- 17 Ağustos 2011
- 25.626
- 163.044
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yani; kadın senin üstün, sen yaptıklarını onay icin götürüyorsun. Her seferinde hata buluyor, o hata buldukça sen daha çok hata yapıyorsun.Öyle bir durum ki benim her yaptığımı ona onaylatmak zorunda kalıyorum . Oda sürekli hata buluyor . Haliyle bende o panikle daha da hata yapıyorum . O kadar iyi niyetliyim ki bir kere bile kötü düşünmedim ama sonrada anladım ki çok hata yapmışım
Ben de onu kastettim, milletin donunu, tumanını, kotunu konu edineceğine kendini işine vermeli. Özel hayatı da çok sorunlu, bahsettiği heriflerden de kurtulmalı.işyerindeki adamın jean pantolonu 2 gün üst üste giymesi hakkında bile konu açtıbunlarla uğraşacağına işi çoktan öğrenirdi bence
Tavsiyem önceki konuları bak ve şu yorumunu bir daha okuKonu sahibesinin üzerine neden gidiliyor anlamıyorum. Zaten hemcinslerimiz bizi bu hale getiriyor.
Biz kadınız ve birbirimize destek olmalıyız. Nedir bu karamsarlık ? Bu yargılama ?
Konu sahibesi sende kendine gel artık. Ağlamanın bir mantığı yok. İşi öğrenmişsin zaten 1 yıl geçmiş. İş dünyası acımasız sende yırtık olacaksın maalesef.
İşine sahip çık bu devirde iş bulmak çok zor. Rekabet içindeyiz. Sende bölüp, parçalayıp yutacaksın.
Olm bende gülüyorum. Mesele gülmek değil ki. Şu yazdığın başlık bile trol yeminleBu profilden nasıl kurtulabilirim gülmeyeyim mi sert mi durayım peki
Baktım baktım bakmaz olaydım.Tavsiyem önceki konuları bak ve şu yorumunu bir daha oku
Boşuna yazmadım yada diğer üyelerin tepkisi boşa değil
Kıaz yüzüne vurmayın sürekliAmanıııın renkli cinsel hayatı da varmış.Neden seni kimse tatmin edemiyor bayan mükemmeeeel
Eki Görüntüle 2988857
Ya kardeşBaktım baktım bakmaz olaydım.
Ben öyle anlamıyorum böyle anlıyorum diye işi öğretirken sert çıkışınBen o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti
Ilk kes yazdığına göre, kapasite konusunda pek haksız sayılmaz,burda bile is yapamıyorum diye konunuz var ayrıcaBen o gün ilk kes işten erken çıkmıştım . Bu kadın da yanında çalıştığım müdüre gidip arkamdan ben bir senedir işi öğretiyorum öğrenemiyor sürekli soruyor. Ki inanın bana öğretmedi . 10 kere izletti bir kere de bana Al bugün de sen yap demedi . Yalnız kaldığım da ben yaptım zorlandım ama sormadan yaptım. Sonra sözlerine devam etmiş. Kapasite yok bir senedir sinir krizleri geçiriyorum şeklinde söylemiş . Sonra gülmüş vs. Müdür de başta öyleydi şimdi açıldı hakkını yemeyelim demiş. Bu kadının benimle ne alıp veremediği var . Ben onu bir kez bile şikayet etmezken hala iyi niyetli düşünürken nasıl olur da kapasite yok demiş bana . Müdür de güvenmiyorum sana demişti bana . Gerçekyen kendimi o kadar ezik güvensiz hissediyorum ki kimse beni anlamıyor . Bana yine yazacaksınız yok öyle yok böyle diye . İnanın ağladım dün . Ben o kadına soru soruyorum evet ama hiç bir yaptığımı beğenmiyor ki . Şimdi bi de müdürün yanında çalışacağım . Arkamdan böyle söylemesi.beni mahvetti
Kamuda yapamiyorlar bunu diye biliyorum. Arkadaş memurmuş. Nerden geldi bu basimiza diyorlardir daha çok.eğer gerçekten işi öğrenemeyen bir tip olsaydınız sizi o firmada bu kadar uzun tutmazlardı emin olun. Şimdiki şirketler deneme süresi adı altında 1-2 ayda elemanı çıkartıyorlar. İşi öğrenemeyen bir tipi niye tutsunlar? O yüzden bu kadar canınızı sıkmayın derim.
Ah be cocugum beBu profilden nasıl kurtulabilirim gülmeyeyim mi sert mi durayım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?