İstemediğim biriyle evlenmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lunapark Kedisi

Oh La La 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
413
1.220
43
Hatay
Merhaba arkadaşlarım/ablalarım..
Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Başlığa istinaden hayır. Yani sevmiyorsan karşındaki kişiye umut vermemelisin bir, sevmediğin biriyle yaptığın bir evliliği sürdürmeye çalışmak cehennem azabı gibidir bu da iki. Saplantın geçer ya da geçmez onu bilemem, zararın olursa da kendine olur ancak başkasını da sırf "kafanı dağıtabilmek" uğruna zararlı çıkarmamalısın.

Ben birini yaklaşık olarak bir senedir seviyorum ve gelgitli ilişkimiz vardı.. Önce ki konumda bahsetmiştim biraz içimi dökmüştüm sizlere.. O adamla ağustos sonunda bir görüşmemiz olacak iyi ya da kötü bitecek.. Eğer ki hayatım da o olmazsa annemin dediği biriyle evleneceğim.. Bana birini söylemişlerdi matematik öğretmeni şöyle böyle diye.. Ben istemedim çünkü bana bir önceki konuda olan zulümleri yapan kişiye ne yaparsam yapayım aşığım.. Buna takıntılık demeyin lütfen.. İnsan hayatın da bir defa gerçekten aşık olur ve ben de bu adama denk geldim.. Diyeceğim o ki ağustos sonunda sevdiğim adamla buluşmaya gittiğimde okulu da bırakacağımı ve annemin istediği biriyle evleneceğimi söyleyeceğim.. Ve bunu sevdiğim adam olmazsa gerçekten yapacağım.. Çünkü yoruldum.. Bir senedir yaşadığım onca şey belki size göre hiç ama bana göre gerçekten ağır şeylerdi.. Hele şu son zamanlar çok yıprattı beni.. Sizden istediğim annemin söylediği kişiyle evlenmeli miyim?
suan hıc saglıklı dusunemıyorsunuz soyledıgınız hersey mantıksız acıkcası
yanı sızın gıbı dusunen cocugum olsa bır anne olarak barı benım bıldıgım bırıyle evlensın dıye bende yonlendırırdım buna kendımı zorunda hıssedebılırdım sanırım cunku oyle ızlenım verıyorsunuz

suan kımseyle evlenmeyın

Hayır bunu adama söyleyecekseniz benim sevdiğim varken aklımda seni alıyorum ona göre diye adamda bunu he oldu taam o zaman diyip kabul ediyosa sorun değil gene bi yere kadarda,yazık yani adama öbür türlüsü.
Hem kendini hemde evleneceğin adamı kandırmış olursun bu şekilde yaparsan.
Niye acele ettiğinide anlamıyorum yoksa yav şimdi ben evlenmesem dayanamam gene bu adama giderim hissi mi var nedir.

Hayır adı üstünde sevmediğiniz adam yani evlenmemelisiniz. Şuan işi dramatize ediyorsunuz hislerinizden dolayı ama 2 sene sonra aynı şeyleri hissetmediğinizde bu evlilikten çok pişman olursunuz. En büyük hatanız da okulu bırakmak.

Evlenmelimisin evlenmemelimi ? Bu okadar hassas bir konuku bunun cvbını sadece yaradan bilir..belki kaderindeki kişi ne aşık olduğun adam nede bu soruda geçen şahıstır sadece hayırlısı için dua et birine kızıp Cezalandırmak için de böyle ani kararlar alma derim

Başkasını seviyosan evleneceğin kişiye haksızlık olmaz mı bu adama yazık değil mi

Evet üzücü biliyorum ama son çarem.. En azından evlenmiş olurum belki hayatım düzene biner.. Belki de hayırlısı öyledir..
Tamm ama yıllar sonra o aşık oldugun kişi sana ulaşsa diyelim zaten aşıksın unutamıcan büyük bi ihtimal evliliğin bozulacak bu sefer hem empati yap evlenceğin adam başka birini severken senle evlense ne hissedersin
Evlenirsem unuturum diyosan evlen

Okulu bırakacağımdan sonrasını okumadım.

Müge Anlı gibi tüylerim diken diken oldu. Bırak anan baban okula yollasın sen bırak, evlen. Koca kaçıyor çünkü amannnn

Tamm ama yıllar sonra o aşık oldugun kişi sana ulaşsa diyelim zaten aşıksın unutamıcan büyük bi ihtimal evliliğin bozulacak bu sefer hem empati yap evlenceğin adam başka birini severken senle evlense ne hissedersin
Evlenirsem unuturum diyosan evlen
Unutamam.. Ben o kişiden hamile kaldım düşük yaptım.. Hiç unutamam.. Ne bebeğimi ne de onu.. O olmazsa yapmam gereken tek şey evlenmek..

