DİLŞATCIM BEN BU KONUDA DEFALARCA DOKTORA GİTTİM. 4-5 KERE JİNEKOLOĞA GİTTİM. EN SON SEFERİNDE BENİ PSİKOLOGA GÖNDERDİ AMA DEDİME BİR ÇARE BULMADI. kADIN HEM PSİKOLOG HEMDE SEKS terapistiymiş ama yine hiç bir faydasını görmedim. Bana sadece neyi nasıl yapmam gerektiğini anlattı durdu ama sorun nasıl yapılacağında değil ki zaten. Benim bu olayı istemememde. Ve dolayısıyla ilişki sırasında da hiç zevk almıyorum. Balık baştan kokuyor yani.. Ben artık farklı arayışlara girdim. Bu sitede bir arkadaş bana spanish fly diye bi damladan söz etmişti. Bi kaç damla alınca isteksizlk filan kalmıyomuş ve bütün sorunlarını çözmüş. İnternette araştırdım çok farklı sitelerde çok farklı isimlerde satılıyo ama ben güvenemiyorum. ya ters bişey olursa diye. Bana bunu öneren kişiyi de bulamıyorum bir türlü. Nerden aldığını bilsem bende aynı yerden alıcam. Benim tek umudum artık bu. Başka hiçbir şey fayda etmedi((
Eğer sende bir çözüm bulursan lütfen yaz. Hayat kabus oldu artık...
Teşekkür ederim Emelcim bende öle bilip bilmeden ilaç kullanma taraftarı diilim.ben şu verilen karanfil tarifini bi denicem inş işe yararsa sanada haber veirim canım.Miledi bende ki durum çok farklı kesinlikle eşimde hiç bir kabahat yok elinden gelen herşeyi yapıyo zaten öle olmasa umursamasa bende hiç umursamıcamda öyle diil işte,böle olunca çok üzülüyo insan.Allh hepimizin yardımcısı olsun
umarum işe yarar canım ama karanfil isteksizlik için değil enerji için. Yinede umarım senin için bir faydası olur.
kujata ve miledi kendinizce haklısınız. bu tip çok erkek var ama ben kendi adıma eşimin onlardan biri olmadığını biliyorum. zaten o tip biri olsaydı ben kendimi paralamazdım bu sorunu çözmek için.
hala bu damlayı araştırıyorum ama kullanan kinmseyi bulamadımm ((
Bırakın bu felsefik konuşmaları bence. Kızın dahada aklını karıştırıyorsunuz. Doktora gittiğini yzmışsın canım benim o akıllı doktorumuz sende VAJİNUSMUS olduğunu bilememişmi. Kadınlarda isteksizlik olarakda baş gösteren sıkıntılı bir evre bu hastalık. Aslında sadece Psikolojik etmenlerden kaynaklı seninki. Sanırım evli olduğun insana SEKS anlamında ilgi göstermiyorsun. Anladığım bu. Sonucundada erkek girince canın yanıyor ve çekilmez bir hal alıyor. Umarım eşin bunun anlayışla karşılıyordur. Vajina darlığıda göz önünde bulundurulmalı eşinin hareketleride tabiki bunda etkili. Sana sert davranıyor olabilir. Hepsinden bir parça alabilirsin hastalığın içine. Erkekler her zaman hazırdır ilişkiye ama kadınlar duygusallık ararlar başlangıçta ilişkinin ilerleyen saatlerinde ise kopuş başlar ve iş zevk alma evresine girer. Benim tavsiyem uzman bir doktorla görüşmelisin. Eşin sana destek olmalı ve sende seksten zevk alma olasılığını düşünmelisin. Yani tamamen psikolojik. Eğer Evli olduğun insanla gerçekten birşeyler yaşamak istiyorsan bunu önce kendi içinde çözmelisinki fiziksel acı hissetme. Çok garip bir duygu zannımca. Umarım iyileşirsin. sevgiler