• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istedigini yapmazsam..

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepiniz söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.Gerçekten benim zoruma giden şey ise; zamanında sen istesen bile sana dokunmam diyen bir adam olması.İki gündür neden bu fikirler oluştu çözemiyorum ya.Benim için her şeyi yapar mısın sevsen yaparsın diyo.Bende aileme karşı sorumluluklarım var kendime karşı sorumluluklarım var yapamam evlen öyle olsun diyorum.Evlensem yine 3 yıl ayrı kalacağız diyor.Ama bende istiyorum evlenmek diyo.Madem seviyosun beni de götür diyorum eşli bir iş değil bu diyor.Galiba taviz vermemem gerekiyor.Artık yoruldum beni seviyosa da zaten onları demeye cesaret edemezdi.Sadece yanarım da o kadar yılıma yanarım.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. 24 yaşındayım o da 28 yaşında.

Böyle anlarda kadınların da beyni kitleniyor galiba. Evlensem de 3 yıl ayrı kalıcaz ne demek? Hani sevişirsen gitmeyecekti. E evlenince sevişeceksiniz. Evlilik dışı cinsel ilişki olunca mı gitmiyor sadece. Soramadınız mı bunların?

Bence her türlü gidecek de sizin de onu 3 yıl beklemenizi istiyor olabilir. Birlikte olursanız eli mahkum bekleyeceğinizi düşünüyor. Hoş siz bence onu her türlü beklersiniz de bu kafadaki adam yurt dışında 50 kere vazgeçer sizden.

merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

Aaaa şok oldum, niye yurt dışına çıkmamak için ilişki mi gerekiyormuş?
Bence resti çek arkadaşım, hemen ayrıl. Çünkü o gitmeyi kafasına koymuş, olan sana olur. Ben gerçekten şok oldum, ne diyeceğimi bilemedim. PESS!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar terbiyesiz bir adammış!!!
Defolsun!

merhaba kızlar dört buçuk yıllık erkek arkadaşım iki üç gündür konusmuyodu sonunda derdini söyledi yurt dışına gitmesi gerekiyormuş iki sene yada üç sene hiç göremeyecekmisim.Benden bir şart istedi beraber olursak gitmem dedi bunca yıllık bir ilişki tam evlenmek için hazırlik olacaktı beni ne hale düşürdü şaşırdım kaldım yoruldum artık aglamaktan helak oldum ben bu istediginden nasıl vazgecirebilirim??

Bi kız ark. vardı nişanlısı benimle ol bu benim için ihtiyaç bilmem ne demiş, yoksa başka kızlara giderim demiş, kız da birlikte oldu. Pis herif hem başka kızlarla oldu, kızı da 4 sene oyaladı. Sonra ayrıldı. Maalesef erkeklerin çoğu böyle, Allah kızların karşısına iyi insanlar çıkarsın. Çok pişman olursun, sakın birlikte olma, kardeşim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O nasıl bir yurtdışına çıkma MECBURİYETİ ki seks yaparsanız herşey halloluyor.
Güzel kardeşim sakın ha sakın kabul etmeyesin
Bırak ne hali varsa görsün çakal

Buraya actığın konu kısaca vereyim mi vermeyim mi olmuş. Dini inancın , aile yapın ,Allah korkun , karakterin yoksa ver canım.Bişey kaybetmezsin..Anlayana

kusura bakma cnm ama gitmeden onuda aradan çıkarıyım diye aklına koymuş,
böyle saçmalıkmı olur:20:

%10000 katılıyorum. çekip gidecek o.
Ayrıca ne mana karar verdikten sonra mı söylenir böyle bir durum? Böyle iş mi olur?

(kusura bakma konusu sahibi ama)Kahkaha atarak okudum konuyu ve yorumları:52:

O seni saf mı belledi acaba?:(

Son düzenleme:

bu adam seni sevmiyor. sevseydi gitmemek için bunu demezdi. çok karaktersizmisş kusura bakma. ve sende hala nasıl vazgeçirebilirim diyosun yazık ya yemin ederi. afadersin ama seninle birlikte olup gene gidicek. yani bu durumda yol vermen lazım. delikanlı adam değilmiş iğğğğ diyorum başka bişey demiyorum.

HTML:

Bu karaktersiz kişilik nasıl olsa gideceğim senden nasıl faydalansam kafasında veya birlikte olalımda beni beklesinde olabilir ama o seni beklemez her iki ihtimaldede sonu belli yaşın küçük unutursun hiç muhatap bile olma.Yanlış bi karar hayatını mahveder aman güzelim aklınla düşün

Defolsun gitsin.Terbiyesiz !

Ne bu şimdi şaka yapıyor falan olmalı bu kadar gerizekalı bir teklif olamaz .
Gitme arkadaşım çok seviyorsan yap nişanını düğünü sen göster fedakarlılığını
Seni elde edicek sonra toz olucak çok akıllı

Allahim daha neler,arkadasim tabi ki bu ahlaksiz pislige vur tekmeyi,yoksa ömrünün sonuna kadar aglarsin!!!!
Vay pislik!

Allah zina etmemize sebep olacak kisileri karsimiza cikarmasin diye dua ederim ben. seven erkek sevdigine boyle bi kotuluk yapmaz hadi birlikte oldunuz diyelim peki evleneceginizin garantisini kim veriyo? Eger bu ahlaksizliktan kendini korursan cook buuk sevap alirsin.emin ol anliyorum seni cunku askin insana herseyi yaptirabilecegini biliyorum ama bekaretini kaybettin mi geri alamazsin. Bi adama arkadasi sevgilinin seni sevdiginden emin olmak istiyosan birlikte olmayi teklif et kabul ederse seviyo etmezse sevmiyo demektir demis. adam da kiza soylemis kiz kabul etmis birlikte olmuslar. ondan sonra adam demiski ben o kizla evlenmem! Bu sekilde o kadar cok ornek var ki evlenecez diyip kandiriyolar kizlari. hem birbirinizi gormeden uç yıl! geri dondugunde duygulari degismis olabilir. boylelerinden sakın.insallah dogru karari verirsin

Belli ki bu ilişkiden sıkılmış, senin onu bırakman içinde yapıyor olabilir. Kendince bazı hesaplar peşinde.

vur kıçına gitsin tekmeyi..:51: Hatta de ki, hangi ülkeye gidiyorsun, uçak parası, vize parasına gerek yok. Sana sağlam bi tekme atarım, anında o ülkede oluverirsin, seni tüm masraflardan kurtarırım de :51:

yuh diyorum baska da bsey demiyorum
adam resmen rengini belli etmis sende bunun icin ağlıyo musun sevinmelisin sevinmeli. ondan vazgeçemeyecegne öyle emin ki sana nasıl teklifle geliyo yaa. Ya benimle yatarsın yada giderim acıkca bunu diyo. Tövbe Ya Rabbim daha basımıza neler gelecek ? !!!
Bu teklifi yapan biri senin namusunun peşinden koşacak mı sanıyosun iyi niyetli arkadaşım benim ? Ac gözlerini doğruyu gör. ( kırıcı olduysam çok özür dilerim gerçekten çok sinirlendim)

Cehennemin dibine kadar yolun var de...

ya gıderım mecbur kalıp ordan atıştırırım dıyor..

yada bana bı yolluk hazırla ki,tadundan gıdemıyım demiş..

Back
X