Unutamam.. Ben o kişiden hamile kaldım düşük yaptım.. Hiç unutamam.. Ne bebeğimi ne de onu.. O olmazsa yapmam gereken tek şey evlenmek..

Sen acil psikoloğa git. O adam olmadan kendini bir insan yerine bile koymuyorsun çünkü. Kendi hayatını mahvedeceksin.

Canım bak uzun uzun yazacağım sana
Bu adam senin hayatına karabela gibi çökmüş Allah aşkına yapma genceciksin. Karartma hayatını. Ay aklımı yitireceğim sürüyle erkek var ona mı kaldın yavrum güzelim neden unutamam diyorsun kimin o senin. Beynin aklın seni kandırıyor işte. Bi kaç aptal ilkin onunla oldu diye onunla ölecek değilsin ya. Yaşandı geçti gitti şimdi hadi o sayfayı kapat yenilerini aç. Ondan daha çok seveceğin de olur onunla olduğundan 18377127 kat mutlu günlerin de olur ALLAH AŞKINA 21 YAŞINDASIN DAHA ne demek unutamam onu. Evet kötü şeyler yaşadın büyük imtihanlar geçti ama geçti işte. Kendini toparla. Hayırlısı o bebeğin melek olmasıymış değil mi? Bebeğini o adamı düşünmen artık senin asla hayrına değil. Sil gitsin o mendebur herifi. Sen 21 yaşındasın neden yaşamak varken sürüneceğim ben diyorsun. Okumak varken kocaya gidicem hemde tanımadığım birine diyorsun. Işık varken neden karanlık? Güzellikler varken neden cahillik? Yapma etme dramatize etme olayları unutamam diye ağlama kalk silkin o adamı HER YERDEN ENGELLE evliliği kafandan çıkar at okulunu bitir. Sonra mutlaka zaten sevdiğin beğendiğin olur günğ gelince de onunla evlenirsin.

Ha yada şimdi mutlu olacağını sandığın mutsuz bir evlilik yapar hayatını toptan karartırsın. Sen bilirsin

Ama şunu söyleyeyim şuan sen şu dünya üzerindeki en iyi adamla da evlensen ya-pa-maz-sın yine mutsuz olursun mutsuz edersin neden söyleyeyim mi? Çünkü beynen manen atlatamamışsın yaşadığın hiçbir şeyi. Atlatmadan da asla evliliğin sorumluluğunu kaldıramazsın. Yaşın itibariyle zaten kaldıramazsın ama artı bir de bu yaşananların üzerine asla kaldıramazsın. Temeli zayıf olur evliliğin daha ilk günlerinden bozulur toplayamazsın bir daha. Gel yapma etme aklını başına devşir. İnsanın en büyük düşmanı kendisi olabiliyor, sen kendine acı

Kuzucum sen okulunu oku universitede kimler kimler cikar senin karsina bu adama harcadigin zamana yanarsin inan.

Diger konunu gorunce sana cok kizdim. Sen cok aklibasinda bir kizsin lutfen bu s... kendine layik gorme lutfen! O herif senin sevginin zerresini haketmiyor.

Agla, uzul ama gececek asktan kim olmus? Daha ne asklar yasarsin. Bu adam kapinda paspasin olsa donup bakma.

Gonlun isinmadysa kesinlikle evlenme. Dunyayi serse sana yine fayda etmez

"Bir insan hayatında gerçekten bir kere aşık olur" filmlerin bize dayattığı saçma önermelerden biridir.

Pekala birkaç kere aşık olabilir bir insan. Önceki konunuzu bilmiyorum, ama kimse için okul bırakılmaz.

Kimse için de o olmazsa ben de ilk karşıma cikanla evlenirim diye evlenilmez. Sizin gibi yapıp evlendikten sonra pişman olan, tekrar aşık olan ama boşanamayan çok kişi var. Akl-i selim olmak çok zor değil. Kalbiniz dinlensin, sonrasında ne olacağını bilemezsiniz.

Hayır sevmediğiniz biriyle evlenmemelisiniz. Sevdiğiniz ama size zulmeden, üzen biriyle de evlenmemelisiniz. Ve insan 1 kere aşık olmaz. Şu an aşık olduğunuz için gözünüz kimseyi görmüyor. Hayatınıza bakarsanız karşınıza doğru insan çıkacaktır. Ayrıca çok gençsiniz. Doğru insanı bulmadan ben evleneyim düşüncesine sahip olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X