İstemeden hamile kalmak :((

Emin ol benim kadar igneden korkmuyorsundur.. Ama Rabbim sabrini veriyor simdi hiiic korkmuyorum igneden. Dogundan da korkma milyarlarca insan bir sekilde doğdu dimi :)) olur gider. Bi kucagina al uzuldigune cok pisman olacaksin

Konu baya eskiymiş, bende yorumu düzelteyim o zaman..
Nasıl gidiyor annelik?

Son düzenleme:
Bende öyle korkuyordum ki Doğumdan özellikle kan aldırmaktan çok korkuyordum.Artık son üç dört haftaya gelince bi doğursam moduna girmiştim İnan bana hem mutluluk hembebeği biran önce kucağına alma isteği o kadar fazla oluyor ki.Yeri geliyor hamileliğimi bile özlüyorum

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel işte artık sizi güçlendirecek bir yavrunuz var.Aldırmayı da düşünmediğinize göre artık hamileliğinizin keyfini çıkarın.Pek çok hamilelikte çalışmayı engelleyen durum olmaz.Uyku hali, halsizlik,hafif veya şiddetli mide bulantısı ve son aylarda bebeğin pozisyonuna bağlı nefes darlığıAma bunlar genelde hepsi aynı anda saldırmaz.Çoğu kadın son haftalara kadar gayet rahat çalışabiliyor.Bebeğe gelince ekranda minik ellerini ve kollarını sallayınca siz bile kendi halinize şaşırırsınız.

canim bebegi veren Allah doguracak gucude veriyor,
buyutecek sabrida sevgiyi de veriyor goreceksin bunlari bilim aciklayamaz bunlar Allahtan gelen seyler :):):)

Merhaba cnm öncelikle hayırlı olsun böyle hissetmen normal bak ben 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var ve artık 2. Çocuk olmaz derken hamile kaldım psikolojim bozuldu yeni yeni kendime geliyorum moral buluyorum yanı ilk öğrendiğimde bende çok ağladım

Saglikla kucagina al insallah.. Benim 3 aylik oglum var 20 yasindayim. Okuyorum uni. 3. Sinif. Yani olmaz dememek lazim. Bizimkide supriz bebek. Ben hamileyken degilde dogumdan sonra bi süre depresyona girdim. Ama inan o kadar seviliyo ki. Evet zorluklari var. Ama bi gülüşü yetiyo inan. Yapamam deme bence.. Annelik ogrenilen bisey degil icgudusel merak etme. Hayirli olsun

Merhaba 41 yaşındayım 17 yaşında bi kizim var ve hamileyim istemeden kaldım eşim çok istiyordu aldırmayı felan da düşünmedim hiç bu kadar ara verince nadil olur bilemem 5. Ay bitti hala kabullenmek te güçlük çekiyorum ama dogunca iyiki doğurmuşum dersin diolar kızımda sever kollar öyle diyolar sizce çokmu takıyorum kafaya yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…