İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Apart fln da desin mi

O zaman bu borclari neden yaptiginu açıkladiginda ciddi sorun olacak mal mülk yok ortada boşa gitmis para resmen
Cinsel yetersiz eski sevgiliyi elde tutabilmek için yaptığını yavrum reyiz bilmiyor bence.

Para yönetimi, bütçe gibi konularda neden bu kadar başarısızsınız. Kendiniz de bu durumdan muzdaripsiniz. Açtığınız konulardan belli. Neden değiştirmeye çalışmıyorsunuz. O kadar borcun içinde gidip zaradan alışverişi nasıl yapıyorsunuz mesela. Ben düz memur ve borç batağında olmayan biri olarak yapamıyorum da.

Nişanlınızın sorgulamasına gelince başka birisi olsa kesinlikle sorgulayamaz kaç yaşına gelmiş, çalışan, para kazanan insansınız derim ama sizin özelinizde öyle bir şey diyemem. Allah aşkına evleneceksiniz daha eviniz bile tam değil ama zaradan alışveriş yapıyorsunuz. Herkes istediği yerden alışveriş yapar elbette ama o zaman evin eksiklerini şikayet etmeyeceksiniz.

Aile evini de attınız. Orası da öyle. Niye ailenizle yaşarken de evinizi güzelleştirmeye çalışmadınız? Bak ben görece olarak zor bi ailede büyüdüm. Sıkıntılar yaşadım. Ama memur olunca yaşadığım eve elbette destek oldum. Her ay hem kendime hem eve bişeyler yaptım. Orta halli bi aileydik mesela ben memur olunca bulaşık makinesi aldık. İlk maaşımla peşinatı verdim. 3 taksitle ödedim.
Hep şikayet var siz de ama neden hiç çözüm yok. Kredi kartı kullanmamanız lazım mesela bence. Kendim içinde aynı şeyi düşündüğümden kullanmıyorum ben. Zorla verilenleri hep iptal ettim.

Valla şapkanızı önünüze alıp düşünmeniz lazım. Acilen çözüm bulmalısınız. Evlenseniz de bu bilinçsizlikle, bu hatalarla çok uzun sürmez. Evliliği bi çıkar yol olarak görmeyin nacizane tavsiyem.

Bana sorması rahatsız etmezdi sonucta evlendikten sonra kasamız ortak olucak ama hesaplarını aç bakıcam demesi sana güvenmedigi anlamına geliyor. Sonucta senin şu kadar borcum var demem yeterli cevap olmamıs ona

Zara’da kazaklar 999, pantolonlar 859’dan başlıyor 1700’e kadar, trençkotlar geçen sene 1400’dü bu sene 2600 olmuş bu arada
Ben yine de Zara’dan zorunlunun neler aldığını merak ediyorum benim elim gitmedi almaya hiç borcum da yok ama dayanılamayacak kadar neler bulup aldı görmek isterim

Vallahi zorunlu, gırtlağa kadar borcun içindeyken balayına zaradan giysi alman kadar abes bir şey olamaz-dı onu da yapmışsın, helal olsun. Evlilikte bütün hesaplar şeffaf olmalı, adam tabi ki senin nereye ne kadar borcun olduğunu, aylık ne kadar ödemen olduğunu bilmeli, sen de onunkini bilmelisin. Ama seninki borçları bilince düğünden önce boşanmak isteyebilir.

Bence zorunlunun çıkmazda olduğunu anlamış yüzüne vurmak ve düzgün bir plan yapmak hatta ayrılmak istiyor. Parçaları toplayınca ortaya çıkan rakama inanamış emin olmak amacında

Bence zorunlunun çıkmazda olduğunu anlamış yüzüne vurmak ve düzgün bir plan yapmak hatta ayrılmak istiyor. Parçaları toplayınca ortaya çıkan rakama inanamış emin olmak amacında
Aslında aklı başına gelip de ayrılırsa adam için de zorunlu için de iyi olacak. Bunların farkında değiller,ne üzücü.

bende sizin gibi düsünüyorum. Gerci zorunlu toparlanabilirmi hic bilmiyorum. Daha cok dagitabilir. Kisisel iflas diye birsey varmi türkiyede?

Arkadaşlar ben 6000 tl borç yüzünden deliriyorum, millet ne rahat
Neyse konuya dönersek, üslubu hoş değil ama bilmek hakkı, ben de erkek arkadaşımın borcunu evlendikten sonra öğrenirsem güvenmem yani

Sen akıllanmazsın ciddi diyorum temizliğe gitsem mi ek gelir için diyen bir kadın olarak kalem kalem gider hesabı yapıyordun Zara da alışveriş yapmak hey yavrum hey borç batağındasın borç. Hapise bile gireceğini düşünüyorum ben ilerde bir hastalık içindesin doymak bilmiyorsun.
Adam seni birkaç aya sepetler böyle müsrif olmaya devam edersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…