- Konu Sahibi gizemli_20
-
kızlar çok mutluyum 2 gün önce nişanlımdan ayrıldım oğlan hasta çıktı zaten bana yapmadığı eziyet kalmıyordu düğün meselesi konuşmaya geldiklerinde kardeşimi dövmüş babamda tam montunu asıyormuş o anda nişanlandığım kişinin montu yere düşmüş ve haplar yere düşmüş babamda hastanede çalıştığı için hapların ne olduğunu bilir bir bakmış psikiyatrist hapı ve epilepsy hapı kullanıyormuş babası sonradan itiraf etti bende bana yaptıklarını anlatmıyordum anlatınca babama oda nişanı bozdu ve şimdide ufuğa söyledim çok sevindi sevincinden ağladı bana sımsıkı sarıldı ben onu çok seviyorum kızlar allahım dualarımı kabul etti sizlerede çok teşekkür ederim bana destek oldunuz..
o kadar kötü durumdayımki kızlar kimse beni anlamıyor benim bir sevdiğim var 4 senedir de beraberiz birbirimize o kadar aşığız ki beraber ölüme bile gideriz beni istemeye gelmişlerdi sonra arkasından biri daha istedi babamda tuttu beni o sonraki gelene verdi ne yaptıysam hiç bir faydası olmadı o kadar kötüyümki hergün ağlıyorum ve düğünümde yaklaşıyor sevdiğim o kadar kötü olduki anlatamam ben düğünümde gelinlik giydirmeyecekler asıl kefenim olacak çok acı çekiyorum elimden birşey gelmiyor....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?