- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi Lunapark Kedisi
-
Böyle bir saçmalık yok bir zamanlar ben de böyle düşünürdüm fakat sonra hayatıma giren insana deli gibi aşık oldum ve anladım ki öyle bir şey yokmuş. Kendimi kandırmışım oluru olmayan bir ilişkiyi yürütmek için.İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur
Üzülerek söylüyorum ki takıntılısın. Psikolojik desteğe başvurabilirsin bunun için.Buna takıntılık demeyin lütfen..
Merhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Sevdiği çocuk hemen nayır nolamaz sen benimsin demese bile kesin düğün günü kafasına dank eder, kız nikah masasındayken salona gelir, konu sahibini de alır kaçarlar. Tam o kafada, gereksiz bi ajitasyon, bi Yeşilçam tribi.yok onu son çırpınış olarak söylemek niyetinde çocuk nayırr nolamaz sen benimsin desin diye. zira o kadar türk filmi seyretmiş ki hayatı boyunca bir defa aşık olacağını sanıyor.
aşka bak okulu bıraktırıp sevmediği adamla evlenip sevişmeyi göze aldırıyor.
insanın kendine ettiğini de kimse etmiyor cidden.
evlenme şartı mı var anlamadım ki? Okulunu niye bırakıyorsun? Niye illaki o olmazsa berikiyle evlenmek zorundasın?Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
iyide sevdiğin adamla olmuyorsa illaki birinle evleneceksin niye Evdemi kaldın ,zoruna ne oldu ,annende maşallah kızını vermeye pek hevesli eğitimini bırakıp onun dediği kişiyle evleneceksin bu nasıl bir mantık nasıl bir düşünce ,aşk bir defa yaşanırmış karşına çıkarmış oda o kişiymiş sorun yaşadığın ne alaka ya bir defa aşık olur insan hayatın da diye bir kural mı var ,yaş kaç senin ?belki tekrar aşık olacaksın ,zaten az çok hatırlıyorum eski konunu sanki sevdiğin sana bir yanlış mı ne yapmıştı ,aşkta sevgi de bitiyor zamanla nefrete dönüşebiliyor ,sevdiğin adama eğer olmazsa annenin bulduğuyla evleneceğini söyleyecekmişsin niye böyle bir şeyi söyleme gereği duyuyorsun ?sen almazsan başkası alacak mı demek isteyeceksin ?bu kızlar daki koca merakı ne kadar da çoğaldı sanmaki öyle mutlu aşk romanların daki gibi pembe panjurlu ev sabah güzel kahvaltı sofraları gecelikler akşam mum eşliğinde yemekler den ibaret evlilikMerhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
Unutamam.. Ben o kişiden hamile kaldım düşük yaptım.. Hiç unutamam.. Ne bebeğimi ne de onu.. O olmazsa yapmam gereken tek şey evlenmek..
İnsan sevmediği biriyle evlenmemeli çocuk oyuncağı değil ki bu aynı yastığa baş koyup bi ömür geçirceksiniz ayni evde yaşayıp aynı tabaktan yemek yiyeceksiniz.. evlilik öyle basit bişey değil..Merhaba arkadaşlarım/ablalarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?