- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
aldırmak gibi bir seyi de asla düşünemem.lütfen bana dua edin
moral verin nasıl başa çıkcam ben bu durumla.......
10 sene sonra oldu benimde tüp bebek ile , önce allah sonra doktorlar izmirdeyseniz hastane ve doktor önere bilirim..
uf nasil dustum yaaaBelki de konu sahibi ikinciye Doğum yaptım kim buldu bu konu taaaaa nerelerden :)
5. Denemede oldu kızım. Imkan varsa özel de yaptırın. Ilaçlar çok farkediyor , yumurta konusunda . Pes etmeyin allahın izniyle olur inşalalhSaolun bende 2.tüp denememin 2 gün önce negatif olduğunu öğrendim
Kısmet elden bişi gelmiyor
Merhaba5. Denemede oldu kızım. Imkan varsa özel de yaptırın. Ilaçlar çok farkediyor , yumurta konusunda . Pes etmeyin allahın izniyle olur inşalalh
Saglikla kucagina al insallah.. Benim 3 aylik oglum var 20 yasindayim. Okuyorum uni. 3. Sinif. Yani olmaz dememek lazim. Bizimkide supriz bebek. Ben hamileyken degilde dogumdan sonra bi süre depresyona girdim. Ama inan o kadar seviliyo ki. Evet zorluklari var. Ama bi gülüşü yetiyo inan. Yapamam deme bence.. Annelik ogrenilen bisey degil icgudusel merak etme. Hayirli olsunkonuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
aldırmak gibi bir seyi de asla düşünemem.lütfen bana dua edin
moral verin nasıl başa çıkcam ben bu durumla.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?