• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istedigini yapmazsam..

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ne ya resmen seni kendine mecbur bırakmayı düşünüyor küçük beyniyle

Giderse gitsin ne yapmaliyim da cok ilginc bi soru olmus

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O ne karaktersiz bi adam ya. Isteginden vazgecirmeyi neden düşünüyorsun ki bu lafi soyleyen biriyle evlenilir mi. Yerinde olsam ayrilirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma cnm ama gitmeden onuda aradan çıkarıyım diye aklına koymuş,
böyle saçmalıkmı olur:20:

inanma ya seni kandırıyo seni elde edip bırakıcak yine çekip gidicek... sonuç olarak ortada kalıcaksın.... hem tenha yerler de yanlız kalmayın tecavüz falnda edebilir sapık sanırım...

Ne demek nasil vazgecirebilirim?

Sence boyle şart koyarak bu isi istemesi pazarlik yapmasi seni ne kadar sevmediğini ne kadar karaktersiz olduğunu göstermiyor mu sana da agliyorsun vazgeçirmeye calisiyorsun?

Birak gitsin donmesin...

bu adam seni gerçekten sevse sana böyle çirkin bir teklifte bulunmazdı. zaten gitmesi gerekiyorsa nasıl oluyor da ilişkide bulununca gitmeyecek. böyle bir saçmalık olabılır mı !!! sakin canım evlenmeden olmaz herzaman bu taktiği uygula. zaten senı seven bı adam ne dıye gıder ki çok kızdım çok çirkin adice bir teklif :( canım bide sevgi o değildir namustur sevmek.. sen bu karakteri seviyosun belki etkileniyorsun ama düşünsene seni bırakıp gittiğinde ne hissedeceksin.. kimse için değil kendin için yaşa Allaha emanet..

Ne alakasi varmis bunun yurtdisina gitmekle?
Basbayagi seni kandirmaya calisiyor. Ne bicim insanmis, sarta bak sen.
Sen 4.5 yildir bu kisiyi taniyarak ciktigina emin misin?
Boyle bir lafa tekmeyi basardim herhalde. Birlikte olursak gitmezmis ha! Hadi ordan, defolsun gitsin nereye gidiyorsa.

Sapık manyak ağzına kürekle vurulası yaratık :47::47::47:
İnanılmaz ötesi şaşırdım ya sonunu hiç böyle beklemiyordum. Kusura bakma biraz hakaret ettim ama haketti yani.

Bu nasıl iğrenç birşey ya .. Tepkini göster! Bize söylemesi kolay geliyor ama gerekirse bitir canım. Çünkü yıllar sonra böyle bir şart koşarak sana iğrenç bi teklifle gelen adamdan iyi bir koca olurmu ki bunu düşün. Belkide allahın sevgili kulusun bak evlenmeden önce karakterini gösteriyor. :41: Uyuz oldum gerçekten. 0-3 yaş grubuna mı dahil bu bey? Yaptığı şey hiç olgun bir erkeğin söyleyeceği cinsten değil.
Hayır birlikte olunması yada olunmaması kişilere kalmış birşey ona diyeceğim yok ama böyle saçma bir koşullar bunu dayatması inan ki çok mantıksız geldi.

Bence ona de ki 2-3 yıl gelmemen az. Onu sen 20-30 yıla falan çıkar de ..

Birlikte olduktan sonra da gideceğine kalıbımı basarım.
Sakın öyle birşey yapma bırak nereye gidiyorsa gitsin karaktersiz!

adama bak lan. nikah kıyalım gitmiyim demiyoda.
benle yat diyo:37:
oldu canım oldu ne demek yav... sonrada git gittigin cehennemdekilerlede yat. onları sen sandım de :6:

isteginden niye vazgeciriyosunki canım sende bi hoşsun ay ilahi sen.. ver gitsin. :27:

Kusura bakmayın da erkek arkadaşınız şerefsizin önde gideniymiş.. kıçına okkalı bir tekme atmanız gerekirken halen ikna etmenin derdindesiniz... defolup gitsin cehennemin dibine...
şaka mı bu konu?

Arkadaşlar yeterli cevabi vermiş.
Yaslar kaç bu arada ?:ssz:

Kesinlikle blöf yapıyor. Ne inan ne de vazgeçirmeye çalış. Direk g.ne tekmeyi bas.
Bu kadar saf olma. Yıllardır seviyorum dediğin kişi karaktersizin biri.

