Lütfen birisi bana bir fikir versin ne yapacağımı bilmiyorum. Evlendiğimden beri cinsel isteksizlik sorunuyla mücadele ediyorum. İlişki sırasında hep canım yanıyordu defalarca doktora gittim herşey normal görünüyor. Görünüşte hiçbir problem yok. İstemediğim için mi canım yanıyor yoksa canım yandığı için mi istemiyorum bunu bile anlayabilmiş değilim..
Cinsel konuda hiç istek duymuyorum. Aylarca hiçbirşey olmasa umursamam. Artık bir kabus haline gelmeye başladı. Lütfen birisi bana bir fikir versin bir yol göstersinn... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende iki senedir evliyim. Eşimi de çok seviyorum. Ama istemiyorum işte olmuyor. İstemeden birlikte olunca da zaten hiçbir anlamı yok ki. Sadece olması gerektiği için oluyor ama bu seferde canım yanıyor işte. Böyle ne kadar devam edebilirim ki:1no2:
En son gittiğim doktor seni bir psikoloğa yönlendiricem artık dedi. Fiziksel hiçbir sorun yok ben senden hiçbirşey anlayamıyorum dedi.
Offf bende anlamıyorummm :sm_confused:
Arkadaşlarım yanlış anlamayın ama cinsellik konusunu hafife almayın..benneyaptımki
Hani derler ya ekmek,su gibi ihtiyaç diye..
Gerçekten belli bir yaşa gelmiş sağlıklı erkek ya da kadının cinselliği sevmemesi mutlaka geçmişe dayanan bir problemi yansıtır. Önce kendi sağlığınız ve ruh durumunuz için bunu önemsemeli mutlaka bir uzmana görünmelisiniz..gamyoncuiremsu
Kadınlar sevgi sözcükleriyle,dokunularak sevildiğini hissediyorlar,gel gör ki erkekler çok farklı.Kadın erkeğini ne kadar isterse o kadar sevildiğini düşünüyor.lalişim ben cınsellıgı gereksın goruyorum gamyoncuiremsu
ben esıme sarılıp uyumaktan daha cok mutlu oluyorum coksekeriremsu
ılk zaanlar boyleydı fazla ustume dusmezdı bu konuda :çok üzgünüm:
ama sımdı cok ustume gelıyo bu sefer hepten nefret edıyorum soguyorum adeta:tomato:
lalişim ben cınsellıgı gereksın goruyorum gamyoncuiremsu
ben esıme sarılıp uyumaktan daha cok mutlu oluyorum coksekeriremsu
ılk zaanlar boyleydı fazla ustume dusmezdı bu konuda :çok üzgünüm:
ama sımdı cok ustume gelıyo bu sefer hepten nefret edıyorum soguyorum adeta:tomato:
evliliğimin ilk aylarında eşimle birliktelik yaşayamadığım için ağlayarak uyuduğum öyle çok olmuştur ki! ama ben didindim, uğraştım, tabularımı yıktım, doktora gittim kendim gibi olan arkadaşlarla paylaştım ve sıkıntımdan kurtuldum. önemsemeyebilirdim de! canım acıyor deyip kaçabilirdim. peki sonumuz ne olurdu?.. velhasıl çaba sarfedin eşinizden ziyade kendiniz için bişeyler yapın ve sağlıklı bir cinsel hayatınız olsun. evliliğin temel taşlarından biri malum cinsellik eğer bu ihtiyaç giderilmezse eşinizi kaybetmeniz işten bile değil. bunu önemsiz bulup gittiği yere kadar demeye ne sosyal açıdan ne de dinen hakkımız yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?