İstemeden de olsa fena acı çekiyorum

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Günaydın hanımlarrr
Sabah sabah zorun ne kelebek diyenler var içinizden biliyorum o_O
İdare edin lütfen burdan başka sabah sabah beni dinleyecek kimsem yok maalesef :KK12:
Geçen gün ki konumu okuyanlar vardır aranızda sevgilimle kıskançlık krizi yaşadık
O abarttığımı düşünüyor bense o böyle düşündüğü için daha da abartıyorum :63:
onumu bilmeyenler için Kısaca özet geçip asıl derdimi söylcem
Sevgilimdoğuda çalışıyor ufak bi kaza sonucu ayak bileğinde bağları koptu alçıya aldılar rapor adı bayramdan hemen önceki gün geldi normalde 1 ay sonra gelecekti
Bizde araya bayram girince görüşemedik
İlk geldiği akşam şehırdışından kız kardeşi ve eşide gedi kız kardeşinin kayınvalide tarafıda zyarete gitmiş
KIZINDA BİR GÖRÜMCESİ VAR SİNİR OLUYORUM

Zaten o kızın da gittiğini duyunca sinirlendim
3 akşam önce de sevgilime mesaj attım hem whatsapp hem normalden 11 buçuk gibi buda bana dönmedi
Bende uyuyo galiba uyandırmıyım diye aramadım kıyamadım
12 buçuğu geçmişti mesaj attı dışardan yeni geldim kardeşim aradı onun yanına gittik diye
Hmen o kızda var mıydı diye sordum evet dedi sonrada ağzıma geleni saydım
Benm mesajları görmemiş ama ne hikmetse telefonla selfie çekilip instagrama atılmış fotoyu benmki çekmiş belli oluyo keyifler yerinde
Kıza sinir olma sebebim de sevgilim geçen sene durduk yere kızın instagram fotoğraflarını beğendi hemde seçip seçip açık sçaık olanları
Özellikle uyarmama rağmen o kızla hala görüşüp konuşuyor akrabayız ne olcak diyo
Ama bana gelnce kız arkadaşımla oturmama bile karışır

Velhasıl kelam 3 gündür konuşmuyoruz ama bu bana 2 gün önce mesaj attı ben hiç cevap vermedim konuşmak istemiyorum dedim
Gecede dayanamdım baktım en son bikaç saat önce girmiş whatsappa hemen saldırıya geçtim :olamaz:
Ne o yine mi o kızla buluştun yoksa diye bi sürü yazdım o görmedikçe ben yazdım
Ne saçmalıyosun kelebek sen dedi en sonunda
Biraz daha tartıştık bende işin ciddiyetini anlasın diye salı günü de gelmiyorum ne halin varsa gör sende sakın işyerine falan geleyim deme rezil ederim valla seni gözüm görmesin dedim
Oda istenmediğim yere gelmem zaten dedi
Öyle kapattık konuyu
Ama çok özledim kızlar en son 4 ay önce görmüştüm iple çekiyordum geleceği günü
Bugün de hava öyle bi karamsar yağmurlu içim karardı şiştim
Böğrüme öküz oturmuş gibi
Gözüm yolda hem gelme dedim hemde gelsin diye süslendim falan
Ama gelirsede görüşmek istemiyorum yani istiyorum da görüşmemem lazım ciddiyetimi anlaması için
Offf siz söyleyin ya nasıl olacak böyle ?

Ya resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz adamı kıskandığınızı neden bu kadar belli ediyorsunuz kendini birşey zannedecek havalara girecek iyice, zaten girmiş bile havalara kızın ilgisi hoşuna gidiyor belli

Koskoca adam bilmiyor mu doğruyu yanlışı sizin söylemenizle mi olacak

Ben gelmiyorum sen de gelme demişsiniz artık nasıl olacak tükürüğünüzü yalayacaksınız öyle görüşeceksiniz başka yolu yok gibi?

