir meslegi var calisip calismadigi soru isareti, evde bir suru eksik var ama zorunlu tam gaz para harciyor. Herhalde bunlarin giderlerini de kayinvalide ustlendi ki adam soruyor.

bide konu açmış ya zaradan alışveriş yaptım hesap soruyor diye:)
sanki tek sorun Zara:) zara tüy dikmek oluyor

Bu adam neye masraf yapmıs da önünü görecek ailesine ve sana sırtını dayamıyor mu ? Önünü görecekmiş peh bulmuş memur nişanlıyı cırpınan aileyi ne önünü görmesi

Hep ekside işte sürekli kredi çekiyor sürekli borç içinde zorunlu her şeyin en iyisini en pahalısını kendi cebinden yapıyor full

Valla ben şu koşullarda seyyar satıcıya bile gelir konusunda daha çok güvenirim zorunlu memur da ne oluyor borç içinde Hababam kredi çekiyor kuş kadar maaşı vardı o da yok suan

bide konu açmış ya zaradan alışveriş yaptım hesap soruyor diye:)
sanki tek sorun Zara:) zara tüy dikmek oluyor

Nisanlisi elin adamina aldigi pastalarla o borcu katladigini muhtemelen bilmiyor :) zorunlu borcum var demisti hallederiz yavrum demisti :) simdi dun ailesinin evinden utanan kiz bu gun zaradan alisveris yapinca adam hafiften uyanmaya basladi. Yeni bolumler icin heyecanliyim :)

Memur diye gözünde değerli kadın onun. Ama kazın ayağı kötü zorunlu çok masraflı bir kadın ya. Dikkat etse tam süper olucakta. Elde yok avuçta yok 2 sene evvel annesinin köydeki evini baştan yaptırcak para harcanmış resmen. 2 katlı evi olurdu şimdi yaz kış tatillerde giderdi yeni eve. Yaş tahtaya severek basar zorunlu aksine bana göre.
Ama söylenip söylenip parayı sadece çar çur etmeye borç yapmaya devam ediyor. Adama üzülmemek elde değil böyle borcu olan birinden soğurum galiba.

sadece şunu söylemek istiyorum bu borç batağına birde bebek dünyaya getirme lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…