- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Günaydın hanımlarrr
Sabah sabah zorun ne kelebek diyenler var içinizden biliyorum
İdare edin lütfen burdan başka sabah sabah beni dinleyecek kimsem yok maalesef
Geçen gün ki konumu okuyanlar vardır aranızda sevgilimle kıskançlık krizi yaşadık
O abarttığımı düşünüyor bense o böyle düşündüğü için daha da abartıyorum
onumu bilmeyenler için Kısaca özet geçip asıl derdimi söylcem
Sevgilimdoğuda çalışıyor ufak bi kaza sonucu ayak bileğinde bağları koptu alçıya aldılar rapor adı bayramdan hemen önceki gün geldi normalde 1 ay sonra gelecekti
Bizde araya bayram girince görüşemedik
İlk geldiği akşam şehırdışından kız kardeşi ve eşide gedi kız kardeşinin kayınvalide tarafıda zyarete gitmiş
KIZINDA BİR GÖRÜMCESİ VAR SİNİR OLUYORUM
Zaten o kızın da gittiğini duyunca sinirlendim
3 akşam önce de sevgilime mesaj attım hem whatsapp hem normalden 11 buçuk gibi buda bana dönmedi
Bende uyuyo galiba uyandırmıyım diye aramadım kıyamadım
12 buçuğu geçmişti mesaj attı dışardan yeni geldim kardeşim aradı onun yanına gittik diye
Hmen o kızda var mıydı diye sordum evet dedi sonrada ağzıma geleni saydım
Benm mesajları görmemiş ama ne hikmetse telefonla selfie çekilip instagrama atılmış fotoyu benmki çekmiş belli oluyo keyifler yerinde
Kıza sinir olma sebebim de sevgilim geçen sene durduk yere kızın instagram fotoğraflarını beğendi hemde seçip seçip açık sçaık olanları
Özellikle uyarmama rağmen o kızla hala görüşüp konuşuyor akrabayız ne olcak diyo
Ama bana gelnce kız arkadaşımla oturmama bile karışır
Velhasıl kelam 3 gündür konuşmuyoruz ama bu bana 2 gün önce mesaj attı ben hiç cevap vermedim konuşmak istemiyorum dedim
Gecede dayanamdım baktım en son bikaç saat önce girmiş whatsappa hemen saldırıya geçtim
Ne o yine mi o kızla buluştun yoksa diye bi sürü yazdım o görmedikçe ben yazdım
Ne saçmalıyosun kelebek sen dedi en sonunda
Biraz daha tartıştık bende işin ciddiyetini anlasın diye salı günü de gelmiyorum ne halin varsa gör sende sakın işyerine falan geleyim deme rezil ederim valla seni gözüm görmesin dedim
Oda istenmediğim yere gelmem zaten dedi
Öyle kapattık konuyu
Ama çok özledim kızlar en son 4 ay önce görmüştüm iple çekiyordum geleceği günü
Bugün de hava öyle bi karamsar yağmurlu içim karardı şiştim
Böğrüme öküz oturmuş gibi
Gözüm yolda hem gelme dedim hemde gelsin diye süslendim falan
Ama gelirsede görüşmek istemiyorum yani istiyorum da görüşmemem lazım ciddiyetimi anlaması için
Offf siz söyleyin ya nasıl olacak böyle ?
Sabah sabah zorun ne kelebek diyenler var içinizden biliyorum

İdare edin lütfen burdan başka sabah sabah beni dinleyecek kimsem yok maalesef

Geçen gün ki konumu okuyanlar vardır aranızda sevgilimle kıskançlık krizi yaşadık
O abarttığımı düşünüyor bense o böyle düşündüğü için daha da abartıyorum

onumu bilmeyenler için Kısaca özet geçip asıl derdimi söylcem
Sevgilimdoğuda çalışıyor ufak bi kaza sonucu ayak bileğinde bağları koptu alçıya aldılar rapor adı bayramdan hemen önceki gün geldi normalde 1 ay sonra gelecekti
Bizde araya bayram girince görüşemedik
İlk geldiği akşam şehırdışından kız kardeşi ve eşide gedi kız kardeşinin kayınvalide tarafıda zyarete gitmiş
KIZINDA BİR GÖRÜMCESİ VAR SİNİR OLUYORUM
Zaten o kızın da gittiğini duyunca sinirlendim
3 akşam önce de sevgilime mesaj attım hem whatsapp hem normalden 11 buçuk gibi buda bana dönmedi
Bende uyuyo galiba uyandırmıyım diye aramadım kıyamadım
12 buçuğu geçmişti mesaj attı dışardan yeni geldim kardeşim aradı onun yanına gittik diye
Hmen o kızda var mıydı diye sordum evet dedi sonrada ağzıma geleni saydım
Benm mesajları görmemiş ama ne hikmetse telefonla selfie çekilip instagrama atılmış fotoyu benmki çekmiş belli oluyo keyifler yerinde
Kıza sinir olma sebebim de sevgilim geçen sene durduk yere kızın instagram fotoğraflarını beğendi hemde seçip seçip açık sçaık olanları
Özellikle uyarmama rağmen o kızla hala görüşüp konuşuyor akrabayız ne olcak diyo
Ama bana gelnce kız arkadaşımla oturmama bile karışır
Velhasıl kelam 3 gündür konuşmuyoruz ama bu bana 2 gün önce mesaj attı ben hiç cevap vermedim konuşmak istemiyorum dedim
Gecede dayanamdım baktım en son bikaç saat önce girmiş whatsappa hemen saldırıya geçtim

Ne o yine mi o kızla buluştun yoksa diye bi sürü yazdım o görmedikçe ben yazdım
Ne saçmalıyosun kelebek sen dedi en sonunda
Biraz daha tartıştık bende işin ciddiyetini anlasın diye salı günü de gelmiyorum ne halin varsa gör sende sakın işyerine falan geleyim deme rezil ederim valla seni gözüm görmesin dedim
Oda istenmediğim yere gelmem zaten dedi
Öyle kapattık konuyu
Ama çok özledim kızlar en son 4 ay önce görmüştüm iple çekiyordum geleceği günü
Bugün de hava öyle bi karamsar yağmurlu içim karardı şiştim
Böğrüme öküz oturmuş gibi
Gözüm yolda hem gelme dedim hemde gelsin diye süslendim falan
Ama gelirsede görüşmek istemiyorum yani istiyorum da görüşmemem lazım ciddiyetimi anlaması için
Offf siz söyleyin ya nasıl olacak böyle ?