İstemeden hamile kalmak :((

Bir arkadaşım korundugu halde hemde boşanma arefesinde hamile olduğunu ogrendi.2hafta boyunca ağladı hatta aldırmak için doktor bile araştırdı sonra eşinin ısrarı ile evliliklerine bir şans vermeye karar verdiler şimdi doğurdu çocuğunu şimdi de çocuğuna bakıp ben seni nasıl istemedim,nasıl aldırmayı düşündüm ağlıyor :) çocuğunun uyuyusunu saatlerce izliyor.Annelik duygusu başka zamanla düzelir

Sadece iğneden doktordan korktuğunuz için anne olmak istemiyorsanız, verecek mantıklı bir cevap bulamadım.

Ona maddi olarak yetememekten korkuyorsanız, her çocuğun rızkıyla geldiğini hatırlatırım. Evinize bereket getirir, onun şansıyla belki de hiç düşünmediğiniz nimetlere kavuşursunuz. Bunu yaşayanları bizzat gördüm. Kurdu kuşu rızıksız bırakmayan Rabbim sizin yavrunuzu da bırakmaz. Diyelim şimdi imkanınız var, çocuk sahibi oldunuz. 10 yıl sonra işler ters gitse, zora düşseniz o çocuğu geri mi vereceksiniz? Geleceği bilemediğimiz için bu konuda çok sağlıklı kararlar veremeyiz. Şartlar her an değişebilir.

Manevi olarak yetememekten korkuyorsanız: psikolojik rahatsızlığınız varsa tedavi olun. Onu eğitmekten yana çekinceleriniz varsa,zaten bu kaygılarınız sizi harika bir anne yapacak. Hiç korkmasanız sorun olurdu.
Size bir can emanet ediliyor, tabii ki insana ağır bir yük bu. Allah ona anne olarak sizi seçmiş, anne olmak isteyen ne çok kadın var. Bu nimete şükredin. Korkularınızın sizi iyi bir anne olma yolunda motive edeceğine inanıyorum.

Bebeğinize istenmediğini hissettirmeyin. İçinizde, o da sizinle birlikte hissediyor.

konu 8 yıllık

biri yine nasıl yaptıysa 8 yıllık konuyu zıplatmış yine.çocuk şu an okula başlamış olmalı arkadaşlar uzun uzun güzel güzel yorumlar yazmışsınız ama

Yıllardır benek için maddi ve manevi olarak herşeyini harcayan ama sonuç negatif olan o kadar çok insan varki onu sana hediye olarak veren Rabbin haline şükret onu veren Allah Bi kolaylığınıda verir çocuk eve neşe demek moralini bozma Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Aylardır istiyoruz bizde çocuk ama henüz Bi şey yok kıymetini bil bence

Şu an istemediğiniz için panik halimdesiniz sanki, bence zamanla düzeleceksiniz, hatta seneye okuyunca buraları ben ne yapmışım kendime diyeceksiniz.

Eski konuymuş

Yaaa ne hos bir haber ogrenmissin
Keske birgjn kiz kardesimdende duysam bu mujdeyi
Bak birsey diyeyim
5 yillim evli 2 tup bebek denemesi sonuc yok.

Aslinda uzulcek degil sevinicegin bir olay bu.
Yas ilerledikce hem hamilelik hem cocuk bakimi zorlasiyor
Onun icin vakit bu vakittir de gec.

Calisan onca insan var anne olan.onlar nasil calisiyorsa sende oyle calisirsin.sorun degil.
Hayatina nese katacak minik bir el tutacaksin.miss gibi kukusu yasama sevincin olacak.

Aman be birden bebek yapasım geldi:)
Ama yas 38 vede iki oglanla oldukca dolu gunlerim.

Şuan benim yaşamakta olduğum/olabileceğim faciadır efendim. Stresle 17 gün bekleyeceğiz,bakalım.

Merhaba kızlar 41 yaşında istemeden hamile klip aldırmayı düşünmeden doğuran ve sonunda iyiki dogurmusum diyen varmı acaba 17 yaşında kızım var sartlar böyle gelişti ve Allah bu zamanda nasip etti doğum olunca herkes boşuna üzüldüm taktın diceksin diyo gerçekten oylemi kızlar nolur dogum yapan ve boşuna istemwmezlik yapmışım diyenler yazın nolur

Ya kızlar bişey sorcam size bazı kişiler moralimi bozuyorlar yanlış yere yazarsam kusura bakmayın torun sevecek yaşta çocuk yapıyoruz diolar biraz canım sıkıldı daha 41 yaşındayım bende ara vermek istemezdim ama şartlar vs evet 17 yaşında kızım var esim çok istedi ve kızımda ilk başta tepki gösterdi ama şimdi dahada ılımlı hatta adını bile koydu ben istemiyorum ama Allah nasip etti aldırmadım çünkü çok günah nolur fikirlerinizi belirtin

41 yaş çok ta ileri bir yaş değil. Ben 37 yaşında evlendim, bir düşüğüm oldu sonrasında istesemde hamile kalamadım. Ne yani şimdi yaşım 40 diye anne olmayayayım mı. İnsanlar boş konuşmayı çok sever, umursamayın siz onları. Sağlık olarak bir sorununuz yoksa ve istiyorsanız neden olmasın. Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasib etsin inşaallah.

Moral olurmu bilemem biz 9 yıldır bekliyoruz böyle bir haber almayı. Birde yeni haberin etkisiyle olabilir kaygın. Kalp atışını duyunca orda olduğunu görünce bilince değişir bence duyguların. Doktordan iğneden tek sen korkmuyosundur. Keyfini çıkar. Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun insallah..

Konu 2011 yilina ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…