- 28 Mart 2020
- 21.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.298
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu kızın akillanmak gibi bir gayreti yok.Valla bıraksa keşke zorunlu belki akıllanır. 100.000 ne çeyizi aldın ya herşeyi sen mi aldın yoksa smeg mi aldın hepsini nasıl 100.000 ya.
Hayır biliyor ödemelerimi de biliyor sadece görmek istiyorBorçlarını bilmek istemesinde bi sıkıntı yok çünkü evlenince borç çok kişisel olmuyor, mecbur beraber ödüyorsunuz. Belki adam trilyon borcunu öğrenince evlenmeyecek, ondan mı korktun?
Bu kızın akillanmak gibi bir gayreti yok.
Yazılan hiçbir şeyi yapmıyor normalde ama bunu yapar.Balona da biner benim zorunlum.
ciddi problemleri var bu kızın. inanılmaz bir kompleksi var. dümdüz fakir hem kendi hem ailesi ama zengin gibi yaşıyor. bu bir kompleks bence. çünkü bu şekilde tanıdığım çok insan var. hepsi borç batağında ama yine hafta en az 2-3 dışardan yiyor mini tatiller yapıyor alış verişten geri kalmıyorlar. bu tarz insanların ciddi psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorumAfter parti de yapıyor
Ayrılası vardır belki de.Adam da ayrı değişik, evlenmeye bir ay kalmamış şimdi soruyor.
Balona da biner benim zorunlum.
After party, düğünden sonra arkadaş cevresine yapılan eğlenceArkadaşlar balayı after party bilgilerini tam olarak nereden edinebiliyoruz :d cehalet girişimi yaptım yine
Aaa Ürgüp gidip binmeyeni taşlarlarşuan ne kadar oldu Acaba 1 bin TL üstü birşeydir belki de.
Zorunlu nişanlın ne iş yapıyor geliri nasıl? Öğretmen demiştin geçmiş konularda galiba emin değilim.Hayır biliyor ödemelerimi de biliyor sadece görmek istiyor
Başından beri biliyordu çektiğim kredileri ödemlerimi , tam toparlamıştım nişan oldı düğün olacakBunu bilmek tabii ki hakkı ama isteme söz nişan olup tayinini yanıma aldırdıktan sonra değil. En baştan bilecekti. Ciddi bir adım atmayacaktı. Şimdi ortada bırakırsa ne olacak?
euro ile çalışıyorlar.Aaa Ürgüp gidip binmeyeni taşlarlarşuan ne kadar oldu Acaba 1 bin TL üstü birşeydir belki de.
Benim kompleksim felan yok ben sadece markete harcıyorumciddi problemleri var bu kızın. inanılmaz bir kompleksi var. dümdüz fakir hem kendi hem ailesi ama zengin gibi yaşıyor. bu bir kompleks bence. çünkü bu şekilde tanıdığım çok insan var. hepsi borç batağında ama yine hafta en az 2-3 dışardan yiyor mini tatiller yapıyor alış verişten geri kalmıyorlar. bu tarz insanların ciddi psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum
Tabi memur kız çakozladım derken birden ayıktı, asıl Zorunlu onu çakozladı.Ayrılası vardır belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?