Artık şerefsizliğin bukadarı!
Yurt dışına gitçem ama benle birlikte ol gitmem oldu paşam başka:47::47::47:
Arkadaşım çocuk zaten sizi büyük ihtimal terk edecek çok afedersiniz artık ne yapsam kardır diyip saçma sapan şeyler üretmeye başlamış
Zaten gidici bu çocuk yol ver gitsin hatta hızına hız kat arkadan bir tekmeyle destekle görsün birlikte olmak nasıl oluyor ayy nevrim döndüü:57:

bundan ne koy nede kasaba olur .seni seven adam zaten niye birakip gidiyo ki?evlensin seni de gotursun.Sana sukadari ni soyleyim!! yurtudisina gidince de zaten akilli durmaz bulur birini ama sen temiz kalmis olursun yok gitmemek icin beraber olucaksan gecmis olsun!!Aileni ve gelecegini dusun!Herkes sevgilisiyle evlenmiyor.hayatta hersey olabiliyor akilli davran!

Son düzenleme:
Bu konu ya şaka yada yaşlar çok küçük. .zorla gonderilmek, yatarsak gitmeyebilirimler fln:-):-):-)

Cinsellik kişinin tercihine kalmış tabiki..burada isteğini kabul et yada etme dememiz abes olur...Sadece nişanlının tavrı çok yanlış olmuş elbette seni isteyecek arzulayacak bu onun en doğal hakkı ama uslup çok kötü...Bu tavırla yaptığı teklifin seni ne kadar kırdığının farkında bile değil. Sen onun teklifini kabul etsende o adam gidecek... hatta gittikten sonra bile bu zihniyette olan bir kişiye ne kadar güvenilir orası tartışılır...

adama bak lan. nikah kıyalım gitmiyim demiyoda.
benle yat diyo:37:
oldu canım oldu ne demek yav... sonrada git gittigin cehennemdekilerlede yat. onları sen sandım de :6:

isteginden niye vazgeciriyosunki canım sende bi hoşsun ay ilahi sen.. ver gitsin. :27:
ahahahha ver gitsinn:9::9::52::52::52::52::52::52:

Artık şerefsizliğin bukadarı!
Yurt dışına gitçem ama benle birlikte ol gitmem oldu paşam başka:47::47::47:
Arkadaşım çocuk zaten sizi büyük ihtimal terk edecek çok afedersiniz artık ne yapsam kardır diyip saçma sapan şeyler üretmeye başlamış
Zaten gidici bu çocuk yol ver gitsin hatta hızına hız kat arkadan bir tekmeyle destekle görsün birlikte olmak nasıl oluyor ayy nevrim döndüü:57:

Hepiniz söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.Gerçekten benim zoruma giden şey ise; zamanında sen istesen bile sana dokunmam diyen bir adam olması.İki gündür neden bu fikirler oluştu çözemiyorum ya.Benim için her şeyi yapar mısın sevsen yaparsın diyo.Bende aileme karşı sorumluluklarım var kendime karşı sorumluluklarım var yapamam evlen öyle olsun diyorum.Evlensem yine 3 yıl ayrı kalacağız diyor.Ama bende istiyorum evlenmek diyo.Madem seviyosun beni de götür diyorum eşli bir iş değil bu diyor.Galiba taviz vermemem gerekiyor.Artık yoruldum beni seviyosa da zaten onları demeye cesaret edemezdi.Sadece yanarım da o kadar yılıma yanarım.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. 24 yaşındayım o da 28 yaşında.

Son düzenleme:
Yaşlarda büyümüş yahu bu nasıl bir üslup tur adam tam dayaklik:-(:-(

Hepiniz söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.Gerçekten benim zoruma giden şey ise; zamanında sen istesen bile sana dokunmam diyen bir adam olması.İki gündür neden bu fikirler oluştu çözemiyorum ya.Benim için her şeyi yapar mısın sevsen yaparsın diyo.Bende aileme karşı sorumluluklarım var kendime karşı sorumluluklarım var yapamam evlen öyle olsun diyorum.Evlensem yine 3 yıl ayrı kalacağız diyor.Ama bende istiyorum evlenmek diyo.Madem seviyosun beni de götür diyorum eşli bir iş değil bu diyor.Galiba taviz vermemem gerekiyor.Artık yoruldum beni seviyosa da zaten onları demeye cesaret edemezdi.Sadece yanarım da o kadar yılıma yanarım.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. 24 yaşındayım o da 28 yaşında.
küçükte değilmişsiniz ki:26:
ya inanılmaz saçma bir olay arkadaşım kenardan bakılınca hiç tutulur bir yanı yok
hem ne demek yani birlikte ol benimle gitmem ama evlenirsekte yine gidecem evlensekte 3 yıl ayrı kalcaz demiş
acaba o süre zarfında siz başkasıyla evlenemeyin diye sizi kendisine şartlandırmak mıdır amacı:44:
ama yok öylede olsa niye desin ki birlikte olursak gitmem diye..
valla nasılda çevirsek elimizde kalıyor :19::19:

