- 15 Şubat 2013
- 26.407
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.316
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Almanya 'da o arkadaş, lcw orda mango gibiabartmayalım da. çocuk giyimi çok kaliteli ama yetişkin giyimi defactonun bir tık üstü bence
Daha da artmadıysa baksana zaralardan çıkmıyoGercek mi kiz bu rakam
500+ bin tl.Kac olmus?
Tahminindir bu kiz gercek olamaz500+ bin tl.
kalitesi pekiAlmanya 'da o arkadaş, lcw orda mango gibi
Kalitesi zaten o. Gözlerimlen gördüm. Biz ne giyiyomuşuz dedim.kalitesi peki
Ben Zara'ya giremem, Zara bana girerZaraya son 3 yildir giremiyorum aheyjwhsjw
Borcunuz neyden kaynaklı? Bence bilmek hakkı adamın.
Söylim mi?Böyle en başa dönünce çok üzülüyorum
Toplam borcum 133.000 hatta 139 bin küsur
Cıks Kapadokya'daZ zorunlualann sey mi yapsak bir yayin akisi mi ayarlasan? Yeni bolum pardon yeni konu gunu ve saati belli olsun cunku bu ara cok bakamiyorum yeni bolumleri kacirmak istemem. Balayindan canli yayin olacak mi? Balayi yurt disinda olur herhalde dimi?
Aman zorunludan bir Paris patlatmasını beklerdim Kapadokya ne ya peh tahterevalli ile giderdiZ zorunlualann sey mi yapsak bir yayin akisi mi ayarlasan? Yeni bolum pardon yeni konu gunu ve saati belli olsun cunku bu ara cok bakamiyorum yeni bolumleri kacirmak istemem. Balayindan canli yayin olacak mi? Balayi yurt disinda olur herhalde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?