İsteğim belki mantıksızdı ama fazla hassastım. AMA OLSUN, BENİ SEVMEMİŞ, EN AZINDAN BUNU GÖREBİLDİM.

Evlimisiniz sevgili mi
Sevgili isen arkana bile bakma, evli isen çocuk yoksa hemen ayrıl. Çocuk varsa da Allah yardımcın olsun

Kuzucuk sorun her neyse sil gitsin.
Tertemiz bır sayfa aç kendine .
Yepyeni içinde ona dair bır tek hatıra bile bırakma.
Seni böyle bi duruma sokup uzduyse eğer onun umrunda değilsen demekki senden çok daha önem verdiği şeyler var.
S...n gitsin. ..
Dedigim gibi inan ve başla hersey sende bitiyor

Böyle yapmak zorundayım zaten anladım artık. Bırakmak, unutmak, yeni bi sayfa açmak zorundayım. Artık buna mecburum yani. Gördüm son kez.

Valla sevgilim bana ben mi telefon tarifesi mi dese ben de ayrılırdım sağlıklı bi ruh hali değil bu çünkü
Bende aynısını yapardım.
Konu sahibi detay vermemiş konuyu telefon tarifesine bağlamış. Sanırım güven sıfır. Eh öyleyse zaten bitmeside iyi olmuş.
Tarife olayın sosu olmuş.

Telefon tarifesi patlama noktanık olmuşsun canim hepsi geçecek her ilişki bitiminde mutlaka acı olur üzüntü olur önce bunu kabul edip bir muddet yaşayıp yoluna devam et faliyet katil spora gidebilirsin gezmeye sinemaya tiyatro yanında olsaydı seni üzerdi

Sevgiliydik. Konuyu açmadan önce ayrıldım, sonra gelip konuyu açtım zaten..
En iyisini yapmışsın, insanlar kaç yıllık evlilikten sonra çocuk olsa bile ayrılmak zorunda kalıyor, tabi zor ama geçecek, güçlü olmalısın, hiçkimse senden değerli değil, sen kendine değer vermezsen elin oğlu hiç düşünmez, umarım herşey gönlünce olsun bundan sonra

seni tarifeye değişen bir adam yarın öbür gün nelere değişmez ki..
düşünme ya, onu düşünme sen kendini düşün
herşey zamanla geçiyor, hiçbir acı baki kalmıyor
insanlar nelere alışıyor. sen kendin için en iyisini yapmışsın
canın sıkıldığı zaman özelden yaz kafan dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…