İşteki kadın müdüre gidip arkamdan kapasite yok demiş.Bir şeyi on kere soruyor demiş.Gerçekten akıl sağlığımı yitireceğim gerçekten bana yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani; kadın senin üstün, sen yaptıklarını onay icin götürüyorsun. Her seferinde hata buluyor, o hata buldukça sen daha çok hata yapıyorsun.
Ve kadın hakkında hiç kötü düşünmedin.
Yani neden düşünesin ki? Kadının yaptığı bir şey yok, işi gereği yanlışlarını söylüyor sadece.
Hakkında kötü düşünmesi gereken o. Sonuçta o denetlemeyi yapan kişi, sen pek çok yanlış yapan kişisin. İyi niyetle bunun ne alakası var?

işyerindeki adamın jean pantolonu 2 gün üst üste giymesi hakkında bile konu açtıbunlarla uğraşacağına işi çoktan öğrenirdi bence
Ben de onu kastettim, milletin donunu, tumanını, kotunu konu edineceğine kendini işine vermeli. Özel hayatı da çok sorunlu, bahsettiği heriflerden de kurtulmalı.

Tavsiyem önceki konuları bak ve şu yorumunu bir daha oku
Boşuna yazmadım yada diğer üyelerin tepkisi boşa değil

Ben öyle anlamıyorum böyle anlıyorum diye işi öğretirken sert çıkışın
Bende izleyerek öğrenemem yani
Kendinizi ifade edemezseniz kimse size yardımcı olamaz

eğer gerçekten işi öğrenemeyen bir tip olsaydınız sizi o firmada bu kadar uzun tutmazlardı emin olun. Şimdiki şirketler deneme süresi adı altında 1-2 ayda elemanı çıkartıyorlar. İşi öğrenemeyen bir tipi niye tutsunlar? O yüzden bu kadar canınızı sıkmayın derim.

Ilk kes yazdığına göre, kapasite konusunda pek haksız sayılmaz,burda bile is yapamıyorum diye konunuz var ayrıca acaba oral in yan etkilerimi

Kamuda yapamiyorlar bunu diye biliyorum. Arkadaş memurmuş. Nerden geldi bu basimiza diyorlardir daha çok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…