İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sordun soruyu aldın boruyu de boru gibi borç neticede

Trendyol milladan kazak aldım 3 tane 700’e geldi dokusu çok güzeldi muadil kazaklar gibi bir de , tayt üstüne giyiyorum üstüne kot ya da deri ceket mis gibi oluyor kazak tanesine 1000-2000 vereceğime
Şık giyinmek pahalı giyinmek değil zorunlucum sosyal medyada profilime baksan bu kız Zara’dan çıkmıyordur falan dersin hayatta o kadar para vermem gider tatil yaparım yurtdışına ama giyime vermem o kadar

Yazıklar olsun...

Şu anda link isteyeseim geldi millada kazak batagina düştüm

Ama suni deri ceket 5.000 de olmamalı lcw da
Ben Trde yasamadigim icin mecburen zaradan almak durumunda kaliyorum. Maalesef o kadar paraya ragmen urunlerinin %90 i polyester, basic tshirtler bile karisim. Iki yikamadan sonra renkleri atiyor, sekiller kayiyor resmen. Lcwden aldigim urunler daha kaliteli, o kadar yikamaya ragmen renkleri solmadi henuz. Bana gore lcw>zara.

Haa tabii ki zaranin kesimleri, tarzi cok daha cool, o da bir gercek.

Zaten tarzla öne geciyo Zara.

Seni fakir seni
Valla Mayıs ayında trendyolmilladan2 süeter 2 kazaga 370 TL verdim sürekli değişik kombinler yapıyorum Instagram'daki butikler de çok güzel kıyafetler var arkadaşlarım uygun fiyatlara öyle şeyler denk getiriyor ki şık giyinmek bence de marka değil

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…