Bende neresinden baksam elimde kalıyor zaten delirmek üzereyim,o kadar yıl sana dokunamam de şimdi gel bana bunu teklif et olacak iş değil.Zaten kabul etmiyorum diyorum o da zorluyor beni.Ama yok artık bu kadarını da yapamam.Beni üzdüğünün farkında bile değil.O kadar yıl çok iyiyken bunun bi anda olması canımı yakıyor.Yediremiyorum kendime.
Kuzum terkedecek bu seni.......sevgilisine saygı duyan adam davranışı değil bunlar........seni çok istiyorsa evlenin òyle gitsin.........yoksa ordaki seçenekleri kaçırmak istemiyor mu
Yaşîn çok genç......zaman kaybetmiş filan değilsin
Ani değişikliğin altında yatan sebep ne acaba? ? Senin bi yanlışın yoksa ona o zaman başka birine aşık oldu sen onu bırak diye saçmalıyor. .yada sıkıldım bitsin diyemiyor 4 yıl sonra böyle saçmaliyor
yapma bence 2 gun sonra buraya gelip yine aglarsin.uzulursun
Hepiniz söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.Gerçekten benim zoruma giden şey ise; zamanında sen istesen bile sana dokunmam diyen bir adam olması.İki gündür neden bu fikirler oluştu çözemiyorum ya.Benim için her şeyi yapar mısın sevsen yaparsın diyo.Bende aileme karşı sorumluluklarım var kendime karşı sorumluluklarım var yapamam evlen öyle olsun diyorum.Evlensem yine 3 yıl ayrı kalacağız diyor.Ama bende istiyorum evlenmek diyo.Madem seviyosun beni de götür diyorum eşli bir iş değil bu diyor.Galiba taviz vermemem gerekiyor.Artık yoruldum beni seviyosa da zaten onları demeye cesaret edemezdi.Sadece yanarım da o kadar yılıma yanarım.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. 24 yaşındayım o da 28 yaşında.
merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??
zaten yapmayı düşünmüyorum da o kadar yıl yazık diyorum bana da yazık değil mi ne hayallerle sevdim ya ne hayaller vardı aklımda
Nasıl bitecek bu şu an düşünemiyorum.Umarım hayırlısı olur.
merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??
Sordum da biri varsa söyle de dedim.Olsa söylemem mi dedi.Ben seni hak etmiyorum deyip duruyor bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?