- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bence kıymadı. Reis bey ne anasının gözüymüş vay be.Düğün öncesi labirentten son kaçış.
Üzüldüm ya yavrum reise, ava giderken avlandıKıyıldı ya hatta elbise danıştı buraya. Şimdi hatırladım ben de
gerçekten tam da sezon başı kışlıklar çok pahalıZorunlu konu o değil ama sahi ne aldın Zara’dan ben geçen hafta girdim çıktım fiyatlar inanılmaz geldi yine bir şey almadan çıktım
inşallah siz de yüzbinlerce lira borcunuz varken gidip kıyafet, tasarım elbise, süs şu bu almıyorsunuzdur....daha güzel bir dille anlatılabilirdi. dün trendyoldan yaptıgım alışverişi eşim bilecekmi hayır.ne gerek var .çalışıyorum .harcıyorum
Ya burhan zorunluyla yavrum reis resmi nikahı kıymamış mıydı? Geçen konuda eşim diye bahsetmeye başlamıştıiş işten geçmiş olabilir hallederiz reis için
Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Hep erkekler mi memur kız avına çıksın ya?Üzüldüm ya yavrum reise, ava giderken avlandı
200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunluYetersiz cinselliğe mahkum eden eski sevgülüsüne
Krediyi kredi ile ödemeye çalışınca, yeni de çekince öyle oldu.200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu
Yok yahu ne dolandırılması. Kredi çekip çekip eski sevgilisine yedirdi. Pastalar böreklerden tut iç çamaşaları otel masrafları vs. Kendine çeki düzen versin diye dilimizde tüy bitti burda.200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu
200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu
Ayranı yok içmeye durumu, 500 bin borçla hala Zara'dan balayı donu alıyo mesela200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu
benimde kredilerim var ama o kadar çalışıyoruz alalım birazcık dimi.bu ay ödül verdim kendime her ay yaptıgım bir şey değil tatlım:)gerçekten tam da sezon başı kışlıklar çok pahalı
inşallah siz de yüzbinlerce lira borcunuz varken gidip kıyafet, tasarım elbise, süs şu bu almıyorsunuzdur....
hepimiz harcıyoruz. hatta çalışmayan da harcıyorev hanımları da harcıyor.
eşim yok ama aileme erkek arkadaşıma ya da dünya üzerinde herhangi bir insana şimdiye kadar asla hesap vermedim bütçem konusunda
neden çünkü kazancıma ve ihtiyacıma göre harcıyorum. lükslerimi de orantılı şekilde gözetiyorum. bunun makul bir şekli var.
bu kızda bu huyların hiçbiri yok. adam eşi olacak (belki de oldu resmi nikahlı olabilirler, tayin filan olmuştu) yüzbinlerce lira borç var ve kız ha bire harcıyor....beni
O kadar para harcayıp eline geçen şeyi söylerdim de, kızıyorlar boşver.Yok yahu ne dolandırılması. Kredi çekip çekip eski sevgilisine yedirdi. Pastalar böreklerden tut iç çamaşaları otel masrafları vs. Kendine çeki düzen versin diye dilimizde tüy bitti burda.
Bu nişanlım diye bahsettiğini de finanse ediyor. Para saçmaya devam ediyor her ota çöpe. Kredilere batık durumda ama
O kadar para harcayıp eline geçen şeyi söylerdim de, kızıyorlar boşver.
O zaman bu borclari neden yaptiginu açıkladiginda ciddi sorun olacak mal mülk yok ortada boşa gitmis para resmenYok yahu ne dolandırılması. Kredi çekip çekip eski sevgilisine yedirdi. Pastalar böreklerden tut iç çamaşaları otel masrafları vs. Kendine çeki düzen versin diye dilimizde tüy bitti burda.
Bu nişanlım diye bahsettiğini de finanse ediyor. Para saçmaya devam ediyor her ota çöpe. Kredilere batık durumda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?