• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istedigini yapmazsam..

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende neresinden baksam elimde kalıyor zaten delirmek üzereyim,o kadar yıl sana dokunamam de şimdi gel bana bunu teklif et olacak iş değil.Zaten kabul etmiyorum diyorum o da zorluyor beni.Ama yok artık bu kadarını da yapamam.Beni üzdüğünün farkında bile değil.O kadar yıl çok iyiyken bunun bi anda olması canımı yakıyor.Yediremiyorum kendime.

Kuzum terkedecek bu seni.......sevgilisine saygı duyan adam davranışı değil bunlar........seni çok istiyorsa evlenin òyle gitsin.........yoksa ordaki seçenekleri kaçırmak istemiyor mu
Yaşîn çok genç......zaman kaybetmiş filan değilsin

Kuzum terkedecek bu seni.......sevgilisine saygı duyan adam davranışı değil bunlar........seni çok istiyorsa evlenin òyle gitsin.........yoksa ordaki seçenekleri kaçırmak istemiyor mu
Yaşîn çok genç......zaman kaybetmiş filan değilsin

Yorumlarınız için çok sağolun sadece şu an şoklardayım bunu bir kere bile dile getirmeyen adam ailesiyle tanıştırıp evlenmek isteyen adam bütün akrabalarına beni söyleyen birinden bahsediyorum iki günde neden değişsin ?? ben bunu anlamıyorum.

Ani değişikliğin altında yatan sebep ne acaba? ? Senin bi yanlışın yoksa ona o zaman başka birine aşık oldu sen onu bırak diye saçmalıyor. .yada sıkıldım bitsin diyemiyor 4 yıl sonra böyle saçmaliyor

Ani değişikliğin altında yatan sebep ne acaba? ? Senin bi yanlışın yoksa ona o zaman başka birine aşık oldu sen onu bırak diye saçmalıyor. .yada sıkıldım bitsin diyemiyor 4 yıl sonra böyle saçmaliyor

Sordum da biri varsa söyle de dedim.Olsa söylemem mi dedi.Ben seni hak etmiyorum deyip duruyor bir de.

Ya gerçekten seven erkek dokunmaya kiyamaz ya bu nasıl bi şart.!!! N demk nasıl vazgecirebilirim niyetli yani adam bi de devam etmeye çalışıyosun...yapma lütfen hiç sevilmemiş olamazsın...

ßůšr@

yapma bence 2 gun sonra buraya gelip yine aglarsin.uzulursun :(

zaten yapmayı düşünmüyorum da o kadar yıl yazık diyorum bana da yazık değil mi ne hayallerle sevdim ya ne hayaller vardı aklımda :(
Nasıl bitecek bu şu an düşünemiyorum.Umarım hayırlısı olur.
Üzülme ben sana kıyamam diyo delirecem ne dediği belli değil :(

Son düzenleme:
Hepiniz söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.Gerçekten benim zoruma giden şey ise; zamanında sen istesen bile sana dokunmam diyen bir adam olması.İki gündür neden bu fikirler oluştu çözemiyorum ya.Benim için her şeyi yapar mısın sevsen yaparsın diyo.Bende aileme karşı sorumluluklarım var kendime karşı sorumluluklarım var yapamam evlen öyle olsun diyorum.Evlensem yine 3 yıl ayrı kalacağız diyor.Ama bende istiyorum evlenmek diyo.Madem seviyosun beni de götür diyorum eşli bir iş değil bu diyor.Galiba taviz vermemem gerekiyor.Artık yoruldum beni seviyosa da zaten onları demeye cesaret edemezdi.Sadece yanarım da o kadar yılıma yanarım.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. 24 yaşındayım o da 28 yaşında.