Haklısın sana haber vermeliymiş ama sonuçta akrabalar bi nevi. Kardeşi çağırmış gitmeyip ne yapıcaktı? Bence çok uzatma çünkü uzun zamandır görüşmemişsiniz ve sanırım uzun süre yine görüşemiceksiniz. Ben uzaktan ilişki asla yürütemiyorum o yüzden sabrını tebrik ettim valla. Sana kırgınım ama özledim diyebilirsin. Davranışlarınla da tavrını belli edersin aşırıya kaçmadan. Dediğim gibi ben kızla görüşmesinde bi sorun göremedim çünkü yalnız değil. Tek sorun sana mesaj atmaması

Konularınızı biliyorum bu adamla sonunuz er ya da geç ayrılık olacak kendinize uzatıp işkence etmemenizi öneririm. Emin olun öylesine beğenmemiştir o fotoğrafları. Flörtleşme aşamasında bile olabilirler.

O özleme hissini anlıyorum çok zor insanın içi acıyor ama kendiniz için dik durup ayrılmalısınız.

Sen böyle yaptıkca,o kız daha çok cazip gelir sen şimdi oh iyi yaptım derken o belki o kızla olsam böyle şeyler yaşamam diye dusuyordur kim bilir,yapmayın bariz bir hata olmadıkça kıskançlıktan gözünüz donsede belli etmeyin ilerde al ben kaçırdım sen tut fırsatı verirsiniz kiza,yapmayın.

Kendine bi iyilik yap ve bu adamdan ayrıl. Rahatsız olduğunu bile bile fotoğraf atmış. Durduk yere fotoğraflarını beğendi kızın instagramdan demişsin ya, durduk yete değildir o :)
Fotoğrafı kız kardeşi atmış bide altına mutluluk yazıp kalp koymuş benimkide çekmiş belli oluyo.
Bencede durduk yere değil ama hep bir bahanesi var o benmkilere beğenmişti geçenlerde bende kız kardeşimle olanları beğendim diğerleini beğenmiş miyim farkında bile değilim yanlışlıkla olmuştuır uzatma diyor hala
Ayrılık mesjları atıncada sana inanamıyorum ya akrabam olan bi kızla görüştüm diye yaptığına bak dahası kız kardeşim çağırdı ne yapsaydım o var gelemem mi deseydim zaten gittiğimde gördüm kızı da konuşmadık bile hatta seni sordu sürekli kızcağız diyo

Fotoğrafı kız kardeşi atmış bide altına mutluluk yazıp kalp koymuş benimkide çekmiş belli oluyo.
Bencede durduk yere değil ama hep bir bahanesi var o benmkilere beğenmişti geçenlerde bende kız kardeşimle olanları beğendim diğerleini beğenmiş miyim farkında bile değilim yanlışlıkla olmuştuır uzatma diyor hala
Ayrılık mesjları atıncada sana inanamıyorum ya akrabam olan bi kızla görüştüm diye yaptığına bak dahası kız kardeşim çağırdı ne yapsaydım o var gelemem mi deseydim zaten gittiğimde gördüm kızı da konuşmadık bile hatta seni sordu sürekli kızcağız diyo
Canım ben de çoooook uzaktan bi akrabam ile evliyim, sadece soy isim aynı. Anlatabiliyor muyum?

Ya resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz adamı kıskandığınızı neden bu kadar belli ediyorsunuz kendini birşey zannedecek havalara girecek iyice, zaten girmiş bile havalara kızın ilgisi hoşuna gidiyor belli

Koskoca adam bilmiyor mu doğruyu yanlışı sizin söylemenizle mi olacak

Ben gelmiyorum sen de gelme demişsiniz artık nasıl olacak tükürüğünüzü yalayacaksınız öyle görüşeceksiniz başka yolu yok gibi?
Ne bileyim ya dayanamadım zaten kızın adını duyunca çıldırıyorum
Eminim şimdi ailecek benimle hem dalga geçiyolardır hemde ayıplıyorlardır
Çünkü geçen sene öyle yaptılar annesiyle ben telefonda konuşurken babası arkadan gülerek o hiç gelmesin zaten bize elif geldi dün akşam bize onu alcaz biz gelin diyo
Sonra onlara gidince de kızım düşüncesi bile çok ayıp öyle düşünme olur mu hiç öyle şey falan dediler
Off en kötüsü tükürdüğümü yalamak oluyor zaten tabi oda gelirseeee

Demek barıştınız :ruh:

Madem fena acı çekiyorsun
Bir an önce baskı kurup üzerinde evliliği
hızlandırman lazım.
Diğer kızın başını yakmasalar bari..

