istediğinizi yapmayan eşinizi yada sevgilinizi nasıl yola getirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bişi isticem günün 1 gün öncesi onu yağlar ballarım okadar çok şirinlikler yaparımkiii mest olur :) mesela bi vitrinde bişey gördüm çok hoşuma gitti aşkımla o gün dışarı çıkarım tabi buluştuğumuzda ve öncesinde bendeki şirinikler kat ve kat artar :) sonra tesadüfen onu o vitrinin önünden geçiririm(tesadüfen hee skakın yanlış anlamayaın desemde siz anladınız zatennn):)sonracğıma aa aşkım baksana çook güzelmişşş yaaaa derim ve hemen gel bakalım der biz bakmaya diye gireriz alıp çıkarızzz :) bu en ufak örnektii :)

ben bişi isticem günün 1 gün öncesi onu yağlar ballarım okadar çok şirinlikler yaparımkiii mest olur :) mesela bi vitrinde bişey gördüm çok hoşuma gitti aşkımla o gün dışarı çıkarım tabi buluştuğumuzda ve öncesinde bendeki şirinikler kat ve kat artar :) sonra tesadüfen onu o vitrinin önünden geçiririm(tesadüfen hee sakın yanlış anlamayın desemde siz anladınız zatennn) :) sonracığıma aa aşkım baksana çook güzelmişşş yaaaa derim ve hemen gel bakalım der biz bakmaya diye gireriz alıp çıkarızzz :) bu en ufak örnektii :)

çok şirin davranırım, biraz da tatlı dil; tamamdır:)

inatlaşmadann,tatlı dil ile...oda olmazsa sessiz protestoya geçerim."şerrine lanet " durumuna gelince işlem tamamdır...............

benim erkek arkadasım cok inatcıdır o hayır derse hayır olur.ama yınede benim istediyimide yaparya okadarda katı deıl aslında.ama yapmassada pof poflarım ısrarla dayanamas yapar.:)

ben zati uyguluyorum bacım ufuğumaa bak yukardada vermiştim örnek yine sölimmm :) ben bişi isticem günün 1 gün öncesi onu yağlar ballarım okadar çok şirinlikler yaparımkiii mest olur :) mesela bi vitrinde bişey gördüm çok hoşuma gitti aşkımla o gün dışarı çıkarım tabi buluştuğumuzda ve öncesinde bendeki şirinikler kat ve kat artar :) sonra tesadüfen onu o vitrinin önünden geçiririm (tesadüfen hee sakın yanlış anlamayın desemde siz anladınız zatennn) :) sonracığıma aa aşkım baksana çook güzelmişşş yaaaa derim ve hemen gel bakalım der biz bakmaya diye gireriz alıp çıkarızzz :) bu en ufak örnektii :)

Çok pis kapris yaparım...
Herzaman heryerde benim dediim olurjeyyar
:enbuyukkk:

yok kızlar benimki bunlara kanmıyor...
en nefret ettiği şeyde ağlamaktır..ozaman dahada inat eder alacağı varsada almaz..
valla bana işi düşmüşse anca o zaman...a.s

ne kadar pofpoflasamda yok ..olmaz dedimi olmazdır....bende bişey isticem zaman ..önce 3 kulufu bir elha okurum ...baktım olmaz diyor..masumane tmm sen bilirsin der..ısrar katiyen etmem bi köşede üzgün üzgün dururum...sonra ertesi gün bi bakmışım ...alır sağ olsun...yanında da mutlaka estra bi armağanda olur...

Aboo korktum ben senden :roflol: Benim taktik yapmama gerek kalmaz zaten her zaman her yerde benim istediğim olur,ağzımdan çıkar her söz altın kıymetindedir :1closedeyes:
dermişim tatlicadiarzu eeee öle ama doğru söze ne hacet şakkıdı

benim ki olmaz demişse b kere ne yaparsam yapayım olmazdır o.
uğraştığım zaman boşa akar gider. ama sesimi çıkarmayayım tamam diyeyim susayım, eğer ki isteğim mantıklıysa kendi bana olmaz der ben sesimi çıkarmazsam durur durur tamam der.
cin işte Allah'ın Trabzonlusu :)))))

sen bilirsin derim(ama tabii farklı bi sen bilirsin olur:)),üzgün dururum bide üstüne ağladımmı tamamdır :)))

aslında istediğim bişeyi onunda istemesini isterim.
o yüzden ısrar etmem.ama bazı istisnalarda pohpohlarım.
yelkenler suya iner.:asigim:

istemedımı erkekler bısey yaptıramam,

istediğim bişeyi yaptırırım karşı olsa bile günlerce uğraşırım gerekirse ama yaptırırım kaçışı yok..
her yolu denerim herkezin bir zayıf noktası vardır..
jeyyarjeyyar

istediklerimi yapıyor canım benim Şeniz
sadece bazı mağazalara girmiyor mesala
yaaa girelim lütfeen fln diyorum dudak kıvırıyorum biraz da dükkana doğru çekiyorum.
genelde işe yarıyor öfleye pöfleye de olsa giriyor :roflol:

küserim dayanamaz yapar sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…