Olabilir çünkü rahatsızlığı var ilaç yan etkisi diyor ama bunu da söylüyorum gel çözelim diye yokSağlıkla ilgili bir şey olabilir mi?
Sacmalamayın ya ne demek konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı oğrendi? O zamana kadar atom fiziği mi konuştunuz?İlk başta yüzümden ve davranışlarımdam beni akranı sanmış konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı öğrendi ve benden uzaklaştıydı sonra tekrat konuşmaya başlamıştık
Yok ama normal konuşma olmadı sosyal medya üzerinden sadece hikayelere yanıt vermekle başladı öyle hşkaye üstünden konuşup bitiyordu konuSacmalamayın ya ne demek konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı oğrendi? O zamana kadar atom fiziği mi konuştunuz?
Maşallah çok olgun bi adammış(!)Açıkcası ben kendi yaşıtlarımla anlaşamıyordum çocukça geliyordu bu yüzden de sevgilim olmadı bu yüzden ben de yaşca büyğk birisi ile evlenmek istiyordum olgunluk açısındam
Eee tamam oğrendikten sonra niye devam etmiş? Berbat işte bu. Uğraşma savunulacak yan yok bunda. Anan baban niye verdi?Yok ama normal konuşma olmadı sosyal medya üzerinden sadece hikayelere yanıt vermekle başladı öyle hşkaye üstünden konuşup bitiyordu konu
Cümlemizin inşallahEee tamam oğrendikten sonra niye devam etmiş? Berbat işte bu. Uğraşma savunulacak yan yok bunda. Anan baban niye verdi?
Çocuk çocuk evlendirip bi de evliliklerini toparlamaya çalışıyolar. Ay rezalet.
Neyse hakkında hayırlısı çıkıyorum konudan. Sinirlendim.
Genelde onlarda sorun oluyor zaten. Kendi kimliğini kabul edemediği için nefret ediyor ve inançla da kamufle etmeye çalışıyorlar. Ben oylelerinden daha çok korkarım. İpek çarşaf tahrik eder, asansöre tek binmek tahrik eder, kadının bileği tahrik eder diyenler de hep o sapıklardıSanmıyorum o ihtimali çünkü hiç hoşlanmaz öyle şeylerfen dininr bağlu birisi
adam gizliyorsa nasıl fark edecek kiAma öyle olsa eşi farketmez mi ereksiyon problemi sonucu yanaşmadığını?
Yazdı konuya erekte oluyomuş ama reddediyomuş.adam gizliyorsa nasıl fark edecek ki
canım ayda bir de olur zaten. o kadar olmuyorsa zaten rahmetli demektirYazdı konuya erekte oluyomuş ama reddediyomuş.
O zaman sevgilisine ihanet etmemek için eşiyle sevişmiyorYazdı konuya erekte oluyomuş ama reddediyomuş.
Hanımlar size bir şey danışacağım biz 1.5 senelik evliyiz eşim evlenir evlenmez çocuk istedi ve 2 aylık evliyken hamile kaldım cinsellik hakkında bi fikrim yoktu hamileyken istediğim halde reddetti hep çocuktan korkuyordur diye üstüne gitmedim ama doğumdan sonra ne bi istek vardı ne bir şey sürekli tahrik etmeme rağmen bir türlü yanaşmadı bana sürekli itekledi kızdı ben de dayanamayıp işin içine aileleri soktum ama yine bi çözüm olmadı hala öyle ayda 1 benim zorunla yapıyoruz kendi ihtiyacı da var farkındayım ama sürekli kaçıyor benden konuştuğumda da isteksizim seninle alakası yok diyor ta da kızıyor kaçıyor hep
Ben de aynısını yazdım. Paravan gibi düşünemedim o yüzden.O zaman sevgilisine ihanet etmemek için eşiyle sevişmiyor
Madem sevgilisi var neden eşinden ayrılmıyor acaba?Ben de aynısını yazdım. Paravan gibi düşünemedim o yüzden.
Karaktersizlikten. Sonuçta karısı çocuk gelin.Madem sevgilisi var neden eşinden ayrılmıyor acaba?
Allammmm o ailenin surat şekli suan canlandi gözümdeDedim cidden çünkü 1 senedir ilişki yaşamadık ve tek derdimiz o değildi bana çok aşık olan birisi bir anda soğudu her yaptığım harelet gözüne batar oldu benden hep kaçtı yatağa ya benden sonra girerdi ya önce ben uyanmadan uyanır kaçardı bunlar da olunca artık boşanma noktasına gelmiştik ve ben de durumu açtım konuştum ilk başta düzelir gibi yaptı aileler işin içinden çıkınca aynı eski halien döndü şimdi sevgisinde saygısında bi problem yok o geçti ama cinsellikte aynıyız
Üyenin neden banlandigina bakip buralara dusmuyecektimOglunuzun çkü kalkmıyor demiş olamazsınız diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?