- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Şuan anlaşılmış olmak bile o kadar iyi geldi ki... Bu bile yeterli artık bana.. Dediğinizi benimseyip, onsuz yapabileceğime kendimi inandıracağım.olay telefon tarifesine sizi tercih etmesi değil ki, o tarifede bir haltlar karışıtracağını düşünmeniz bu o konudaki fikrinizi dikkate almamasından daha geçerli bir sebep.
bir müddet iletişim kurmayın onsuz yapabileceğinize kendinizi inandırdığınız da herşey daha kolay olacak.
Bi müddet, aklıma geldikçe bana yaptıklarını düşüneceğim.. Haklısınız.Telefon tarifesi değil ki olay zaten,birikim.Sanırım seçim yapmak zorunda bırakılmak hoşuna gitmemiş.
Her neyse sizin sorunuz o değil zaten,
Sana yaşattıkları kötü şeyleri düşündükçe soğumaz mısın,bende çok işe yarar bu sistem.O kadar kendimi seven bir yapım var çünkü.
Dünyaya tek geldin,tek gideceksin.Bu yüzden biraz acını çek,sonra atlatacaksın eğer kendini seviyorsan.
Ya şu halde bile güldürdünTurşu suyu muhabbeti gibi olmuş filmdeki.
Geçmiş olsun , umarım çabuk atlatırsınız.
Beni canından önde tutacağını sanırken telefon tarifesine değişti. Hiç olmasın. Kalbimdede aklımdada hayatımdada hiç olmasın.Telefon tarifesi için sizden aytılacaksa zaten hiç olmasın daha iyi
yorumunuzu okurken gözlerim doldu yine.. ben inanıyorum atlatıcam.. sizlerin desteğini içimde bu kadar hissetmişken hemde ! daha güçlü hissediyorum artık.vallahi ben birşey anlamadım. ama olay tarifemi ben mi noktasına geldiyse zaten kötü. tarife yahu. insan sevdiği için dünyaları karşısına alır. tarife ne. bu soruyu sormak zorunda kalmanız bile kötü.daha kötüsü ise sen olamayışı zaten sen olamayacağını düşünmeniz. ne bileyim üzüldüm ben. bugün ins.te meşhur bloger momlardan birinin videosunu izliyordum. eşine angelina jolie mi ben mi diyordu eşide sen diyemiyordu. gülüşüyorlardı filan eşime attım videoyu sen yazmış. yahu dedim angelinayı tavlarsan sakın kaçırma yap bi kaçamak sonra devam ederiz :) konunuzu okuyunca bu geldi aklıma.
siz siz olun hayatınıza ... mı ben mi sorusunu sormak zorunda bırakan birini almayın. hele hele siz ağlarken gülen birini hiç almayın. kimse sizden daha değerli değil.. incitilmeye izin vermeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?