hangi bolum okuyosun bilmiyorum ama git universiteni bitir.bir de is bulursan adam mi yok ?24 yas cok erken evlilik icin inan simdi aklinla 3 yil sonraki bir olmaz emin ol.zaten bu olgun bir adam degil

merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

Suan hayretler icersindeyim ya olayın başka bir yönü var yada eğer şu söylediklerin doğruysa nasıl bir şarttır bu ya anlamadım hayr gtmesi gereki yor sa beraber olunca nie gitmio ki yada senin ona olan sevginimi olcemeye calisio yada tam tersi eğer senle evlilik dusunuosa seni denemek icinmi böle bir oyun düzenlio ama kısa degl 4.5 senedir tanıyor seni çok çok çok ilginç sakin kanma öyle yada böyle bu bir oyun ama amacini çözmek lazm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlişkilerde böyle isteklerin olması gayet doğal. Seven erkek dokunmaya kıyamaz gibi düşünmüyorum ben.
Elbette insan sevdiğiyle beraber olmak ister.
Ancak bunu size şart koşması kendisinin pek iyi niyetle hareket etmediğini gösterir..
Asla taviz vermeyin bu konuda... Ve ilişkinizi gözden geçirin...

zaten yapmayı düşünmüyorum da o kadar yıl yazık diyorum bana da yazık değil mi ne hayallerle sevdim ya ne hayaller vardı aklımda :(
Nasıl bitecek bu şu an düşünemiyorum.Umarım hayırlısı olur.

en azindan evlenip bosanmadin canim.30 yil evli olup aldatilip ayrilan kadinlar var.onlarin yillarina yazik bence..4 yil gorememissin ama gordun en azindan erken goruyosun bisileri ole dusun mutlu ol.evlenip ayrilsan dul olurdun ki o da cok buyuk bir sorun toplumda ama simdi hic degilse ole bir durum yok

Adam gibi gelip size ben bir şeyler yaşamak istiyorum dese amenna ama bu ne bildiğin ayak yapıyor.
Ben olsam anında soğurdu.Gözümden düşerdi

merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

demekki gitme olayı yok seni mecburetmek istiyo madem evlenceksiniz neden aceleediyosende deki evlenelim bak neler yaşıycaz hadi çabuk evlenelim ozaman:34:
bakalım ne diyo nedir o yaaa çocuk gibi şart koşmalar:19:

cnm sakın ınanma sakın . eminim sen yapsan bıle o gidicektir basına buyruk olacaktır. sen burda onu beklerken kımbılır o neler yapıcaktır. sakın yapma sakın! bırak ayrılırsanız ayrılın tamam dıle kolay 4 yıl ama hıc diilse ınsanlıgını gormus oldun. ınsan diilmiş valla

Sordum da biri varsa söyle de dedim.Olsa söylemem mi dedi.Ben seni hak etmiyorum deyip duruyor bir de.

O zaman aldattı bırakma diye yapıyor. .Nerden baksan saçmalık üstüne düşme zamana birak giderse zaten gitsin. .emin ol seven insan lafları değilbunlar:-( en sevmediğim adam tipi gizemli havalar dengesizlikler Fln..

Ayy inanmıyorum hala böyle tipler var mı ya?
Hiç düşünmeyin bile gitsin nereye gidiyosa.

LG-P710 Tapatalk

Demek ki 4 yıldır tanıdığın biri bile tanınmaz hale geliyormuş..
Sana şart koşması çok kötü bir şey zorla güzellik olmaz,bence ilişkini gözden geçir. Böyle insanlara hiç bir şey değmez..

Yuh! Bu erkekler de her şekilde bir gerekçe buluyorlar ya ilginç.. :ssz:

Yol ver gitsin canım. Bağrına taş bas böyle iğrenç bir teklifte nasıl bulunursun defol git yıllarca kal gelme de... Ahlaksıza bak! utanmıyor da.. Senin için kalamıyor ama yatarsan kalacak, yalana bak! Biz de yedik!!! Sinir oldum! :47:

Böyle bir ş...siz ile evlenme canım.. Dikkat et kendine.. :ssz:

Sakin kabul etme, çok seven adam evlenene kadar bekler canım ne olursa olsun boyle birşey söylenmez kaç o adamdan!

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Back
X