- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi zorunlualann
-
daha güzel bir dille anlatılabilirdi. dün trendyoldan yaptıgım alışverişi eşim bilecekmi hayır.ne gerek var .çalışıyorum .harcıyorum
200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu
bu kadar borca zara dan alış veriş Türkiye’nin en pahalı tatil merkezlerinden birinde balayı. bence adamın aklı yerine gelmeye başladı. borçların gerçek maliyetini görünce vazgeçeceğini düşünüyorumKapadokyaya balayı ayarladı Zorunlu
Kaçin biriydi oO kadar para harcayıp eline geçen şeyi söylerdim de, kızıyorlar boşver.
Balayini nerde yapacakmışbu kadar borca zara dan alış veriş Türkiye’nin en pahalı tatil merkezlerinden birinde balayı. bence adamın aklı yerine gelmeye başladı. borçların gerçek maliyetini görünce vazgeçeceğini düşünüyorum
Balona da biner benim zorunlum.bu kadar borca zara dan alış veriş Türkiye’nin en pahalı tatil merkezlerinden birinde balayı. bence adamın aklı yerine gelmeye başladı. borçların gerçek maliyetini görünce vazgeçeceğini düşünüyorum
Sen o kadar borcun icinde zaradan alışveriş mi yaptin birde?
adamın aklı varsa evlenmez valla
Kapadokya.Balayini nerde yapacakmış
Boşuna denmedi o kadar İstanbul'a gitme o gelsin diye. Herif bırakırsa dımdızlak kalacak şimdi.Bunu bilmek tabii ki hakkı ama isteme söz nişan olup tayinini yanıma aldırdıktan sonra değil. En baştan bilecekti. Ciddi bir adım atmayacaktı. Şimdi ortada bırakırsa ne olacak?
Bunu bilmek tabii ki hakkı ama isteme söz nişan olup tayinini yanıma aldırdıktan sonra değil. En baştan bilecekti. Ciddi bir adım atmayacaktı. Şimdi ortada bırakırsa ne olacak?
kapadokya. mağara otellerin bir gecesi korkunç paralar bu borca sahip bir insan için. yeme içme alış veriş de pahalı. oteller sabah kahvaltı zaten. ek yemek deli para. balona da binse ki biner. şaka gibiBalayini nerde yapacakmış
Boşuna denmedi o kadar İstanbul'a gitme o gelsin diye. Herif bırakırsa dımdızlak kalacak şimdi.
yapar gibiBalona da biner benim zorunlum.
kapadokya. mağara otellerin bir gecesi korkunç paralar bu borca sahip bir insan için. yeme içme alış veriş de pahalı. oteller sabah kahvaltı zaten. ek yemek deli para. balona da binse ki biner. şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?