Isteksizlik

emel3b

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
22
0
286
İstanbul
Lütfen birisi bana bir fikir versin ne yapacağımı bilmiyorum. Evlendiğimden beri cinsel isteksizlik sorunuyla mücadele ediyorum. İlişki sırasında hep canım yanıyordu defalarca doktora gittim herşey normal görünüyor. Görünüşte hiçbir problem yok. İstemediğim için mi canım yanıyor yoksa canım yandığı için mi istemiyorum bunu bile anlayabilmiş değilim..
Cinsel konuda hiç istek duymuyorum. Aylarca hiçbirşey olmasa umursamam. Artık bir kabus haline gelmeye başladı. Lütfen birisi bana bir fikir versin bir yol göstersinn... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

emelcim anlattığın durum bendede oluyor ama ben eşim maksat ilişkiye girmek olsuun diye benimle birlikte oluyor diye hissediyorum tutku olmadığı için isteksiz oluyorum.ayrıca filmlerde izlediklerini benden istediği için yok demekten bıktığım için ilişki benim kabusum oldu.Senin problemin de tutku olmamasından kaynaklanıyordur.İnan bilemiyorum ama isteksiz olunca olmuyor bence.Sana yardımcı olabilecek arkadaşlar var seni aydınlatabileceklerine eminim.sevgiyle kal...:teselli:

ben 2 senedır evlıyım ve bu sorunu her defasında yasıyorumbenneyaptımki
doktora falan gıtmedım cunku kendım ıstemıyorum sevmıyorum cınsellıgıgamyoncuiremsu
bu yuzden esımle cok tartısırız napım sevemedım bı turlu
:tomato:

bende iki senedir evliyim. Eşimi de çok seviyorum. Ama istemiyorum işte olmuyor. İstemeden birlikte olunca da zaten hiçbir anlamı yok ki. Sadece olması gerektiği için oluyor ama bu seferde canım yanıyor işte. Böyle ne kadar devam edebilirim ki:1no2:

En son gittiğim doktor seni bir psikoloğa yönlendiricem artık dedi. Fiziksel hiçbir sorun yok ben senden hiçbirşey anlayamıyorum dedi.

Offf bende anlamıyorummm :sm_confused:

valla senı bılmem ama bız yakında bosanmaya kadar gıdıcez gıbı gelıyo gamyoncuiremsu
adam bıktı artık benden yatmıcam senle dıyotatlicadiarzu

gerçekten önemli bir sorun iki tarafında cinsellik yönünden uyumlu olması gerekiyor evlilikte, kolaylıklar dilerim size, bence de en iyisi bir de psikologa gitmeyi denemeniz.

Arkadaşlarım yanlış anlamayın ama cinsellik konusunu hafife almayın..benneyaptımki
Hani derler ya ekmek,su gibi ihtiyaç diye..
Gerçekten belli bir yaşa gelmiş sağlıklı erkek ya da kadının cinselliği sevmemesi mutlaka geçmişe dayanan bir problemi yansıtır. Önce kendi sağlığınız ve ruh durumunuz için bunu önemsemeli mutlaka bir uzmana görünmelisiniz..gamyoncuiremsu

lalişim ben cınsellıgı gereksın goruyorum gamyoncuiremsu
ben esıme sarılıp uyumaktan daha cok mutlu oluyorum coksekeriremsu
ılk zaanlar boyleydı fazla ustume dusmezdı bu konuda :çok üzgünüm:
ama sımdı cok ustume gelıyo bu sefer hepten nefret edıyorum soguyorum adeta
:tomato:

Kadınlar sevgi sözcükleriyle,dokunularak sevildiğini hissediyorlar,gel gör ki erkekler çok farklı.Kadın erkeğini ne kadar isterse o kadar sevildiğini düşünüyor.
Sen cinsellikten kaçtıkça eşin sevilmediğini düşünüp kompleks yapacak,ilk zaman sana baskı yapacak,kovalayacak,bi süre sonra sıkılacak uzaklaşacak,daha sonrasını bilemiyorum artık.
Yani bu gidiş iyi değilcinsellik evliliğin temel taşı sayılır,,bir çözüm bulun arkadaşım.

