- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Muhtemelen adama ortalama bir rakam söyledin ya da detay vermedin zorunlu şimdi evliliğe bir kala adam da kendini garantiye almak istiyor belli ki. Eksiksizce söyle borç yapmak ayıp değil olabilir, izah et dürüstçe eğer gözü yemezse sana bye bye der ki inşallah da der yoksa sen akıllanmayacaksın
Cinsel yetersiz eski sevgiliyi elde tutabilmek için yaptığını yavrum reyiz bilmiyor bence.O zaman bu borclari neden yaptiginu açıkladiginda ciddi sorun olacak mal mülk yok ortada boşa gitmis para resmen
Bencede bilmiyodur, yavrum reyise de bamya diyorlar zorunlunun kaderi bu heraldeCinsel yetersiz eski sevgiliyi elde tutabilmek için yaptığını yavrum reyiz bilmiyor bence.
Kendi anlattı cinsellik bölümünde sayfa sayfa biz masumuzBencede bilmiyodur, yavrum reyise de bamya diyorlar zorunlunun kaderi bu heralde
Bana sorması rahatsız etmezdi sonucta evlendikten sonra kasamız ortak olucak ama hesaplarını aç bakıcam demesi sana güvenmedigi anlamına geliyor. Sonucta senin şu kadar borcum var demem yeterli cevap olmamıs onaDüğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Ben yine de Zara’dan zorunlunun neler aldığını merak ediyorum benim elim gitmedi almaya hiç borcum da yok ama dayanılamayacak kadar neler bulup aldı görmek isterimZara’da kazaklar 999, pantolonlar 859’dan başlıyor 1700’e kadar, trençkotlar geçen sene 1400’dü bu sene 2600 olmuş bu arada
Vallahi zorunlu, gırtlağa kadar borcun içindeyken balayına zaradan giysi alman kadar abes bir şey olamaz-dı onu da yapmışsın, helal olsun. Evlilikte bütün hesaplar şeffaf olmalı, adam tabi ki senin nereye ne kadar borcun olduğunu, aylık ne kadar ödemen olduğunu bilmeli, sen de onunkini bilmelisin. Ama seninki borçları bilince düğünden önce boşanmak isteyebilir.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Bence zorunlunun çıkmazda olduğunu anlamış yüzüne vurmak ve düzgün bir plan yapmak hatta ayrılmak istiyor. Parçaları toplayınca ortaya çıkan rakama inanamış emin olmak amacındaTürkçem yetmedi şurayı anlamaya
Hem hepsinden haberi var,hem de toplu şekilde bilmiyor? Ne demek bu?
Tüm borcunuzu bilmeli evet. Ama aç hesapları bakıcam tavrı yanlış bana göre. Siz de dürüst değilseniz bu da yanlış. Evlendiğimiz kişinin maddi durumunu bilmek hakkımız sonuçta.
Aslında aklı başına gelip de ayrılırsa adam için de zorunlu için de iyi olacak. Bunların farkında değiller,ne üzücü.Bence zorunlunun çıkmazda olduğunu anlamış yüzüne vurmak ve düzgün bir plan yapmak hatta ayrılmak istiyor. Parçaları toplayınca ortaya çıkan rakama inanamış emin olmak amacında
Bence zorunlunun çıkmazda olduğunu anlamış yüzüne vurmak ve düzgün bir plan yapmak hatta ayrılmak istiyor. Parçaları toplayınca ortaya çıkan rakama inanamış emin olmak amacında
Siz bu evliligi yapmakta kararlisiniz yani? Ok. Acip gösterin bence
Da cok konu gelir böyle
Zara'nın önünden son zamanlarda geçemeyen bizBu arada bunca borç batağında zaraya alışverişe gitmen de takdire şayan be zorunlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?