- 29 Ocak 2017
- 325
- 233
- 33
- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
-
konu 8 yıllıkSadece iğneden doktordan korktuğunuz için anne olmak istemiyorsanız, verecek mantıklı bir cevap bulamadım.
Ona maddi olarak yetememekten korkuyorsanız, her çocuğun rızkıyla geldiğini hatırlatırım. Evinize bereket getirir, onun şansıyla belki de hiç düşünmediğiniz nimetlere kavuşursunuz. Bunu yaşayanları bizzat gördüm. Kurdu kuşu rızıksız bırakmayan Rabbim sizin yavrunuzu da bırakmaz. Diyelim şimdi imkanınız var, çocuk sahibi oldunuz. 10 yıl sonra işler ters gitse, zora düşseniz o çocuğu geri mi vereceksiniz? Geleceği bilemediğimiz için bu konuda çok sağlıklı kararlar veremeyiz. Şartlar her an değişebilir.
Manevi olarak yetememekten korkuyorsanız: psikolojik rahatsızlığınız varsa tedavi olun. Onu eğitmekten yana çekinceleriniz varsa,zaten bu kaygılarınız sizi harika bir anne yapacak. Hiç korkmasanız sorun olurdu.
Size bir can emanet ediliyor, tabii ki insana ağır bir yük bu. Allah ona anne olarak sizi seçmiş, anne olmak isteyen ne çok kadın var. Bu nimete şükredin. Korkularınızın sizi iyi bir anne olma yolunda motive edeceğine inanıyorum.
Bebeğinize istenmediğini hissettirmeyin. İçinizde, o da sizinle birlikte hissediyor.
Ahahahahakonu 8 yıllık
Yıllardır benek için maddi ve manevi olarak herşeyini harcayan ama sonuç negatif olan o kadar çok insan varki onu sana hediye olarak veren Rabbin haline şükret onu veren Allah Bi kolaylığınıda verir çocuk eve neşe demek moralini bozma Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Aylardır istiyoruz bizde çocuk ama henüz Bi şey yok kıymetini bil bencekonuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
aldırmak gibi bir seyi de asla düşünemem.lütfen bana dua edin
moral verin nasıl başa çıkcam ben bu durumla.......
Eski konuymuşkonuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
1,5 yıllık evliyim çocuk asla düşünmüyordum önlemimmi alıyordum nasıl oldu anlayamadım.saatlerdir ağlıyorum.adetim 15 gün gecikti ve sabah test yaptım pozitif çıktı .
çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki kelimelerle ifade edemem ben iğneden doktordan çok korkarım bayılırım bile nasıl doğum yapcam hamile hamile nasıl çalışcam bir bebeği büyütecek maddi manevi sorumluluk hissedemiyorum kendimde...
Yaaaa kim hortlattı bu konuyu atladım sazan gibiOha cocuk 7-8 yasina gelmis hala yorum yapiyorlar
Konu nedirOha cocuk 7-8 yasina gelmis hala yorum yapiyorlar
41 yaş çok ta ileri bir yaş değil. Ben 37 yaşında evlendim, bir düşüğüm oldu sonrasında istesemde hamile kalamadım. Ne yani şimdi yaşım 40 diye anne olmayayayım mı. İnsanlar boş konuşmayı çok sever, umursamayın siz onları. Sağlık olarak bir sorununuz yoksa ve istiyorsanız neden olmasın. Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasib etsin inşaallah.Ya kızlar bişey sorcam size bazı kişiler moralimi bozuyorlar yanlış yere yazarsam kusura bakmayın torun sevecek yaşta çocuk yapıyoruz diolar biraz canım sıkıldı daha 41 yaşındayım bende ara vermek istemezdim ama şartlar vs evet 17 yaşında kızım var esim çok istedi ve kızımda ilk başta tepki gösterdi ama şimdi dahada ılımlı hatta adını bile koydu ben istemiyorum ama Allah nasip etti aldırmadım çünkü çok günah nolur fikirlerinizi belirtin
Moral olurmu bilemem biz 9 yıldır bekliyoruz böyle bir haber almayı. Birde yeni haberin etkisiyle olabilir kaygın. Kalp atışını duyunca orda olduğunu görünce bilince değişir bence duyguların. Doktordan iğneden tek sen korkmuyosundur. Keyfini çıkar. Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun insallah..konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim,çok kötüyüm ne yapacağımı bilemiyorum.
Konu 2011 yilina ait.Moral olurmu bilemem biz 9 yıldır bekliyoruz böyle bir haber almayı. Birde yeni haberin etkisiyle olabilir kaygın. Kalp atışını duyunca orda olduğunu görünce bilince değişir bence duyguların. Doktordan iğneden tek sen korkmuyosundur. Keyfini çıkar. Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?