- Konu Sahibi gizemli_20
-
gizemli 20kendini akıllı burdakileri de çok aptal sanıyo galiba üye ol pat derdini yaz sonra toz ol ne hoş degil mi ??? yani daha neler 4yıldır biriyle berbersen gidersin gızlice nıkah yaparsın baba daha vezmezsen ben zaten evliyim dersin olmadı şey yaparsın annen babana der kız elimizde kalmasın diye yine verirler binbir yolu var
bu üye kadın bile degil belli ki
Nasıl böyle bir kanıya vardınız anlayamadım açıkçası.
Bu ülkede halen berdel var, başlık parası var, töre cinayetleri var da sevmediğin birine verilmek mi yok?
Ayrıca bu durumda olan arkadaşlarımıza bu arkadaşın nazarında kaçıp gizli nikah kıydırmak kadar yanlış bir çözüm sunmanız da ayrıca takdire şayan doğrusu.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim babama herşeyi söyledim o da bana eğer bundan ayrılırsan bu şehri terkederim seni de o çocuğa vermem boşuna uğraşma dedi ailemide karşıma almak istemiyorum sevdiğim kişi bana her yolu teklif etti kaçmayıda denedim ama son anda yapamadım nişanlandığım kişi bilmiyor bir başkasını sevdiğimi bilse bir dk. bile durmaz yanımda ama hiç cesaretim yok bazen diyorum ölmek çaremi diye ama kendi kendime diyorum burada kavuşamadık ama belki öbür dünyada kavuşuruz yaa bu birkaç günlük iş değil bir ömür boyu beraber olacaksın diyorum cesaretimi topluyorum ama yapamıyorum çok korkuyorum ne yapayım kaderimmiş deyip boyun eğmekten başka yapacağım birşey yok kendimi kandırıyorum biliyorum ki çok acı çekeceğim hiç aklımdan çıkmayacak sürekli hayali gözümün önünde olacak kafam durdu iyice fikirleriniz için teşekkür ederim
ya arkadaşlar kaçmak çözümükü niye öyle teklif sunuyorsunuz gizemli nişanlıla konuş konuşamıyorsan kaderim buymuş deyip boyun eğmek zorundaasın hayırlısı böyleymiş nasip severek evlenip mutsuz olan o kadar çok kişi varki ne bilim herşeyin iyi yanını düşünmeye çalış ben olsam kaçamazdım kaçmak çözüm değil allah sabır versin güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?