İsteksizlik sorunu

Gerçekten 19 yaşında misin çok gençsin ya
Öyle öyle ama ne bileyim ya bütün ihitmalleri değerlendirdim her gece telefonunu karıştırdım haritalardan gittiği konumlara baktım instada facede beğenilerine baktım rehber konuşmalar gsleri silinen fotoğraf aklınıza gelebilecek her şey ama aldatmaya dair hiçbir şey yok gay olma ihtimali de tahrik olduğu şeylerdem dolayı ihtimal veremiyorum ama sebep de yok çok saçma aklım almıyor

Ya kafanı bulamadırmak istemiyorum ama bunları sen sorduğun için mi söyledi yoksa kendiliğinden mi?
Bir de severek mi evlendiniz?
Ben sordum cinsellik konusunda beklentin ne ne istiyorsun diye evet severek evlendik

Eşcinsel dindar olamaz çünkü dinimizde lanetlenen bir şey nasıl olabilir
Dini konulara girmeyin yasak. Sadece şunu söyleyeceğim, beyaz gözüküp aslında siyah çıkan o kadar insan var ki.

Toplum tarafından yadırganan şeyleri saklamak için din, sosyal statü vb şeyleri kullanırlar, çok dindar görünür şüphe çekmemek için, ama aslında tamamen gerçeği gizlemek için kullandığı bir kabuk olduğunu anlarsınız. O yüzden her ihtimali değerlendirin. Kestirip atmayın. Kimseye yüzde yüz güvenemezsiniz.

O zaman geriye sadece sağlık problemi çıkıyor ve ciddi demekki.
Eğer bu sekidle dayanamıyorum artık diyorsan resti cekiceksin.
Ya duzelicek ya sizin sonunuz ayrilik olur.
Ki eğer düzelmeye niyeti varsa o doktora gidecek.
Ama yok gerçekten adamın ya gay,ya aldatma yada sağlık problemi var ve bunu düzeltmek istemiyorsa kılını kipirdatmaz.

Ben sordum cinsellik konusunda beklentin ne ne istiyorsun diye evet severek evlendik
Sen sorduğun için şüphelenme diye uydurmuş olabilir mi diye düşünüyorum şu an.
Çünkü dediğim gibi evliliğinizin en başından beri böyleyse aldatma olamaz bence.
Ereksiyon problemi yaşıyo olabilir mi?

Bilmiyordum yeni üyeyim haklı da olabilirsiniz inanın ki bilmiyorum yani

Oha ne dedin anangillere ? Bu adamın kuşu ötmüyo mu ?

Evli,çocuklu olupta gay olan o kadar çok erkek var ki bir bilsen.
İnşallah başka şeyler çıkmaz bu konunun altından.

Sen çocuksun ya. Senle cocukken evlenmiş. Berbat bi adam.
İlk başta yüzümden ve davranışlarımdam beni akranı sanmış konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı öğrendi ve benden uzaklaştıydı sonra tekrat konuşmaya başlamıştık

İlk başta yüzümden ve davranışlarımdam beni akranı sanmış konuştuktan 1 2 ay sonra yaşımı öğrendi ve benden uzaklaştıydı sonra tekrat konuşmaya başlamıştık
Neticeye bak sen asıl. Uzaklaşmıştı madem şimdi evlisiniz buna ne demeli. 26 yaşında adamın 19 yaşında kızla işi olmamalı normal şartlarda

Neticeye bak sen asıl. Uzaklaşmıştı madem şimdi evlisiniz buna ne demeli. 26 yaşında adamın 19 yaşında kızla işi olmamalı normal şartlarda
Açıkcası ben kendi yaşıtlarımla anlaşamıyordum çocukça geliyordu bu yüzden de sevgilim olmadı bu yüzden ben de yaşca büyğk birisi ile evlenmek istiyordum olgunluk açısındam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…