Haklısın sana haber vermeliymiş ama sonuçta akrabalar bi nevi. Kardeşi çağırmış gitmeyip ne yapıcaktı? Bence çok uzatma çünkü uzun zamandır görüşmemişsiniz ve sanırım uzun süre yine görüşemiceksiniz. Ben uzaktan ilişki asla yürütemiyorum o yüzden sabrını tebrik ettim valla. Sana kırgınım ama özledim diyebilirsin. Davranışlarınla da tavrını belli edersin aşırıya kaçmadan. Dediğim gibi ben kızla görüşmesinde bi sorun göremedim çünkü yalnız değil. Tek sorun sana mesaj atmaması
Ayağı alçılı alçılı gitmiş kızkardeşiş çağırınca bende üzülüyorum ağrısı var aramıyım uyuyo galiba diye
O yüzden kendi iyi niyetime saflığıma kızıyorum
Hatırladıkça sinirleirm bozuluyor
Zaten bikaç akşam önce o kızı karsı olan tavrımı belli ettim konuyu gülerek kapattık ne gerek vardı bidaha görüşmeye
Mesajı da bilerek atmadı bence ortamı bozmayayım diye yalan sööylüyo
Sevgilisi olan bi erkek 12 buçuğa kadar hiç mi telefona bakmaz

Sen böyle yaptıkca,o kız daha çok cazip gelir sen şimdi oh iyi yaptım derken o belki o kızla olsam böyle şeyler yaşamam diye dusuyordur kim bilir,yapmayın bariz bir hata olmadıkça kıskançlıktan gözünüz donsede belli etmeyin ilerde al ben kaçırdım sen tut fırsatı verirsiniz kiza,yapmayın.
Kız zaten fazlasıyla egolu ve sanırım kıskandığımı anlamıştır
Geçen sene benmki instagram hesabını kapattı sonra yenisini açtı kızda istek atmış kabul etmedi yani ordan belli bence
Sonra 1-2 ay önce kız sevglimi aramış komserlik sınavları için bişeyler sormuş hepsi bahane bence

Sen kiskandikca erkek arkadasinda, aileside kendilerini bisi saniyorlar. Babasinini tavri inanilmaz cirkin ve sogumaya kacip gitmeye sebeb

Canım ben de çoooook uzaktan bi akrabam ile evliyim, sadece soy isim aynı. Anlatabiliyor muyum?
Böyle şeyler artık çok normal tabi ki
Üstelik bunlar akraba değil bence kan bağı mı var sanki arada
Ayrıca benim o kadar çok arkadaşım var ki ablasının eşinin kardeşini abisini falan beğenip sevgili olan ve bu durum artık sıradan benim ki akrabayız akrabayız diyo aynı anadan oldular sanki

Sen kiskandikca erkek arkadasinda, aileside kendilerini bisi saniyorlar. Babasinini tavri inanilmaz cirkin ve sogumaya kacip gitmeye sebeb
Beni şakayla karışık kışkırtmaya çalışıyolar farkındyaım
Kız kardeşiyle normalde aramız iyidir ama bu durum kulağına gitti galiba tripli gibi geldi bana annesi falan da öyle
Napayım yani kendi oğulları benm herseyime karışırken iyi o zaman idare et kızım bu böyle işte diyorlar

Beni şakayla karışık kışkırtmaya çalışıyolar farkındyaım
Kız kardeşiyle normalde aramız iyidir ama bu durum kulağına gitti galiba tripli gibi geldi bana annesi falan da öyle
Napayım yani kendi oğulları benm herseyime karışırken iyi o zaman idare et kızım bu böyle işte diyorlar

Ben senin yerinde olsam bundan sonra kiskansam bile kiskandigimi asla belli etmezdim iyice havaya girmisler ailecek. Acaba erkek arkadasinin ailesi kizla aralarini yapmak istiyor olmasinlar

Böyle şeyler artık çok normal tabi ki
Üstelik bunlar akraba değil bence kan bağı mı var sanki arada
Ayrıca benim o kadar çok arkadaşım var ki ablasının eşinin kardeşini abisini falan beğenip sevgili olan ve bu durum artık sıradan benim ki akrabayız akrabayız diyo aynı anadan oldular sanki

bana görede arada akrabalik falan yok akrabayiz falan demeleri sacma geldi

Back
X