Yaşlarda büyümüş yahu bu nasıl bir üslup tur adam tam dayaklik:-(:-(

küçükte değilmişsiniz ki:26:
ya inanılmaz saçma bir olay arkadaşım kenardan bakılınca hiç tutulur bir yanı yok
hem ne demek yani birlikte ol benimle gitmem ama evlenirsekte yine gidecem evlensekte 3 yıl ayrı kalcaz demiş
acaba o süre zarfında siz başkasıyla evlenemeyin diye sizi kendisine şartlandırmak mıdır amacı:44:
ama yok öylede olsa niye desin ki birlikte olursak gitmem diye..
valla nasılda çevirsek elimizde kalıyor :19::19:

Bende neresinden baksam elimde kalıyor zaten delirmek üzereyim,o kadar yıl sana dokunamam de şimdi gel bana bunu teklif et olacak iş değil.Zaten kabul etmiyorum diyorum o da zorluyor beni.Ama yok artık bu kadarını da yapamam.Beni üzdüğünün farkında bile değil.O kadar yıl çok iyiyken bunun bi anda olması canımı yakıyor.Yediremiyorum kendime.

Kizlar nasil vazgeciririm demesi normal kendi onu birakamayacak kadar seviyor. Bizde bekara kari bosamak kolaydir yapmisiz burada gordugum.kadariyla:)
Uzulme ve asla unutamam deme unutrsun allah sana bir msaj vermis inun gercek yuzunu girmen icin birakmak elbette zor 4 yil az degil ama soyle dusun yaptiniz gitti ve gelmedi ki gelmez ailenden gizli acini yasadin ama bigun annen diyecrk gorucu geliyor hadi bununla evlen sende kirilmasn diye konusacaksn ve seveceksin ama insanlarin beynine sacma sapan kazinmis olan kizlik yok. Bu seni ve aileni uzer annene babana nasil bakacaksin sakin yapma eger seviyorsa gidip gelmeyi ve beklemeyi bilir benim bes yillik iliskim var ve akrabam oldugu ivin cocukluk askim oldgu icin annem gorusursen arkanda durmam zamani geldgnde gorusun diyo ve gerckten hic byle arzulari olmadi goruselim dahi demiyo bn bikere dedim kiramadi ve dediki maide biri girurse akrabayz senin adina bisey derler dedi bu yuzden canim senden once senin namusunu dusunen birini bul unutmaktan korkma zor degil once grmezsin snrasida gelir

merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

Canım benim yemeye çalışmış seni.Sakın inanma,böyle insanlar adam olmaz :ssz: Bu dünyada yarın ne olacağının garantisi yok.Beraber oldunuz diyelim yarın öbür gün sıkılırsa ne olacak ? (erkek bu duyguları kızlarınkinden farklı olur örnek kız sevdiğini görmeden uzun yıllar sever,bekler.Erkek beklemeyi sevmez her daim görmek ister hemen başkasına gider ) Sen de istedin ben zorlamadım der,aman dikkat... Seven insan o özel anı sonuna kadar bekler,hadi bu şekilde beklemedi diyelim ama böyle de şart sunmaaaz :34:

Bende neresinden baksam elimde kalıyor zaten delirmek üzereyim,o kadar yıl sana dokunamam de şimdi gel bana bunu teklif et olacak iş değil.Zaten kabul etmiyorum diyorum o da zorluyor beni.Ama yok artık bu kadarını da yapamam.Beni üzdüğünün farkında bile değil.O kadar yıl çok iyiyken bunun bi anda olması canımı yakıyor.Yediremiyorum kendime.

siz bence o yurt dışındaki iş olayını araştırın bi bakalım altından ne çıkacak
günah almaktan çok korkarım ama ihtimalllerden bahsediyorum Allah günah yazmasın
sırf evlenmemek için sadece sizi bedenen elde etmek için yok aile için bir iş değil de demiş olabilir hatta hiç öyle bir iş de olmayabilir
yani açıklama çok saçma benimle birlikte ol gitmem ama evlenirsek gitçem
e ne birlikteliği yaa evlen kızı karın yap herkes mutlu mesut hayatına devam etsin..
sanki burdaki amaç sadece elde etmeye yönelik ciddi birşey yok altında
hani evlenipte seni götüremem aile ortamı için uygun değil ama senide kaybetmek istemiyorum diyip birliktelik teklifi de değil yaniii
yurt dışı olayı tamamen yalan olabilir iyice bi araştırın

Son düzenleme:
Bırak yiyosa gitsin hatta gitmese de bırak ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sakın yapma guvenılmez bu erkeklere! ben sözlüm dedigim adamla bile neler yasadım benı resmen bıraktı bıde bana cocugumun annesı ol istedim diyor... ama bitirmek erkekler icin kolay... neler yapsan da canları ıstedıgı gbı yarı yolda bırakıyorlar... sakın yapma....

Back
X