İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtemelen adama ortalama bir rakam söyledin ya da detay vermedin zorunlu şimdi evliliğe bir kala adam da kendini garantiye almak istiyor belli ki. Eksiksizce söyle borç yapmak ayıp değil olabilir, izah et dürüstçe eğer gözü yemezse sana bye bye der ki inşallah da der yoksa sen akıllanmayacaksın

Zorunlu konu o değil ama sahi ne aldın Zara’dan ben geçen hafta girdim çıktım fiyatlar inanılmaz geldi yine bir şey almadan çıktım
gerçekten tam da sezon başı kışlıklar çok pahalı
daha güzel bir dille anlatılabilirdi. dün trendyoldan yaptıgım alışverişi eşim bilecekmi hayır.ne gerek var .çalışıyorum .harcıyorum
inşallah siz de yüzbinlerce lira borcunuz varken gidip kıyafet, tasarım elbise, süs şu bu almıyorsunuzdur....

hepimiz harcıyoruz. hatta çalışmayan da harcıyor ev hanımları da harcıyor.

eşim yok ama aileme erkek arkadaşıma ya da dünya üzerinde herhangi bir insana şimdiye kadar asla hesap vermedim bütçem konusunda
neden çünkü kazancıma ve ihtiyacıma göre harcıyorum. lükslerimi de orantılı şekilde gözetiyorum. bunun makul bir şekli var.

bu kızda bu huyların hiçbiri yok. adam eşi olacak (belki de oldu resmi nikahlı olabilirler, tayin filan olmuştu) yüzbinlerce lira borç var ve kız ha bire harcıyor....

Şutla.
Böyle biriyle ömür geçmez.

200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu
Yok yahu ne dolandırılması. Kredi çekip çekip eski sevgilisine yedirdi. Pastalar böreklerden tut iç çamaşaları otel masrafları vs. Kendine çeki düzen versin diye dilimizde tüy bitti burda.
Bu nişanlım diye bahsettiğini de finanse ediyor. Para saçmaya devam ediyor her ota çöpe. Kredilere batık durumda ama

200bin 500binlerden bahsediyolar yorumlarda nasıl o kadar para gitti dolandirilmis mi zorunlu

Size özet geçeyim. Zorunlu memur olunca kredi çekmeye başlamış, bakıyor kredi çekebiliyor sürekli harcamaları arttırıyor. Maaş harcama dengesini kaybediyor, o ara erkek arkadaşı var ona da harcıyor epey derken ipin ucu kaçıyor.

Ayranı yok içmeye durumu, 500 bin borçla hala Zara'dan balayı donu alıyo mesela

benimde kredilerim var ama o kadar çalışıyoruz alalım birazcık dimi.bu ay ödül verdim kendime her ay yaptıgım bir şey değil tatlım:)

O kadar para harcayıp eline geçen şeyi söylerdim de, kızıyorlar boşver.

Söz konusu sensen adam haklı kusura bakma...
Borç batağındasın ve hala Zara'dan alışveriş yapıyorsun. Adam muhtemelen merak etmiştir ve evlenince neyle karşılaşacağını bilmek istiyordur. Şu adama ilk defa hak verdim. Başkası olsa bu kadar ayrıntılı hesap soramaz, söylediğine inanmalı güvenmeli derdim de konu sen olunca durum değişiyor. Borç batağında hala lüks harcama derdindesin. O adamın da seninde bu evlilikte çekeceğiniz çile var.

O zaman bu borclari neden yaptiginu açıkladiginda ciddi sorun olacak mal mülk yok ortada boşa gitmis para resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…