İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha güzel bir dille anlatılabilirdi. dün trendyoldan yaptıgım alışverişi eşim bilecekmi hayır.ne gerek var .çalışıyorum .harcıyorum

Konu sahibi kredi çekiyor borç parayı harcıyor devasa borç yükü var. Burda eşi aynı şeyi yapsa linçlenirdi. Anlamıyorum yani erkeğe gelince herşeyi bileceğiz ama kadın yapsın ona ne kadın çalışır yer kime ne? Ne alaka?
Hesap vermeme konusunda çifte standart yapamam.

200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu

Yoo krediler çekmiş Faso fiso şeylere. Diğer sevgilisine yedirmiş içirmiş geri kalanı kendine harcamış üst baş epilasyon kıl tüý lüksü seviyor gördüğün gibi borç yarım milyona yaklaştı tüm maaşı da bankalar el koyuyor direkt. bir yatırımı bile yok araba alır insan kendine bari.

Kapadokyaya balayı ayarladı Zorunlu
bu kadar borca zara dan alış veriş Türkiye’nin en pahalı tatil merkezlerinden birinde balayı. bence adamın aklı yerine gelmeye başladı. borçların gerçek maliyetini görünce vazgeçeceğini düşünüyorum

Zorunlu sende zengin yaşam hayali ve kompleksi var. Zara da alışveriş için demiyorum o herkes yapabiliyor birsekilde genel olarak diyorum.
Ama gerçeklerle yüzleş artık. İşin garanti iyi olabilir ama maalesef kira da oturan birisin eşinde durumu belli. Bu kadar borçla evlenen nadir birisin ayrıca. Senin gibi gamsız olmak isterdim ya.
Kenara geçmişte çeyrek çeyrek altın yapıp koysaydın ne anne evi ne kendi evinde bir eksiğin bile olmazdı. Dımdızlak kalacaksın adam da boşucak en sonunda seni öngörüm o gibi.

Ne kadar borcun var ne kadar yillik ödemesi var hesap sormasi his degil bu arada önümüze bakmak icin ne borcin var bakalim diyebilir borc benim borcum eve sana yeter gerisi krediye gider der konuyu kapatirsin taviz vermeyin para konusinda calisan insansiniz

Ayrani yok icmeye tahtirevanla gider zaraya.. Benim borcum yok sukurde yinede evleniyorum diye kiyafet alisverisine cikmadim cunku kiyafetlerim vardi ciplak evlenmiyorum sonucta boyle seylerde sacma gelmistir. Evlenmek esittir gardrop yenilemek degil benim icin. Senin konundan bagimsiz olarakta bohcaya konulan donlarida istemedim. Bak ortadogunun gobeginde bir ulkedeyiz ne olacagimiz belli degil okuyun sohbet edin esinle kendinizi gelistirin.

Balona da biner benim zorunlum.

Bunu bilmek tabii ki hakkı ama isteme söz nişan olup tayinini yanıma aldırdıktan sonra değil. En baştan bilecekti. Ciddi bir adım atmayacaktı. Şimdi ortada bırakırsa ne olacak?

Bunu bilmek tabii ki hakkı ama isteme söz nişan olup tayinini yanıma aldırdıktan sonra değil. En baştan bilecekti. Ciddi bir adım atmayacaktı. Şimdi ortada bırakırsa ne olacak?
Boşuna denmedi o kadar İstanbul'a gitme o gelsin diye. Herif bırakırsa dımdızlak kalacak şimdi.

Valla bıraksa keşke zorunlu belki akıllanır. 100.000 ne çeyizi aldın ya herşeyi sen mi aldın yoksa smeg mi aldın hepsini nasıl 100.000 ya.

Balayini nerde yapacakmış
kapadokya. mağara otellerin bir gecesi korkunç paralar bu borca sahip bir insan için. yeme içme alış veriş de pahalı. oteller sabah kahvaltı zaten. ek yemek deli para. balona da binse ki biner. şaka gibi

kapadokya. mağara otellerin bir gecesi korkunç paralar bu borca sahip bir insan için. yeme içme alış veriş de pahalı. oteller sabah kahvaltı zaten. ek yemek deli para. balona da binse ki biner. şaka gibi

After parti de yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…