İstediği bilgiyi vermeli miyim ? Nişanlım benden liste istiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Borçlarını bilmek istemesinde bi sıkıntı yok çünkü evlenince borç çok kişisel olmuyor, mecbur beraber ödüyorsunuz. Belki adam trilyon borcunu öğrenince evlenmeyecek, ondan mı korktun?
Hayır biliyor ödemelerimi de biliyor sadece görmek istiyor

After parti de yapıyor
ciddi problemleri var bu kızın. inanılmaz bir kompleksi var. dümdüz fakir hem kendi hem ailesi ama zengin gibi yaşıyor. bu bir kompleks bence. çünkü bu şekilde tanıdığım çok insan var. hepsi borç batağında ama yine hafta en az 2-3 dışardan yiyor mini tatiller yapıyor alış verişten geri kalmıyorlar. bu tarz insanların ciddi psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum

Zorunlu borç üstüne borç, nasıl ödemeyi düşünüyorsun, o kadar borcun içinde istikbalden mobilya, zaradan kıyafet, pahalı markalar bunlar haberin var mı, evlendikten sonra çok sıkıntı yaşarsınız, nişanlının da geliri iyi değil, senin maaşının nerdeyse tamamı borçlara giderse,eşinin maaşıyla kirayı faturaları ödedikten sonra geriye ne kalır, ekonomik sıkıntı erkekleri çok geriyor, cicim ayları cicimsiz geçmesin sonra

Bugün eski sevgiline para yedirmeyip harcamalarını kontrol altına alıp tonlarca borcun altına girmeyip kendi başına yaşadığın evinde zaradan aldığın kıyafetleri yıkayıp ütülüyor olabilirdin zorunlu.

Kimse de sana karışamazdı.

Kendi işin, kendi paran, özgür hayatın derdik.

Ama sen bunların hiçbirine sahip değilsin.

İşin nişanlının işi. Onun isteğiyle tayin aldirdin ve seni memur maaşı olarak görüyor.

Paran bankanın parası.

Hayatın tümüyle başkalarının hayatı artık.

Ve sen evlenir evlenmez her sey muazzam olacak saniyorsun.

Bu zorunlu konu açıyor açıyor, ne ders alıyor ,nede yorumlara düzgün cvp veriyor. Anlatıp kendinimi tatmin ediyor nedir.

Hayır biliyor ödemelerimi de biliyor sadece görmek istiyor
Zorunlu nişanlın ne iş yapıyor geliri nasıl? Öğretmen demiştin geçmiş konularda galiba emin değilim.
Görmek istemesi normal bence borcunu, az buçuk tahmin ettiğini düşünüyorum zaten. Sorarsa da söylersin alışveriş yaptım diye giyime kuşama düşkün olduğunu biz bile biliyorsak o hayli hayli bilir. Senin üstünde tahakküm kurmaya çalışmıyor sadece öğrenmek için soruyordum diye düşünüyorum .

Bunu bilmek tabii ki hakkı ama isteme söz nişan olup tayinini yanıma aldırdıktan sonra değil. En baştan bilecekti. Ciddi bir adım atmayacaktı. Şimdi ortada bırakırsa ne olacak?
Başından beri biliyordu çektiğim kredileri ödemlerimi , tam toparlamıştım nişan oldı düğün olacak

Benim kompleksim felan yok ben sadece markete harcıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…