istemediğim biriyle evlenmek zorundayım

canım konuş seni sevmiyorum ben de beni bırakde olmazmı konuşsan bir peki annen ne diyor annen düzeltemezmi yada başka bir büyük engel olamazmı bu duruma

Vallah bence ilk başta dünür gelmeden önce kimin gelceğini sölicektiniz babanıza ama sölememişsiniz belki senin bilmediğin bir neden yüzünden verimiyo bunu sadece paraya endeksleme bence zengin fakir olarak düşünme ayrıca kaçmak asla bi çözüm değil.Sen bence nişanlınla konuş ve onu sevmediğini söle maden seks düşkünü sende fikirlerinle ve sözlerinle öle biri olmadığını hoşlanmadığını belli et bence belki biraz sogumasına neden olabilir nişan atmak boşanmaktan daha iyi bişey bence (sözün lütfen yanlış anlaşılmasın)

babanızla arkadaşmıymış. o zaman sizden yaşça epey büyük olması lazım.... belkide bu yüzden babanız kabul etmiyor............

ne demek kaderim bu diye sevmediğim bir adamla evleneyim... hangi yy.da yaşıyoruz.... sizin verdiğin çözüm doğru mu ,şimdi evlilik bu. bir ömür sürecek.... hayırlısı değilse peki..o zaman ne olacak.. bu kadarda pollyannacılık iyi değil.

kızlar ama elimden birşey gelmiyor ki ne yaptıysam olmadı babama ben onu istemiyorum dedim ama hiç birşey fayda etmedi evlenince alışırsın nikahta keramet vardır diyor bende nişanlıma dedim ki eğer senden ayrılırsam ne yaparsın dedim o da seni vururum dedi yani benim elim kolum bağlı birşey yapamam kaçamam da çünkü kendime kaçmayı yakıştıramıyorum kaçmak daha kötüye götürür herşeyi biliyorum bari benim yüzümden sevdiğim çocuğa birşey olmasın ona zarar gelmesini istemiyorum dün akşam karar verdim sevdiğim çocuğa kendimi soğutmak için elimden geleni yapacağım onu sevmediğimi söyleyeceğim ona zarar gelmektense ben acı çekerim daha iyi (okypete babamla arkadaş ama yaşı küçük daha askerden geleli 6 ay oldu ) onu çok seviyorum kızlar o kadar çok seviyorum ki anlatamam geceleri rüyalarımda herşeyde onu hatırlıyorum hayali gözümün önünden gitmiyor......

ee ne olcak şimdi evlenicek misin:çok üzgünüm:

Nikahta keramet var heee :))))))) Ayrılınca neyde keramet varr mış Kim sex düşkünü :uhm: ben işkirlenmeye başladım nedense senden??? Nerden biliyorsun -tatlicadiarzu- Neyse ben daha fala yorum yapmayayım sen herşey yok mok diyosun yapılcak bişey bırakmıyosun zaten boşa elimizi yoruyoruz gibime geldi bilmem ben öyle hissettimk nedense

ne demek benimle evlenmezsen seni vururum. dağ başımı burası. birde tehdit ediyor. çok üzüldüm durumunuza...sevdiğinizi kendinizden soğutmak . filmlerdeki gibi. yapmayın sakın. inanın bu son mesajı okuduğumda filmlerdeki olaylar ve sahneler geldi......
tehdit ediyorsa polise gidersiniz. sevdiğinizle kaçın ve evlenin.....kaçmayı yakıştıramıyorsunuz ama sevdiğiniz, rüyalarınıza giren biri var ve sevmediğiniz ve sizi ölümle tehdit eden bir diğeri, ,bir nişanlı....biri sizin ölümünüz olacak zaten. o nişanlı. evlendiğinizde yaşarken ölmeyecek misiniz..?...

canım bak braz güçlü ol
madem seviyosun arkasında dur
senin hiç söz hakkın yok mu hayatında
bu hayat senin yaa
yapma böyle

Çalışan bir bayansınız bence önce sizin sevemdiğiniz evlendirilmke istediğiniz kişiyle bir konuşun ve onu mutlu edemeyeceğinizi söyleyin....Sizin sevdiğiniz kişi eğer şuan evlenmke istemiyorsa ,ikisi ilede evlenmeyin , ailece geldiklerinde söyleyin " ben evlenmeyeceğim" diye...ayaklarınızın üstünde duran birisiniz anne baba hakkı önemli ama onlar böyle vicdansızlık yaptığında hiç bir hakları kalmıyor...Allah yardımcınız olsun ama gelecepğinizİ karartmayın birk aç hafa değil bir ömür den bahsediyoruz...

o adamla evlenipte hayatını mahvetme.
eğer reşitsen kaç git bana kalırsa.
yazık yaaaa valla b ayrılmasın sevenler

canim cok zor bir durum allah yardimcin olsun.
sevmedigin biriyle nasil evlendiriyorlar seni.
anlamadim dogrusu.sonucta bu senin hayatin
onlarin hayati degil.ayrica dinimizdede yok.kizin rizasi olmadan
baska biri ile evlenmesi

yaaaa bana yardımcı olumaya çalışıyorsunuz çok teşekkür ederim beni kimse takmaz diye düşünmüştüm bugün düğün tarihi belli olacak çok korkuyorum 1 aydan az bir zaman kaldı ben kaderime boyun eğmekten başka yapacak birşeyim yok........

kızlar çok mutluyum 2 gün önce nişanlımdan ayrıldım oğlan hasta çıktı zaten bana yapmadığı eziyet kalmıyordu düğün meselesi konuşmaya geldiklerinde kardeşimi dövmüş babamda tam montunu asıyormuş o anda nişanlandığım kişinin montu yere düşmüş ve haplar yere düşmüş babamda hastanede çalıştığı için hapların ne olduğunu bilir bir bakmış psikiyatrist hapı ve epilepsy hapı kullanıyormuş babası sonradan itiraf etti bende bana yaptıklarını anlatmıyordum anlatınca babama oda nişanı bozdu ve şimdide ufuğa söyledim çok sevindi sevincinden ağladı bana sımsıkı sarıldı ben onu çok seviyorum kızlar allahım dualarımı kabul etti sizlerede çok teşekkür ederim bana destek oldunuz..

ay ne güzel haber çok sevindim allah yardım etmin inş sevdiğinle kavuşur mutlu olursunuz

ay çok sevindim vallaaa...
eee nolcak şimi baban vercekmi seni sevdiğinie

valla şimdi kusura bakma da sevgilinin yerinde olsam evlenmezdim senle, bu kadar çabuk pes eden, bu kadar çabuk kaderin boyun eğen biriyle evlenmezdim.

seni hiç tanımasam da bugün ihtiyacım olan mutluluğu verdiğin için sana teşekkür ederim hemşom. iyi haberler duymaya ihtiyacım vardı seninle sevindim hep mutlu ol inşallahkaydirigubbakcemile5

valla canım bana biraz hikaye gibi geldi ama olabilir hayatta herşey bende baya zorluklarla evlendim annemle sorunlar yaşadım ama karşıma almadım evlenirken ve annem eşimi çok seviyodu zaten ama bazı kişiler bizi uzaklaştırdı aileni karşına alma evlenicegin kişi içinsede ondan emin olmanı tavsiye ederim beni birine zorla verseler eli kolu beklemezdi eşimmm
vede ne biliyim50yılda geçse tanıyamazsın durumuda iyi deilmiş pek dediğine göre iyi düşün şimdi dersinki herşey para deil ama evde ekmek olmayınca ona ne kadar bakarsan bak karnın doymuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…