- 17 Ağustos 2011
- 25.630
- 163.142
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Balon izlemek 500 değil kız, nerede güzel manzara olduğunu sor insanlara , sabaha karşı arabayla git , çık bir peribacasina izle:)Şimdi baktım 7500 lira kış ücretiama balonları izlemek 500 lira kendime uygun aktivite buldum
Zaraya son 3 yildir giremiyorum aheyjwhsjw
Adam yandı o zaman.Zorunlunun cok ciddi borcu var, 500bin civarinda. Bunun 100bini ceyiz icin, geri kalani eski sevgilisiyle yedi icti. Ortada bir araba, bir ev icin cekilmis bir borcun kredisi yok. Bu borcuda beraber odeyeceklerine gore adam sebebini sorgulayabilir.
Buraya bi kadin konu acip nisanlimin 500k borci var yazsa hemen kumar mi oynuyor, ogrenin, evlenmeyin vs yazariz. Zorunlununkide o hesap
Valla 500 bin liralık hatun borcu varken adamın mesleği, ne iş yaptığı 2. Plana atılır..Ne öğretmeni?36 tane mesleği var ayrı ayrı. Bence işsiz biri. Konu sahibi evlenince anlayacak birşeyleri. Birde borçları ödemek için 2 -3 iş bulunca adam yine duygusal yönden aç kalacak zorunlu mutsuz olacak yorgunluktan onla az ilgilencek hayatın gerçekleri. O borç illa ki tırmalayacak ikisini. Öğretmen olduğuna asla inanmıyorum. Burda kaç tane meslek söyledi.
aynen öyle. evlenmeden önce kızların gözünü boyayan dolandırıcı adamlara benziyor zorunlu. bu ülkede ultra zengin olmayan kimse kendinden önce nereye harcandığı belli olmayan 500 bine yakın borcu olan bir insanla evlenmez. yok öyle biri. yavrum arkadaş çok fena tufaya gelecek memur maaşı yemeyi beklerkenValla 500 bin liralık hatun borcu varken adamın mesleği, ne iş yaptığı 2. Plana atılır..
Kolay mı o parayı kuruş ödemek kaç sene ödeyecekler kim bilir.. Bu konuda Adam daha mağdur.
Az çok konu sahibini okuduysam hiç yaş tahtaya basacak bir tip değil.. Asıl adam garibim evlenince neyin ne olduğunu anlayacak.
bilmiyor mu acaba?Valla 500 bin liralık hatun borcu varken adamın mesleği, ne iş yaptığı 2. Plana atılır..
Kolay mı o parayı kuruş ödemek kaç sene ödeyecekler kim bilir.. Bu konuda Adam daha mağdur.
Az çok konu sahibini okuduysam hiç yaş tahtaya basacak bir tip değil.. Asıl adam garibim evlenince neyin ne olduğunu anlayacak.
Cıks Kapadokya'da
Aman zorunludan bir Paris patlatmasını beklerdim Kapadokya ne ya peh tahterevalli ile giderdi
bide konu açmış ya zaradan alışveriş yaptım hesap soruyor diye:)Bu kiz en son gordugumde aylik 100 tl.si mi ne kaliyordu. 15 tl.ye ayakkabi almisti :))) ekmek almiyordu ki ekmek 10 tl. O parayla anca 10 ekmek alir. Simdi lazeri var, zarasi var, o var, bu var. Ben bu degirmenin suyu nereden geliyor onu merak ediyorum. Nisanlisi tek cop almadi balayi icin para biriktiriyordu herhalde yurt disi falan yapacaklar dedim o kadar para biriktirmeye. Butun esyalari kayinvalide aldi. Zorunluda para yok, adam desen binbir meslegi var calisip calismadigi soru isareti, evde bir suru eksik var ama zorunlu tam gaz para harciyor. Herhalde bunlarin giderlerini de kayinvalide ustlendi ki adam soruyor.
Hep ekside işte sürekli kredi çekiyor sürekli borç içinde zorunluBu kiz en son gordugumde aylik 100 tl.si mi ne kaliyordu. 15 tl.ye ayakkabi almisti :))) ekmek almiyordu ki ekmek 10 tl. O parayla anca 10 ekmek alir. Simdi lazeri var, zarasi var, o var, bu var. Ben bu degirmenin suyu nereden geliyor onu merak ediyorum. Nisanlisi tek cop almadi balayi icin para biriktiriyordu herhalde yurt disi falan yapacaklar dedim o kadar para biriktirmeye. Butun esyalari kayinvalide aldi. Zorunluda para yok, adam desen binbir meslegi var calisip calismadigi soru isareti, evde bir suru eksik var ama zorunlu tam gaz para harciyor. Herhalde bunlarin giderlerini de kayinvalide ustlendi ki adam soruyor.
bide konu açmış ya zaradan alışveriş yaptım hesap soruyor diye:)
sanki tek sorun Zara:) zara tüy dikmek oluyor
Hep ekside işte sürekli kredi çekiyor sürekli borç içinde zorunluher şeyin en iyisini en pahalısını kendi cebinden yapıyor full
LCW bile 2bine kaban satıyor artık orası da lüküsAdam bilmek istemekte hakli
O kadar borc icindesin lcw neyine yetmiyor da zaralarda geziyorsun hayret birseysin
Valla 500 bin liralık hatun borcu varken adamın mesleği, ne iş yaptığı 2. Plana atılır..
sadece şunu söylemek istiyorum bu borç batağına birde bebek dünyaya getirme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?