Canım ben seni anlıyorum..
Kendini eşinin yerine koy,reddedilmek ya da soğuk durmak ne acı olur..
Madem kendin düzeltemiyorsun bu konuyu bir uzmana git,bakalım ne diyecek?
Elbet bir çıkış yolu olur..
Güzel evliliğinde çözülebilecek meseleler yüzünden sıkıntı çekmeyin..

sekse karşı ilgisizlik veya isteksizlik aseksüellik olarak tanımlanır
bu bi tercih değil durumdur ve hormonal eksiklikle alakadır.
cinsellik birlikteliğin %50 sini karşılayacak kadar önemli ise mutlaka bi uzmana gidip nedir ne değildir ne yapılabilirin yoluna bakın

acaba cinselligi istemeyen arkadaslarda ten uyusmazligi filanmi varki?

lalenin dedigi gibi bi uzmana gidip bunu arastirin.. cünkü birbirini seven insanlar

illaki birbirlerini arzular ve bu coook dogal bi o kadarda güzel bisiydir..

ya benımm cınsellıkle sorunum yok oldugu zaman hersey gayet guzel
ama haftada 2 gun yeterlı gelıyo bana hergun hergun ısteyınce gına gelıyo artık ve bıkıyorum
tatlicadiarzu

sen nasıl çözdün. madem böyle bir sorunun vardı ve çözebildin bana da bir yol gösterir misin. Bende oturduğum yerde kendiliğinden düzelmesini beklemedim defalarca doktora gittim ama her seferinde herşey normal herşey çok iyi diyip durdular. Psikoloğa gitmedim sadece son çare olarak onu deniicem ama işe yarar mı şüpheliyim. Sen ne yaptın? nasıl çözdün?

Bendede oluyordu zaman zaman isteksizlik, daha sonraları araştırdığıma göre benim prolaktin hormonum yüksek bu hormon yükseldiğinde cinsel isteksizlik oluyormuş,benimde ondan kaynaklandığını buldum ve şimdi ilaç kullanıyorum...

HİÇBİR DOKTOR BANA BU KONUDA BİR TAHLİL YAPMADI :uhm: ACABA BENİM SORUNUM DA HOMONLARDAN MI KAYNAKLANIYORDUR??? SON ÇARE PSİKOLOGA GİTMEYE KARAR VERDİM AMA O DA BANA HORMON TAHLİLİ YAPMAZ Kİ :sm_confused:
OFF DOKTOR MUAYENELERİ DE YETERİNCE STRES KAYNAĞI ZATEN YAA. NE YAPİİM BEN ŞİMDİ JİNEKOLOGA MI PSİKOLOGA MI GİTMELİYİM :uhm:

YOK SA VAZ MI GEÇMELİYİM :1no2:

ya kullandığınız antidepresan ilaçlar isteksizlik yapabilir yada gerçekten istemediğiniz için o acıları çekiyor olabilirsiniz...bence bir uzmandan yardım alın ...kendi sağlığınız için....
sevgiler...

ANTİDEPRESAN KULLANMIYORUM AMA ACI ÇEKMEMİN KAYNAĞINDA İSTEKSİZLİĞİM OLDUĞU KONUSUNDA HEMFİKİRİM.
AMA BU İSTEKSİZLİĞİ YENMEK İÇİN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. YANİ AYLARCA OLMASA HİÇ ARARMAM GİBİ GELİYOR BANA KOCAMI ÇOK SEVMEME RAĞMEN.

KARANFİL BELKİ İYİ BİR FİKİR OLABİLİR. SONUÇTA BİTKİ DENEMENİN Bİ ZARARI OLMAZ HERALDE. NASIL KAYNATIYORSUN. YANİ NEKADAR SUDA NE KADAR ZAMAN BANA YAZAR MISIN??? :çok üzgünüm:

Kadınlarda: Eşiyle arasındaki büyük yaş farkı, erkeğin yanlış ve kaba davranışları, gebe kalma korkusu, yanlış eğitim, cinsel hastalıklar (rahim iltihabı, rahimde tümör vs.) ve doğum sırasında meydana gelen yaralanmalar, bayanların cinsel ilişkiden kaçmalarına ya da soğuk davranmalarına sebep olabilir. Ayrıca, kadınlarda da erkeklerde olduğu gibi, yetişme tarzı ve çevre etkileri ile psikolojik olarak isteksizlik olabilir. Bunun da tedavisi bir uzman telkini ile mümkün olmaktadır.

Eşlerin, bu tür tek taraflı isteksizlikler karşısında son derece anlayışla yaklaşmaları ve zorlayıcı olmamaları gerekmektedir. Karşılıklı telkinlerle, çözüme ulaşmak mümkündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…