istedigini yapmazsam..

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

O ne karaktersiz bi adam ya. Isteginden vazgecirmeyi neden düşünüyorsun ki bu lafi soyleyen biriyle evlenilir mi. Yerinde olsam ayrilirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma cnm ama gitmeden onuda aradan çıkarıyım diye aklına koymuş,
böyle saçmalıkmı olur

inanma ya seni kandırıyo seni elde edip bırakıcak yine çekip gidicek... sonuç olarak ortada kalıcaksın.... hem tenha yerler de yanlız kalmayın tecavüz falnda edebilir sapık sanırım...

Düşünme bile, bırak gitsin. Gitmeye zorunluysa seninle birlikte olduktan sonra da gider. Gitmek zorunda değilse niye gitmemek için şart koşuyor. Seven bir erkek böyle bir şart koymaz. Bırak gitsin.

Sakın sakın sakın inanmayın!! Bu nasıl bir şartmış böyle yahu
İnsan sevdiğine nasıl böyle bir şart koşar şaşırdım doğrusu...

Ne demek nasil vazgecirebilirim?

Sence boyle şart koyarak bu isi istemesi pazarlik yapmasi seni ne kadar sevmediğini ne kadar karaktersiz olduğunu göstermiyor mu sana da agliyorsun vazgeçirmeye calisiyorsun?

Birak gitsin donmesin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu adam seni gerçekten sevse sana böyle çirkin bir teklifte bulunmazdı. zaten gitmesi gerekiyorsa nasıl oluyor da ilişkide bulununca gitmeyecek. böyle bir saçmalık olabılır mı !!! sakin canım evlenmeden olmaz herzaman bu taktiği uygula. zaten senı seven bı adam ne dıye gıder ki çok kızdım çok çirkin adice bir teklif canım bide sevgi o değildir namustur sevmek.. sen bu karakteri seviyosun belki etkileniyorsun ama düşünsene seni bırakıp gittiğinde ne hissedeceksin.. kimse için değil kendin için yaşa Allaha emanet..

Ne alakasi varmis bunun yurtdisina gitmekle?
Basbayagi seni kandirmaya calisiyor. Ne bicim insanmis, sarta bak sen.
Sen 4.5 yildir bu kisiyi taniyarak ciktigina emin misin?
Boyle bir lafa tekmeyi basardim herhalde. Birlikte olursak gitmezmis ha! Hadi ordan, defolsun gitsin nereye gidiyorsa.

Son düzenleme:
sakın sakın resmen seni kendine bağlamak istiyor ki yurt dışına gidince onu bekleyesin bırakmayasın diye..sen ne diye üzülüyorsun ki yol ver gitsin şükret gerçek emelini gördün diye..

Son düzenleme:
sarta bak...canim bunlar oyle sartla surtla olucak seyler mi.gitmesin diye degil senden her sokulda vazgecemiycek adamla birlikte olman gerek.yani sende ona sart kos bakalim bigun beni birakip gidemiycek kadar cok seversen ve herseyden vazgecersen iste o zaman seninle birlikte olabilirim.beni birakip gitmeyi dusunen bi adama hicbi kosulda guvenemem de.bu adama guvenilmez.bunca yillik iliskisini birakip gitmeyi dusunuyo bi de sart koyuyo.madem gitmeyebilir simdi neden gitmekten vazgecmiyo.seni sevmesi gitmemesi icin yeterli.birlikte olman gerekmiyo.
sevgilini testten gecirmek icin cok iyi bi firsat var elinde.gidebilirse gitsin.senin kaybettigin bisey yokmus o zaman.

Son düzenleme:
Bu kadar yillik iliskide cinsellik olur bence. Ama bu sekilde degil. Resmen sart kosmus. Senin kendigini hazir hissettigin bir sonsuz guvendigin zaman romantik bir gecede neden olmasin? Ama bir insanin kac yillik sevgilisi bu sekilde itici bir teklif yapabiliyorsa durup dusunmek lazim. Yani diyir ki tr de seviscek kiz bulamiyorum e sen de s3vismiyorsun. Bi gidip gelcem.ama sevisirsek gerek kalmaz. Serefsizlik resmen . Niyetin evlilikse pismanlik yasamamak icintopukla.

Saka gibi yaaa benim esim bana kavusmak icin ne simi tilar cekti ne mucadelelr etti etti ama yinede tek birsey soylerdi seni babanin izniyle duasiyla cikaricam bir kerede demediki gel olsunda babanxa mecbur kalsin nasil bir sapikliktir seven insan aklindan gecirmez zarar vermeyi be gitmeden aradan cikarayim demis resmen adi adam ve sen hala vazgecirmeyi dusunuyosun canim sakin uzak dur birak nereye gidiyosa gitsin evlensende bu zihniyetteki adamdan fayda gelmez ben anlamiyorum bu tip insanlarin kardesi yoKmu onlara gelince aslan kesilirler namus derdine duserler kac tatlim kac biran dusunmeden kac kurtar kendini

Sapık manyak ağzına kürekle vurulası yaratık
İnanılmaz ötesi şaşırdım ya sonunu hiç böyle beklemiyordum. Kusura bakma biraz hakaret ettim ama haketti yani.

Bu nasıl iğrenç birşey ya .. Tepkini göster! Bize söylemesi kolay geliyor ama gerekirse bitir canım. Çünkü yıllar sonra böyle bir şart koşarak sana iğrenç bi teklifle gelen adamdan iyi bir koca olurmu ki bunu düşün. Belkide allahın sevgili kulusun bak evlenmeden önce karakterini gösteriyor. Uyuz oldum gerçekten. 0-3 yaş grubuna mı dahil bu bey? Yaptığı şey hiç olgun bir erkeğin söyleyeceği cinsten değil.
Hayır birlikte olunması yada olunmaması kişilere kalmış birşey ona diyeceğim yok ama böyle saçma bir koşullar bunu dayatması inan ki çok mantıksız geldi.

Bence ona de ki 2-3 yıl gelmemen az. Onu sen 20-30 yıla falan çıkar de ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Birlikte olduktan sonra da gideceğine kalıbımı basarım.
Sakın öyle birşey yapma bırak nereye gidiyorsa gitsin karaktersiz!

gercekten seven insan boyle sacma bir sart ileri surmez sakın inanmayın. bu adam icin aglamaya bile degmez.

adama bak lan. nikah kıyalım gitmiyim demiyoda.
benle yat diyo
oldu canım oldu ne demek yav... sonrada git gittigin cehennemdekilerlede yat. onları sen sandım de

isteginden niye vazgeciriyosunki canım sende bi hoşsun ay ilahi sen.. ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…